Συμμετοχή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του ΟΠΑ στην Πιλοτική Δράση του Προγράμματος Erasmus+/LE.A.DE.R Project (13/12/16)

id: 
3014

Συμμετοχή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του ΟΠΑ στην Πιλοτική Δράση

του Προγράμματος Erasmus+/LE.A.DE.R Project

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, 11.00 - 17.00

Κτήριο: Ελπίδος 13, Πλατεία Βικτωρίας, αίθουσα σεμιναρίων ΔΑΣΤΑ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης, θα υλοποιήσει την Πιλοτική Δράση με τίτλο: «Ανάπτυξη δεξιοτήτων κινητικότητας»,στο κτήριο του Γραφείου Διασύνδεσης, οδός Ελπίδος 13, πλησίον Πλατείας Βικτωρίας, στην αίθουσα σεμιναρίων ΔΑΣΤΑ (2ος όροφος).

Το πρόγραμμα της Πιλοτικής Δράσης θα περιλαμβάνει: βιωματικό εργαστήριο διαχείρισης της σταδιοδρομίας στο εξωτερικό, τη δημιουργία του «προσωπικού φακέλου» και τους τρόπους προετοιμασίας και έρευνας για μεταπτυχιακό ή εργασία στο εξωτερικό.

Η δράση προσφέρεται δωρεάν και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+, LE.A.DE.R.

Απευθύνεται σε φοιτήτριες και φοιτητές του ΟΠΑ, που θέλουν να εργασθούν ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό, με την προϋπόθεση ότι είναι τελειόφοιτοι με εκκρεμότητα έως και τρία μαθήματα για τη λήψη πτυχίου, και σε μεταπτυχιακούς που βρίσκονται στη φάση εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας τους. Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων και η πρόσβαση στην πληροφόρηση που θα βοηθήσει τους φοιτητές να ξεπεράσουν τα εμπόδια κινητικότητας προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες ή και ηπείρους.

Με το πέρας της δράσης οι συμμετέχοντες θα λάβουν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο φάκελο με τη σχετική πληροφόρηση, προκειμένου να διερευνήσουν περαιτέρω τις αγορές του εξωτερικού.

Οι φοιτητές που έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το έντυπο εγγραφής, στον σύνδεσμο https://goo.gl/forms/9mVia5G48Q6wiWzL2 μέχρι την 4η Δεκεμβρίου 2016, ώρα 20.00.

O αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την κυρία Αγγελική Παναγιωτίδου (apan@aueb.gr).