Εθελοντική Αιμοδοσία 8 Δεκεμβρίου 2020

 

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

 

Εθελοντική Αιμοδοσία 8 Δεκεμβρίου 2020

 

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 8 Δεκεμβρίου 2020. 

 

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, ενώνει τις δυνάμεις του με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού» και συνεχίζει να προσφέρει μέσω των εθελοντών αιμοδοτών της κοινότητάς του, το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

 

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΟΠΑ, να στηρίξουν την 56η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης.

 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου (κεντρικό κτήριο ΟΠΑ, πτέρυγα Αντωνιάδου, 1ος όροφος) από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 16:00.

 

Συστήνεται στους αιμοδότες να έχουν τυπώσει και συμπληρώσει το «Ερωτηματολόγιο Εθελοντή Αιμοδότη» πριν την επίσκεψή τους στο σημείο αιμοδοσίας. Σημειώνεται ότι προκείμενου να μετακινηθούν, οι αιμοδότες θα πρέπει προηγουμένως να στείλουν SMS στο 13033 με τον αριθμό « 4 » , ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

 

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, οι αιμοληψίες θα προγραμματιστούν με ραντεβού έως 4 Δεκεμβρίου 2020, στο τηλέφωνο 210 8203216 κυρία Α. Αργυροπούλου.

 

 

Για πληροφορίες επισυνάπτεται ενημερωτικό υλικό :

ΑΦΙΣΑ ΑΙΜΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ COVID -19 

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΙΜΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ COVID – 19

 

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

ID: 
2620

Last updated: 3 December 2020