Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ένα Σύμβουλο Υποστήριξης, Διαχείρισης και Επικοινωνίας του Προγράμματος, για τις ανάγκες του Διατμηματικού ΜΠΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κωδικό ΜΤ-0005

Αθήνα, 27 Δεκεμβρίου 2017
Αρ. πρωτ.920000/2061-17

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο, Σύμβουλο Υποστήριξης, Διαχείρισης και Επικοινωνίας του Προγράμματος, για τις ανάγκες του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με κωδικό ΜΤ-0005.
Ο ΕΛΚΕ/ΟΠΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Γεώργιο Κουρέτα, προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ένα (1) φυσικό πρόσωπο, Σύμβουλο Υποστήριξης, Διαχείρισης και Επικοινωνίας του Προγράμματος, σύμφωνα με την από 20/12/2017 απόφαση της 8ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018 (ΑΔΑ: 6ΡΑΛ469Β4Μ-ΝΥ6). Το φυσικό αντικείμενο του έργου που θα ανατεθεί στον ως άνω υπεύθυνο είναι το εξής:
  • Επικοινωνία, διαφήμιση και προβολή του Προγράμματος.
  • Συντονισμός Δημοσίων Σχέσεων του Προγράμματος.
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων.
  • Συλλογή και επεξεργασία στοιχείων για τους φοιτητές και αποφοίτους του Προγράμματος.

 

Εκτιμώμενη διάρκεια: Δώδεκα (12) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του έργου.
 
Προϋπολογισμός: Έως είκοσι δύο χιλιάδες (22.000€) ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και κάθε φόρου ή κράτησης. Στο α­ναφερόμενο ποσό δεν περιλαμβάνονται - και θα προστεθούν εφόσον χρειαστεί - τυ­χόν αναλογούσες και καταβλητέες α­πό τον ΕΛ­ΚΕ­/ΟΠΑ εργοδοτικές εισφορές, οι οποίες θα βαρύνουν το Πρόγραμμα.
Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων
 
  1. Πανεπιστημιακό πτυχίο της ημεδαπής ή ισότιμο αναγνωρισμένο της αλλοδαπής στα γνωστικά αντικείμενα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Υπηρεσιών ή Μάρκετινγκ.
  2. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης της ημεδαπής ή ισότιμο αναγνωρισμένο της αλλοδαπής στα γνωστικά αντικείμενα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Υπηρεσιών ή Μάρκετινγκ.
  3. Τουλάχιστον δύο (2) χρόνια επαγγελματική προϋπηρεσία σε θέση συναφούς αντικειμένου σε Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) ή/και Επιτροπή Ερευνών Ελληνικών Πανεπιστημίων ή/και Ερευνητικών Κέντρων.
  4. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
 
