Η ερευνητική ομάδα AUEB Sports Analytics Group του Τμήματος Στατιστικής του ΟΠΑ διοργανώνει το 1ο Sports Analytics Workshop (29-30/11/16)

id: 
3008

AUEB SPORTS ANALYTICS WORKSHOP
29 - 30 Νοεμβρίου 2016, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (1ος όροφος), 16.00 - 21.00

Η ερευνητική ομάδα AUEB Sports Analytics Group του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το πρώτο Sports Analytics Workshop που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑ.

Ο αθλητισμός είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος οικονομικός κλάδος. Συγχρόνως, η πρόοδος της τεχνολογίας που έχει συμβάλει σε αφθονία δεδομένων, έχει οδηγήσει σε ένα καινούριο ερευνητικό πεδίο που αφορά στα SportsAnalytics. Σκοπός του workshop είναι να φέρει μαζί ανθρώπους που δουλεύουν ερευνητικά ή ενδιαφέρονται για τον χώρο του αθλητισμού από διάφορες οπτικές γωνίες, όπως για παράδειγμα Sports Economics, Performance Measurement, Analytics κ.ά., καθώς και να παρουσιαστούν σύγχρονες ερευνητικές τάσεις, αλλά και προβλήματα στον αθλητισμό και να συζητηθούν σύγχρονες τεχνικές για την επίλυσή τους.

Το workshop απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στην επιστήμη του αθλητισμού συμπεριλαμβανομένων φοιτητών, ερευνητών, αλλά και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Κύριος ομιλητής θα είναιο καθηγητής Stefan Kesenne, διεθνούς κύρους οικονομολόγος του Αθλητισμού (συγγραφέας γνωστών συγγραμμάτων στη θεωρία των Sports Economics), καθώς επίσης τα μέλη και οι επιστημονικοί συνεργάτες της ερευνητικής ομάδας AUEB Sports Analytics Group.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2016 (ώρες 16.00 - 21.00) στο Αμφιθέατρο της πτέρυγας Αντωνιάδου (κεντρικό κτήριο ΟΠΑ, 1ος όροφος).

Όλοι οι συμμετέχοντες στο workshop θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://aueb-analytics.wixsite.com/sports.

Αφίσα

Last updated: 11 April 2018