Παράταση αναστολής λειτουργίας των επιτόπιων υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης έως και 25/1/2021

Σύμφωνα με τις υπ' αριθμόν:

"...Αναστέλλεται η λειτουργία των βιβλιοθηκών, αιθουσών κοινόχρηστων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αναγνωστηρίων ... των ΑΕΙ".  Δεδομένου ότι στο σύνολο της Επικράτειας εφαρμόζονται έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των επιτόπιων υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης έως και τη Δευτέρα 25/1/2021. Η Βιβλιοθήκη θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωση για την επαναφορά των επιτόπιων υπηρεσιών της και την εφαρμογή του αναθεωρημένου κανονισμού λειτουργίας της για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου και για όσο διάστημα η περιοχή της Αττικής βρίσκεται σε επιδημιολογικό επίπεδο αυξημένου κινδύνου, δε θα επιτρέπεται η χρήση των υποδομών της Βιβλιοθήκης για ατομική μελέτηΑναστέλλεται επίσης και η υπηρεσία δανεισμού & διαδανεισμού. Σε όλα τα δανεισμένα τεκμήρια θα πραγματοποιηθεί αυτόματα ανανέωση των δανεισμών μέχρι τη λήξη της αναστολής λειτουργίας των επιτόπιων υπηρεσιών.

Οι επιστροφές στη Βιβλιοθήκη των συγγραμμάτων του ΕΥΔΟΞΟΥ που έχουν προμηθευτεί οι φοιτητές εκ παραδρομής, θα πραγματοποιούνται μόνο με αποστολή με ταχυμεταφορική και χρέωση του αποστολέα, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία δήλωσης μαθημάτων. Στην αποστολή πρέπει να εσωκλείεται το Ονοματεπώνυμο, ο Αριθμός Μητρώου Φοιτητή και το Τμήμα Σπουδών.  (Διεύθυνση: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα).

Εξυπηρέτηση κοινού δια ζώσης θα επιτρέπεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. Επιβάλλεται η τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των προσώπων και η χρήση μη ιατρικής μάσκας. Οι εξ αποστάσεως υπηρεσίες της βιβλιοθήκης προσφέρονται κανονικά.