Δανεισμός Έντυπου Υλικού

Οδηγίες

  • Η δια ζώσης εξυπηρέτηση για λόγους κυκλοφορίας υλικού γίνεται αποκλειστικά για τα μέλη της Βιβλιοθήκης. Εάν ανήκετε στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΟΠΑ και δεν είστε ήδη μέλος, παρακαλούμε προεγγραφείτε ηλεκτρονικά εδώ. Η εγγραφή θα ολοκληρωθεί με την επίδειξη της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας  κατά την προσέλευσή σας.
  • Αναζητήστε τα βιβλία που θέλετε να δανειστείτε από τον βιβλιογραφικό κατάλογο AUEB-OPAC προκειμένου να ελέγξετε εάν είναι διαθέσιμα προτού συμπληρώσετε την αίτηση δανεισμού και τα βιβλιογραφικά στοιχεία τους.
  • Το προσωπικό της βιβλιοθήκης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να προγραμματιστεί η παραλαβή τους. Παρακαλούμε μην προσέρχεστε για δανεισμό χωρίς να έχετε συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση και χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με το προσωπικό.
  • Για τις επιστροφές βιβλίων δεν απαιτείται ραντεβού. Ενδέχεται όμως να χρειαστεί να περιμένετε στην είσοδο τηρώντας την απόσταση των 2 μέτρων από τους άλλους επισκέπτες.
  • Κατά την προσέλευσή σας στη Βιβλιοθήκη για δανεισμό να έχετε πάντα μαζί σας την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα.
  • Η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την απόδοση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα προσωπικά σας στοιχεία  ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παραλαβή του έντυπου υλικού.


Βιβλιογραφικά Στοιχεία

Συμπληρώστε απαραίτητα τον τίτλο και το συγγραφέα του κάθε βιβλίου.

Στοιχεία 1ου βιβλίου
Στοιχεία 2ου βιβλίου
Στοιχεία 3ου βιβλίου
Στοιχεία 4ου βιβλίου
Στοιχεία 5ου βιβλίου