Επιθυμητά προσόντα υποψηφίων
  1. Ικανότητα άριστης επικοινωνίας και συνεργασίας με συνεργάτες, μέλη διδακτικού προσωπικού και φοιτητές.
  2. Οργανωτική ικανότητα, ικανότητα ανταπόκρισης σε πολλαπλά καθήκοντα και ανάληψης πρωτοβουλίας.
  3. Αποτελεσματικότητα υπό συνθήκες εργασιακής πίεσης και ικανότητα ανάλυσης και επίλυσης διαχειριστικών προβλημάτων και τακτικών θεμάτων.
  4. Πολύ καλή γνώση χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των προωθητικών εργαλείων που αυτά προσφέρουν.
  5. Ικανότητα συνεχούς ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο των μεταπτυχιακών σπουδών και της αποτελεσματικής προώθησής τους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
  6. Ακεραιότητα, υψηλό κίνητρο, επαγγελματισμός και δέσμευση για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών διοικητικής υποστήριξης.
Α/Α Κριτήριο αξιολόγησης Παρατηρήσεις Μέγιστος βαθμός κριτηρίου Βάρος κριτηρίου
1 Βαθμός Πτυχίου (κλίμακα 0-10) Βαθμός Πτυχίου Χ 2 20 20%
2 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Βαθμός Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Χ 2 20 20%
3 Επαγγελματική προϋπηρεσία σε θέση συναφούς αντικειμένου σε Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) ή/­και Ε­πι­τροπή Ερευνών Ελληνικών Πανεπιστημίων ή/και Ε­ρευ­­­­νη­τι­­κών Κέντρων 8 βαθμοί για κάθε έτος προ­ϋ­πη­ρε­σίας, με­τά το 2ο . Μέ­γι­στη βα­­­θ­μο­­­λό­γη­ση πέντε (5) έτη. 40 40%
4 Συνολική αποτίμηση της ει­κό­­­νας του υ­­πο­ψηφίου (εν­δει­κτικά αναφέρονται η ορ­γα­νω­­τική ικανότητα, η απο­τε­λε­­­σμα­τικότητα στην εργασία σε συνθή­κες πί­ε­σης ή/και σε θέ­ση ευθύνης, η ικα­νό­τη­τα ε­πι­κοινωνίας, καθώς και κάθε άλλο α­­­­πο­δει­κ­νυ­όμενο προ­σόν που στα­θ­­μι­σ­τεί, ευλό­γως, ως επιθυμητό Προσωπική συνέντευξη 20 20%
ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
1) Τυχόν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ. Οι ενστάσεις θα πρέπει, επί ποινή απαραδέκτου, να είναι συγκεκριμένες. Οι ενστάσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή αποστέλλονται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Κεφαλληνίας 46, 11251 Αθήνα. Το δικαίωμα πρόσβασης στους ατομικούς φακέλους και στα στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς υποψηφίους, ασκείται υπέρ του αιτούντος σύμφωνα με την συνδυαστική εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 2472/1997 και του Ν. 2690/1999, υπό τον όρο τήρησης των προβλεπόμενων στο με στοιχεία Γ/ΕΞ/4163-1/6-7-2012 έγγραφο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προκειμένου να ασκήσει τα δικαιώματά του σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία (έγγραφη αίτηση, τεκμηρίωση υπέρτερου έννομου συμφέροντος κλπ.).
2) Υποβληθείσα υποψηφιότητα η οποία δεν πληροί τα απαιτούμενα προσόντα της πρόσκλησης δεν βαθμολογείται περαιτέρω και απορρίπτεται.
3) Για τους ενδιαφερόμενους των οποίων οι τίτλοι σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) αποτελούν απαιτούμενο τυπικό προσόν και έχουν χορηγηθεί από ιδρύματα του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνώρισης του ΔΟΑΤΑΠ.
4) Η πιστοποίηση γνώσης του τίτλου γλωσσομάθειας αποδεικνύεται με βάση το άρ. 1 ΠΔ 146/2007 «Τροποποίηση διατάξεων του ΠΔ 50/2001 Καθορισμός προσόντων διορισμού σε θέσεις φορέων του δημόσιου τομέα όπως αυτό ισχύει» (ΦΕΚ 185/03. 08.2007/τ.Α’), σε συνδυασμό με το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1 του άρ. 1 ΠΔ 116/ 2006 «Τροποποίηση του άρ. 28 του ΠΔ 50/2001» (ΦΕΚ 115/09.06.2006/τ.Α’). Όσον αφορά στους τίτλους γλωσσομάθειας, θα πρέπει να προσκομίζονται φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων των αντίστοιχων τίτλων, συνοδευόμενα, από φωτοαντίγραφα επίσημης μετάφρασής τους στην ελληνική γλώσσα.
5) Οι άνδρες ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές καθόλη τη διάρκεια σύναψης σύμβασης στα πλαίσια του έργου.
6) Εάν τα επιλεγέντα πρόσωπα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν προσωπική ευθύνη τήρησης των προϋποθέσεων του άρ. 31 του Ν. 3528/2007.
7) Επισημαίνεται ότι η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου της παρούσης δεν είναι διαγωνιστική, ενώ η τυχόν επιλογή αντισυμβαλλόμενου έχει τον χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης». Η διαδικασία της πρόσκλησης θα ολοκληρωθεί με σύνταξη πίνακα κατάταξης, ενώ όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν κατ’ ιδίαν. Σε περίπτωση ισοβαθμίας επιλέγεται κατά σειρά η πρόταση του ενδιαφερόμενου με την μεγαλύτερη εμπειρία και συνάφεια αντικειμένου.
8) Καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του/των επιλεχθέντος/ντων με άλλον/ους ενδιαφερόμενο/ους στο πλαίσιο της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης.
9) Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δε δεσμεύει τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας να συνάψει συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και δεν γεννά δικαιώματα προσδοκίας. Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του προσώπου του αντισυμβαλλομένου, καθώς και πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς τη σύναψη ή μη των σχετικών συμβάσεων αποκλειόμενης οιασδήποτε αξιώσεως των ενδιαφερομένων.
10) Η σύμβαση συνάπτεται με τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο. Ο ΕΛΚΕ μπορεί με απόφασή του να επεκτείνει τη σύμβαση, εφόσον αυτό επιτρέπεται από τη σχετική νομοθεσία.
 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1)    Συμπληρωμένο έντυπο πρότασης (βλ. Παράρτημα).
2)    Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στα ελληνικά, σύμφωνα με το Europass).
3)    Αντίγραφα τίτλων σπουδών κα­θώς και έγκυρες πιστοποιήσεις (απλά αντίγραφα, επικυρώσεις μόνον εάν ζητηθούν),
4)   Βεβαιώσεις προ­ϋ­­πη­ρε­σί­ας συνοδευόμενες από τις σχετικές συμβάσεις.
5)    Κάθε άλ­λο έγκυρο στοι­χείο που τεκμηριώνει ή αναλύει ή συμπληρώνει τα στοιχεία που α­­ναφέρο­νται στο βιο­γρα­φι­­κό ση­μεί­ωμα ή ζητούνται από την πρόσκληση.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους (έντυπο Παραρτήματος Α΄), συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο τεκμηριώνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό τους σημείωμα, στη διεύθυνση Ευελπίδων 47 Α & Λευκάδος 33, Αθήνα 113 62 (Κτήριο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, 7ος όροφος, Γραφείο 705), μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 (μέχρι ώρα 14:00).
Στο φάκελο πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς η φράση: «Συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΤ-0005)».
Εάν ο φάκελος υποβλη­θεί ταχυδρομικά (μόνο συστημένη τα­χυ­δρό­­­μηση είναι αποδεκτή), θα πρέπει να έχει ε­πιδοθεί στην ανωτέρω διεύθυνση το αργότερο μέ­χρι την ως ά­νω ανα­φε­ρόμενη δε­σμευτική η­­μερομηνία, με α­ποκλειστική ευθύνη του αποστολέα. Τη­­­­λέ­φω­νο ε­πι­κοινωνίας: 210-8203 614 (ώρες 10:00-12:00), αρμόδια κα. Μαριέττα Πάνου.
 
