Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών με μία μπατονέτα!

Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών με μία μπατονέτα!

 

 

Ενημερωτική εκδήλωση και συζήτηση γύρω από τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών. Μιας προσφοράς που δίνει ζωή σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να θεραπευτούν με άλλο τρόπο.

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017, ώρα 13:00 Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Κεντρικό κτήριο ΟΠΑ

Την Τρίτη 7 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Πανεπιστημίου μας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση γύρω από την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», οι οποίοι θα ενημερώσουν σχετικά με τη σημασία της ύπαρξης εθελοντών δοτών και τη μεταμόσχευση μυελού των οστών που χρειάζεται ένας συνάνθρωπός μας.

Στην ίδια εκδήλωση, η Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου κα Ολίβια Κυριακίδου θα πραγματοποιήσει διαδραστικό σεμινάριο «design thinking» για την προώθηση του εθελοντισμού στο κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Παράλληλα, θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους επιθυμούν, να δηλώσουν εγγράφως τη διάθεσή τους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και δίνοντας δείγμα στοματικού επιχρίσματος στους εκπροσώπους του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
13.00 -14.00: Ενημέρωση και συζήτηση με εκπροσώπους του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ»
14.00-15.30: Διαδραστικό σεμινάριο «design thinking» για την προώθηση του εθελοντισμού

Η συμπλήρωση των αιτήσεων και η συλλογή δείγματος στοματικού επιχρίσματος θα λάβει χώρα μεταξύ 14.00 - 17.30 στο χώρο του φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ και Ομάδα Κοινότητας στο ΟΠΑ

ID: 
70

Last updated: 28 February 2017