Το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών πλήρους φοίτησης (MSM full-time) του ΟΠΑ για 8η συνεχόμενη χρονιά στο SDA Bocconi στο Μιλάνο

id: 
2686

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών πλήρους φοίτησης (MSM full-time) του ΟΠΑ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης διεθνών σχέσεων και networking με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού (θεσμός του MSM Study Tours που ξεκίνησε το 2009), επισκέφθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά το διεθνούς φήμης SDA Bocconi School of Management του Μιλάνο.

Φοιτητές της Σειράς MSM-13 και MSM-part, κατά τη διάρκεια του MSM Study Tour 2016, παρακολούθησαν το διήμερο 11-12/03/2016 στο SDA Bocconi στο Μιλάνο της Ιταλίας τα σεμινάρια "Brand Management and Relational Marketing in Service Industries, Cases of Italian Food Retailers" και "Luxury Positioning in Service Ιndustries".

Η διεθνούς αναγνώρισης και φήμης Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων SDA Bocconi ιδρύθηκε το 1971 από το Πανεπιστήμιο Bocconi και αποτελεί την πρωτοπόρο Σχολή Μάνατζμεντ της Ιταλίας. Καταλαμβάνει υψηλές θέσεις στις λίστες κατάταξης με τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως. Σύμφωνα με τους Financial Times, το SDA Bocconi βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας με τα 10 κορυφαία Business Schools της Ευρώπης, ενώ συμπεριλαμβάνεται διαχρονικά στις λίστες των 25 κορυφαίων Business Schools παγκοσμίως.

Η εμπειρία του 8ου MSM Study Tour εμπλουτίστηκε με την επίσκεψη και ξενάγηση των φοιτητών στο Μουσείο GUCCI στη Φλωρεντία, αλλά και την ξενάγησή τους στις εγκαταστάσεις της Monza, της ταχύτερης πίστας Formula 1 στον Κόσμο. Η αποστολή του MSM αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο πλούσιες εμπειρίες, καθώς είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά να «τρέξει» στον αυτοκινητόδρομο της Monza με το λεωφορείο της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το MSM (ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών Πλήρους Φοίτησης) πρόσφατα κατέλαβε τη 14η θέση στη Δυτική Ευρώπη στη Διεθνή Λίστα Eduniversal (κατηγορία General Management).

Last updated: 11 April 2018