ΟΠΑ Run: Ένας Αγώνας Δρόμου στο Πεδίο του Άρεως από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αθήνα, 19 Απριλίου 2018

 

Δελτίο Τύπου

 

ΟΠΑ Run: Ένας Αγώνας Δρόμου στο Πεδίο του Άρεως από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, για πρώτη φορά στην ιστορία των 100 χρόνων του, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων στο Πεδίο του Άρεως. Βασικό στόχο του πρώτου ΟΠΑ Run αποτελεί η προσπάθεια να δημιουργηθεί μια καινούρια αντίληψη για το ιστορικό Πεδίο του Άρεως: αυτή ενός χώρου φιλικού προς τον επισκέπτη, φιλόξενου και δημιουργικού για τα παιδιά και τις οικογένειες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ελκυστικού για τους νέους και τις νέες, αλλά και τους πολίτες της Αθήνας γενικότερα. Η σύλληψη της ιδέας του ΟΠΑ Run «ανήκει» σε φοιτητές του Ιδρύματος, οι οποίοι αποτελούν και την κύρια οργανωτική ομάδα.

 

Το ΟΠΑRun πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

 

Την προηγούμενη μέρα του Αγώνα, δηλαδή το  Σάββατο 5 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί το Pasta Party στο Εστιατόριο των Φοιτητών του ΟΠΑ. Την ημέρα του Αγώνα, την Κυριακή 6 Μαΐου, μετά την ολοκλήρωση των απονομών θα ακολουθήσει συναυλία, την οποία θα «ανοίξει» η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και θα ακολουθήσουν άλλα μουσικά σχήματα.

 

Οι παροχές προς όλους τους συμμετέχοντες είναι οι ακόλουθες: μπλουζάκι ΟΠΑ Run, σάκος, αριθμός συμμετοχής, νερό, αναμνηστικό μετάλλιο, σνακ, φύλαξη προσωπικών αντικειμένων ενώ ειδικά στους δρομείς του Αγώνα των 5 χιλιομέτρων η διοργάνωση παρέχει και υπηρεσία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άντρες και οι 3 πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν στον αγώνα δρόμου των 5χλμ. Η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής ορίζεται η 1η Μαΐου 2018.

 

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα www.ticketmaster.gr και το Τηλεφωνικό Κέντρο με αριθμό: 210 8938111.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: www.aueb.gr/oparun.

 

Συνδιοργάνωση:

 

 

Χρυσός Χορηγός: Radisson Blu Park Hotel Athens

Χορηγοί: Ticketmaster, Ζakcret, Μαυρογένης ΑΕ, Αφοί Χαΐτογλου Μακεδονικός Χαλβάς

In kind: Coca Cola 3Ε, Thinking Cup, Σοκολάτες Παυλίδης

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα, ΕΡΑ σπορ, Kosmos, Περιοδικό Chill Out, sport24.gr, runningnews.gr

Υποστηρικτές επικοινωνίας: Planet Fitness, Steps Productions, Snaphoto

 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

ID: 
890
Attached files:: 

Last updated: 20 April 2018