Υλοποίηση δράσης ενημέρωσης υποψήφιων φοιτητών για συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου

id: 
2746

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2016

Δελτίο Τύπου

ΟΠΑ: Υλοποίηση δράσης ενημέρωσης υποψήφιων φοιτητών

για συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υλοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωτοβουλία ενημέρωσης για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ απευθυνόμενο στους υποψήφιους φοιτητές που το προσεγγίζουν, χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του σε θέματα συμβουλευτικής και κάνει μια εκ των έσω ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφορά αποκλειστικά στα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο σύνολο των οκτώ προπτυχιακών του Τμημάτων. Η περίοδος που θα προσφέρεται η δράση συμβουλευτικής θα είναι όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, δηλαδή από 15 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου 2016.

Καθημερινά, το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών κατά τις ώρες 13:00 - 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσεγγίσουν το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ για τη συγκεκριμένη δράση στην τηλεφωνική γραμμή: 210-8203 819 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: mihanografiko@aueb.gr. Υπεύθυνος επικοινωνίας ο κ. Βίκτωρας Κούκης - στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης ΟΠΑ.

Να σημειωθεί ότι η παραπάνω δράση είναι μια πρωτοβουλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται στο πλαίσιο της καινοτομίας και της κοινωνικής προσφοράς του Πανεπιστημίου προς τους υποψήφιους νέους επιστήμονες. Η συγκεκριμένη δράση, κατά το έτος 2015, υπήρξε απόλυτα επιτυχημένη με περισσότερους από 100 επωφελούμενους, οι οποίοι έκριναν το όλο εγχείρημα με θετικά σχόλια και επεσήμαναν την ανάγκη θεσμοθέτησής του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ στην ηλεκτρονική του διεύθυνση www.career.aueb.gr.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

Last updated: 11 April 2018