Επιτυχής ολοκλήρωση ενημερωτικών εκδηλώσεων σε μαθητές λυκείων

id: 
2666

Αθήνα, 4 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) ολοκλήρωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία τον κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων που απευθύνεται στους μαθητές Λυκείου και στοχεύει στην ενημέρωση των υποψηφίων φοιτητών για τα Προγράμματα Σπουδών του.

Φέτος, το ΟΠΑ υποδέχτηκε στους χώρους του τριάντα Γενικά Λύκεια του Λεκανοπεδίου Αττικής και συνολικά 600 περίπου μαθητές της Γ' Λυκείου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 17 και 31 Μαρτίου και χαιρετισμό απηύθυνε ο Αναπληρωτής Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, Καθηγητής κ. Δημήτριος Μπουραντώνης. Καθηγητές και από τα οκτώ Τμήματα του ΟΠΑ παρουσίασαν τα Προγράμματα Σπουδών των Τμημάτων τους, καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων τους. Επιπλέον, καταξιωμένοι επαγγελματικά απόφοιτοι του ΟΠΑ «μοιράστηκαν» τις εμπειρίες τους τόσο από τις σπουδές όσο και από την καριέρα τους, απαντώντας σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν από τους «μελλοντικούς» φοιτητές.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεχίζει και εξελίσσει τη δεκαετή και πλέον παράδοση που έχει δημιουργήσει στη διοργάνωση ανάλογων ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους υποψήφιους φοιτητές του. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, το ΟΠΑ επιδιώκει την καλή πληροφόρηση των υποψήφιων φοιτητών, ώστε να επιτύχουν την καλύτερη επιλογή για την πρόοδό τους.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΠΑ

Last updated: 11 April 2018