Το ΟΠΑ, το Παν. Πειραιά, το Αριστοτέλειο Παν. Θεσ/νίκης, το Loyola University και το European Research Studies Journal διοργανώνουν το International Conference on Applied Business and Economics στη Θεσ/νίκη (2-4/10/08)

id: 
300

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Loyola University of Chicago και το περιοδικό European Research Studies Journal συν-διοργανώνουν το Διεθνές Συνέδριο International Conference on Applied Business and Economics (ICABE 2008) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008.

Aristotle University of Thessaloniki

Το ICABE 2008 θα αποτελέσει τόπο συνάντησης ακαδημαϊκών και επαγγελματιών που προέρχονται από σχετικούς τομείς της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Κύριος σκοπός του διεθνούς αυτού Συνεδρίου είναι να προσφέρει την ευκαιρία στους ακαδημαϊκούς και στους επαγγελματίες να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις.

Την τελευταία μέρα του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν ειδικές συνεδρίες για τους απόφοιτους που θα λάβουν μέρος και η καλύτερη εργασία, καθώς και άλλες επιλεγμένες εργασίες θα δημοσιευθούν σε ένα από τα περιοδικά European Research Studies Journal, International Journal of Computational Economics and Econometrics και International Review of Applied Economic Research.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.icabe.gr