Η εθελοντική ομάδα "Get involved" του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την πρόληψη της αυτοκτονίας (9/12/2011)

id: 
1229

Εκδήλωση για την πρόληψη της αυτοκτονίας

"Ας κερδίσει η ζωή, Get informed"

"1 ώρα από τον χρόνο σας - 1 ανθρώπινη ζωή. Τι αξίζει περισσότερο;"
Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011, 18:00, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Πατησίων 76

Η εθελοντική ομάδα "Get involved" του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την πρόληψη της αυτοκτονίας στις 9 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Πατησίων 76. Η εκδήλωση "Ας κερδίσει η ζωή, Get informed" θα γίνει με την υποστήριξη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης "Κλίμαξ" (Κοι.Σ.Π.Ε "Κλίμαξ"), έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση για τα σύγχρονα ψυχικά και ψυχοσωματικά προβλήματα που έχουν προκύψει από την οικονομική κρίση. Σε διαδραστικό πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με ψυχολόγους σε συνεργασία με την τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας 1018.

Η εθελοντική ομάδα "Get Involved" δημιουργήθηκε το 2010 από φοιτητές του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας με την υποστήριξη της Επίκουρης Καθηγήτριας Ειρήνης Νικάνδρου, και έχει ως στόχο να βοηθήσει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από δράσεις ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των νέων ανθρώπων σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Την πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάζει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε "Κλίμαξ" είναι ένας Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην κατεύθυνση της κοινωνικής οικονομίας, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την κοινωνικοοικονομική αποκατάσταση ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας που, μεταξύ άλλων, βιώνουν τον εργασιακό αποκλεισμό.

Αφίσα Εκδήλωσης

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:
http://get-involved-asoee.blogspot.com
http://www.facebook.com/pages/Get-Involved/167795373272080