Νέα ημερομηνία κατατακτήριων εξετάσεων μαθήματος «Στατιστικής Ι» Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Ι»
ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

 

Ανακοινώνεται στους υποψηφίους προς κατάταξη του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης ότι η αναβληθείσα εξέταση της 15ης-12-2017 του μαθήματος «ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Ι», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα Α23 στις 19:00-21:00.

Επισημαίνεται ότι:

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς τους.
  2. Χρωματιστά μελάνια, εκτός του μπλε και του μαύρου, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο αναγνώρισης στο γραπτό δοκίμιο αποκλείουν το γραπτό από τη βαθμολόγηση.
  3. Δεν επιτρέπεται να εισέλθει ο υποψήφιος στην αίθουσα των εξετάσεων έχοντας μαζί του βιβλία, τετράδια, σημειώματα ή άλλα αντικείμενα εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Επιτροπής Κατατάξεων και των επιτηρητών.
  4. Κάθε υποψήφιος που εγκαταλείπει την αίθουσα παραδίδει το γραπτό του και δεν έχει δικαίωμα να επανέλθει για τη συνέχιση της εξέτασης. Κατ΄ εξαίρεση, μόνο για λόγους υγείας επιτρέπεται ολιγόλεπτη εγκατάλειψη της αίθουσας και μόνο με τη συνοδεία επιτηρητή.
  5. Κατά την πρώτη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι υποχρεούνται να βρίσκονται στον χώρο των εξετάσεων 20΄ νωρίτερα.

 
 

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2017
Από τη Γραμματεία
ID: 
612

Last updated: 21 December 2017