Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ υποστηρίζει την οργάνωση του 10ου θερινού σχολείου στη σειρά Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (10-14 Ιουλίου 2011)

id: 
1118

10th Conference on Research on Economic Theory & Econometrics
Μήλος
10-14 Ιουλίου 2011

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει την οργάνωση του 10th Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (10ου Συνεδρίου για την Έρευνα στην Οικονομική Θεωρία και Οικονομετρία), που θα πραγματοποιηθεί στη Μήλο, στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου - Γεώργιος Ηλιόπουλος από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2011, με την υποστήριξη και του Δήμου της Μήλου.

Σε αυτό το καλοκαιρινό σχολείο έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 190 προχωρημένοι υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο της Οικονομικής Θεωρίας και της Οικονομετρίας.

Οι κεντρικές ομιλίες θα δοθούν στη φετινή συνάντηση από τους J. Geanakoplos (Yale), S. Rebelo (Northwestern) και E. Rossi-Hansberg (Princeton), ενώ προσκεκλημένες ομιλίες θα γίνουν και από τους S. Anderson (Virginia), P. Rey (Toulouse), A. Rodriguez-Clare (Penn State) και D. Vayanos (LSE), ανάμεσα σε άλλους προσκεκλημένους και διακεκριμένους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διοργάνωση, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aueb.gr/conferences/Crete2011/