Με εντολή της Επιτροπής Διαχείρισης
 
 
Φραγκίσκος Γιαλιτάκης
Προϊστάμενος Γραμματείας ΕΛΚΕ/ΟΠΑ
 
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Όνομα: ………………………………………………………………......
Επώνυμο: ……………………………………………………………….
Διεύθυνση: ………………………………………………………………
Τηλέφωνο (σταθερό και κινητό): ……………………………….......
e-mail: ……………………………………………………………….......
 
Προς:    Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας
Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΛΚΕ/ΟΠΑ)
 
Για σύναψη σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο, Σύμβουλο Υποστήριξης, Διαχείρισης και Επικοινωνίας του Προγράμματος , στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για την επικοινωνία, διαφήμιση και προβολή του Προγράμματος, τον συντονισμό Δημοσίων Σχέσεων του Προγράμματος, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων και τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων για τους φοιτητές και αποφοίτους του Προγράμματος, με κωδικό ΜΤ-0005.
 
Σε απάντηση της με αρ. πρωτ.920000/2061-17 πρόσκλησής σας, σας υποβάλλω πρόταση για τη θέση Συμβούλου Υποστήριξης, Διαχείρισης και Επικοινωνίας του Προγράμματος για τις ανάγκες του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με κωδικό ΜΤ-0005.
 
Συνημμένα υποβάλλεται αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και όλα τα δικαιο­λο­γη­τι­κά που ορίζει η πρόσκληση.
 
(τόπος), (ημερομηνία)
 
 
(υπογραφή)
 
ID: 
625

Last updated: 9 January 2018