Στολί-ζουμε το Δέντρο του ΟΠΑ, 12.12.22, Φουαγιέ Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου, 11:00-15:00

Τη Δευτέρα 12/12, ώρες 11:00-15:00, σε γιορτινή διάθεση, θα πραγματοποιηθεί ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του ΟΠΑ από τις εθελοντικές ομάδες του Πανεπιστημίου και την Επιτροπή Ισότητας Φύλων του ΟΠΑ (ΕΙΦ). Προσκαλούμε όλες τις φοιτήτριες και τους τους φοιτητές μας να συμμετέχουν στο εορταστικό κλίμα και στον στολισμό του δέντρου, είτε φέρνοντας το δικό τους αγαπημένο στολίδι, είτε γράφοντας την δική τους ευχή στο δέντρο ευχών του ΟΠΑ.

Παράλληλα εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΟΔΥ και των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αθηναίων, θα διενεργεί δωρεάν & ανώνυμα διαγνωστικούς ελέγχους (rapid test) για HIV/AIDS, Ηπατίτιδα B, και Σύφιλη, με συμβουλευτική πριν και μετά την εξέταση.

Στις 12:00-14:00 στην αίθουσα Δ4 θα διεξαχθεί εργαστήριο με θέμα «Αναπαραστάσεις του Φύλου στη Λαϊκή Παραμυθολογία» από την Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μαρία Γκασούκα. Μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχή σας εδώ.
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. *περιορισμένος αριθμός θέσεων*

Επίσης, την ημέρα της εκδήλωσης η ΕΙΦ θα συγκεντρώσει τρόφιμα, καθαριστικά, χαρτικά, είδη προσωπικής ή γυναικείας υγιεινής και βρεφικής φροντίδας, τα οποία θα διατεθούν στον Ξενώνα Γυναικών «Φοίβη».

 

ID: 
3711

Last updated: 14 December 2022