Διάκριση φοιτητών του διατμηματικού ΠΜΣ MBA του ΟΠΑ στο Athens Negotiations Tournament 2019

Οι φοιτητές του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA του ΟΠΑ κ.κ. Βασίλειος Δέρβος, Μαρία Μπερτζέμη και Αλέξανδρος Φλώρος έλαβαν την 1η Θέση στον Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων «Athens Negotiations Tournament 2019», που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιου 2019 στην Αθήνα.

Στον διαγωνισμό επιλέχθηκαν αρχικά 18 τριμελείς ομάδες αποτελούμενες από φοιτητές που προέρχονταν από 12 διαφορετικά πανεπιστήμια της χώρας. Οι διαγωνιζόμενες ομάδες συμμετείχαν σε 4 προσομοιώσεις διαπραγμάτευσης επιχειρηματικών και εμπορικών διαφωνιών. Βάσει της αξιολόγησης της συνολικής απόδοσής τους με τη χρήση ποσοτικών και ποιοτικών δεικτών, οι δύο ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία διαγωνίστηκαν σε ένα πρόσθετο σενάριο διαπραγμάτευσης στον τελικό.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε μπροστά σε ένα κοινό 140 ατόμων, στο Κέντρο Αριστείας και Καινοτομίας της πολυεθνικής εταιρείας PeopleCert, παρουσία στελεχών από διάφορες εταιρείες και κλάδους, οι οποίοι αποτέλεσαν και την κριτική επιτροπή.

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του ΟΠΑ, με την υποστήριξη 40 εθελοντών-φοιτητών του ΟΠΑ, στο πλαίσιο μιας εσωτερικής πρακτικής άσκησής τους σε θέματα διοίκησης και ηγεσίας.

 

 

ID: 
1718

Last updated: 22 May 2019