Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ υποστηρίζει την οργάνωση του 9th Conference on Research on Economic Theory and Econometrics, στην Τήνο (7-11 Ιουλίου 2010)

id: 
855

9th Conference on Research on Economic Theory & Econometrics Tinos
July 7-11, 2010

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει την οργάνωση του 9th Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (9ου Συνεδρίου για την Έρευνα στην Οικονομική Θεωρία και Οικονομετρία), που θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού από τις 7 έως τις 11 Ιουλίου 2010, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος και σε συνδιοργάνωση με το Επαρχείο Τήνου.

Σε αυτό το καλοκαιρινό σχολείο έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 180 προχωρημένοι υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο της Οικονομικής Θεωρίας και της Οικονομετρίας.

Οι κεντρικές ομιλίες θα δοθούν στη φετινή συνάντηση από τους M. Angeletos (MIT), J. Geanakoplos (Yale), C. Pissarides (LSE), H. Polemarchakis (Warwick), P. Rey (Toulouse) και E. Tamer (Northwestern) ανάμεσα σε άλλους προσκεκλημένους και διακεκριμένους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα και τη διοργάνωση, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://www.aueb.gr/conferences/Crete2010/