Το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και οι φοιτητές του διοργανώνουν διημερίδα με θέμα "Επικοινωνώντας με την Κοινωνία" (3-4/6/2009)

id: 
506

Το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και οι φοιτητές του σας προσκαλούν σε διημερίδα με θέμα "Επικοινωνώντας με την Κοινωνία" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009, στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (10:00 - 18:00 και 14:00 - 20:00, αντίστοιχα).


Η διημερίδα περιλαμβάνει παρουσιάσεις ομιλητών από κοινωνικούς φορείς, πανεπιστημιακά ιδρύματα, εταιρείες, κ.λπ., αλλά και φοιτητών του Τμήματος. Στόχος της διημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα Διατροφής, Εθελοντισμού και η προβολή των Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του.

Τη διοργάνωση επιμελούνται οι φοιτητές του Τμήματος υπό την επίβλεψη της Λέκτορα Ειρήνης Νικάνδρου στο πλαίσιο του μαθήματος "Εταιρική Επικοινωνιακή Στρατηγική".

Πρόσκληση

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Αφίσα Εκδήλωσης

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας www.mbc.aueb.gr.