Πρόσκληση σε Θεατρική Παράσταση για Καλό Σκοπό

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2020

 

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση σε Θεατρική Παράσταση για Καλό Σκοπό

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυσή του και της Κοινωνικής Προσφοράς του, διοργανώνει δράση με στόχο την οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας, του ειδικά αναγνωρισμένου φιλανθρωπικού σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε όλοι με τις οικογένειές σας την παιδική παράσταση «Όρνιθες: Η πολιτεία των Πουλιών» του Αριστοφάνη σε διασκευή – σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη. Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στο Θέατρο Αθηνά (Δεριγνύ 10). Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ το άτομο.  Την ημέρα εκείνη θα δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση ενώ παράλληλα, μέρος των εσόδων της παράστασης θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυσή τους

Για κρατήσεις θέσεων, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων (210 8203216, 218, 407 και pr-office@aueb.gr) μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Η στήριξη γίνεται από κοινού με τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη και τις Μαγικές Σβούρες.

Η κοινωνική δράση εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις εορτασμού των 100 Χρόνων από την Ίδρυση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίες θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

 

 

 

 

ID: 
2139

Last updated: 3 February 2020