Ποδοσφαιρικός Αγώνας ΟΠΑ – Εθνική Αστέγων

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών AUEB Volunteers , με την υποστήριξη του Περιοδικού Δρόμου Σχεδία, διοργανώνει, για δεύτερη χρονιά, ποδοσφαιρικό αγώνα 5*5 με την ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στον Πανελλήνιο ΓΣ και ώρα: 11:00-13:00.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων είναι μία κοινωνική πρωτοβουλία, με τον τίτλο «Γκολ στη Φτώχεια http://www.shedia.gr/kick-out-poverty/», που αξιοποιεί το ποδόσφαιρο για την ενεργοποίηση και κοινωνική (επαν)ένταξη συμπολιτών μας που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες τους μορφές και υποστηρίζεται από το περιοδικό δρόμου «Σχεδία».

Για δηλώσεις συμμετοχής στην ομάδα του ΟΠΑ, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: http://auebvolunteers.gr/special-events/podosfairikos-agonas-opa-ethniki-astegon-16-oktobriou/.

Οι δηλώσεις θα είναι διαθέσιμες έως την Τρίτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 20:00. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους και όλες, φοιτητές και φοιτήτριες, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του ΟΠΑ. Οι συμμετέχοντες στην ομάδα του ΟΠΑ είναι απαραίτητο να είναι διαθέσιμοι για την υποχρεωτική προπόνηση (και επιλογή ομάδας) την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου (15:00-16:15) στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ., οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΟΠΑ.

Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη για όλους.

Σας περιμένουμε!

 

ID: 
1234

Last updated: 8 October 2018