Η AIESEC ΟΠΑ χαιρετά όλους τους φοιτητές και μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου μας και εύχεται μια καλή και αποδοτική ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους

id: 
1169

Η AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών χαιρετά όλους τους φοιτητές και μέλη του Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου μας και εύχεται μια καλή και αποδοτική ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους.

Με την έναρξη του Οκτωβρίου, άρχισε η περίοδος του Recruitment του οργανισμού, η οποία συμβαίνει 2 φορές το χρόνο, κατά την οποία όλοι οι φοιτητές και απόφοιτοι των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών Τμημάτων του ΟΠΑ έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα 4 προγράμματά μας (Team Member Programme, Team Leader Programme, Global Internship Programme, Global Community Development Programme) και όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η AIESEC.

Για τον λόγο αυτό, διοργανώνονται τα σεμινάρια "Get2know AIESEC Programmes", στις 14, 20 και 26 Οκτωβρίου.

Στα σεμινάρια αυτά θα υπάρξει πλήρης παρουσίαση του οργανισμού για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα και της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε ενημερωθείτε από το Newsletter Οκτωβρίου και το FallRecruitment 2011 Booklet που ακολουθούν.

Προθεσμία αιτήσεων: 26 Οκτωβρίου

Newsletter - October 2011

Fall Recruitment 2011 Booklet

AIESEC in Athens since 1956
Athens University of Economics and Business

Διεύθυνση: Πατησίων 80, 1ος όροφος
Τηλέφωνο: 210-8203 739

Website:www.aiesec.org/greece

E-mail: aiesec.athens@gmail.com

Find us Facebook, Twitter