Το Εργαστήριο ELTRUN του ΟΠΑ οργανώνει ημερίδα για το "Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα" και ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας (10/6/2009)

id: 
497

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009, 15:00 - 20:00, ημερίδα για το "Ηλεκτρονικό Εμπόριο (B-C E-Commerce) στην Ελλάδα" στο Ξενοδοχείο PARK. Στην ημερίδα θα παρουσιασθούν:

α. Γενικές τάσεις του Ηλεκτρονικού Λιανεμπορίου στην Ελλάδα από σχετικές έρευνες καταναλωτών (η γνωστή έρευνα της Focus Bari), συγκριτικές μελέτες αξιολόγησης B-C ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Ελλάδα (από το Εργαστήριο ELTRUN), καθώς και εργαλεία που υποστηρίζουν τις καταναλωτικές τάσεις.

β. Βέλτιστες επιχειρηματικές περιπτώσεις από υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών, οι οποίες έχουν ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία στον χώρο του Internet στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων: Πλαίσιο , eShop, Χρυσή Ευκαιρία, skroutz, Grecotel, Airtickets, Mayfair Travel κ.λπ.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ). Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, ειδικούς στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καταναλωτές κ.λπ. και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα ανακοινωθούν, επίσης, και τα αποτελέσματα του 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Μαρία Τσαούσογλου (τηλ.: 210-8203 685, e-mail: mariat@aueb.gr).

Επισυναπτόμενα:

[Αρχείο Pdf]