Οι εθελοντές του ΟΠΑ δίπλα στους πυρόπληκτους της Αττικής

Στις δύσκολες στιγμές του καλοκαιριού, λόγω των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, οι εθελοντές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους Δήμους που επλήγησαν, υποστηρίζοντας άμεσα τόσο τους οργανισμούς-φορείς που είχαν αναλάβει δράση στο πεδίο όσο και τους κατοίκους.

Οι 22 εθελοντές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κυρίως φοιτητές των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς Solidarity Now και Melissa Network, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για βοήθεια, προσέφεραν εθελοντικά τον χρόνο και τις υπηρεσίες τους στους Δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα. Συγκεκριμένα, υποστήριξαν την οργάνωση της διανομής των ειδών που κατέφθαναν από όλη την Ελλάδα καθώς και τη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων αποζημίωσης από τους πυρόπληκτους κατοίκους των περιοχών. Επίσης, σε συνεργασία με την ΑΝΙΜΑ - Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής, οι εθελοντές μας υποστήριξαν τους εκπροσώπους του σωματείου στην οργάνωση των ειδών που συμπολίτες μας ευγενικά προσέφεραν για την περίθαλψη των ζώων στις πληγείσες περιοχές.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών τους υπηρέτησαν εμπράκτως και ανιδιοτελώς έναν τόσο σημαντικό σκοπό!

Περισσότερες πληροφορίες: http://auebvolunteers.gr/piropliktoi-attikis/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ID: 
1142

Last updated: 28 August 2018