Μηνιαία Ενημερωτικά Webinars εμπειρογνωμόνων αναλυτών

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή μηνιαίων ενημερωτικών webinars που φιλοξενούνται από ομάδα εμπειρογνωμόνων αναλυτών.
Για να δείτε το ημερολόγιο εκδηλώσεων και να εγγραφείτε για ένα δωρεάν γενικό webinar πατήστε εδώ. Το ημερολόγιο μπορεί να φιλτράρεται ανά μήνα, γλώσσα και λύση.

1o Θέμα Ιανουαρίου (στα Ελληνικά):

Προσδιορίστε τα πιο σημαντικά περιοδικά στον ερευνητικό σας τομέα και ενημερωθείτε σχετικά με το πού να δημοσιεύσετε τα άρθρα σας

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, 12 π.μ. ώρα Αθήνας

Εγγραφείτε εδώ

Ειδικοί της Clarivate Analytics θα σας δείξουν πώς να συγκρίνετε τα περιοδικά στον ερευνητικό σας τομέα και να εξηγήσετε τους βασικούς βιβλιομετρικούς δείκτες (π.χ. Journal Impact Factor) που θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε καλύτερα την αποδοση ενός επιστημονικού περιοδικού, χρησιμοποιώντας ανάλυση αναφορών (citation analysis).

2ο Θέμα Ιανουαρίου (στα Ελληνικά):

Μάθετε πώς η Clarivate Analytics δημιουργεί εκατομμύρια νέους συνδέσμους στα άρθρα ανοικτής πρόσβασης (Open Access για να υποστηρίξει τo κίνημα Ανοιχτής Επιστήμης (Open Science)

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, 12 π.μ. ώρα Αθήνας

Εγγραφείτε εδώ

H Clarivate Analytics έχει δεσμευτεί να επεκτείνει το περιεχόμενο της σε νόμιμα διαθέσιμο υλικό ανοιχτής πρόσβασης. Ειδικοί θα επιδείξουν τα διαθέσιμα εργαλεία που επιτρέπουν την ανακάλυψη και ανάλυση του υλικού ανοικτής πρόσβασης.

Μάθετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο πλήρους κειμένου πέραν του περιεχομένου στο οποίο έχει πρόσβαση το ίδρυμά σας.

Μάθετε πώς μπορείτε να συγκρίνετε περιοδικά ανοιχτής πρόσβασης στον τομέα της έρευνας σας ώστε να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις για το πού να δημοσιεύσετε ένα άρθρο ανοικτής πρόσβασης.

Παρακολουθήστε και αναλύστε το τοπίο ανοικτής πρόσβασης των ιδρυμάτων, χωρών και περιοδικών με βιβλιομετρικούς δείκτες και αναλύσεις.


Χρήσιμοι σύνδεσμοι σχετικοί με την Clarivate Analytics!

  1. Clarivate Libguides: http://clarivate.libguides.com/home
  2. Web of Science YouTube channel: https://www.youtube.com/user/WoSTraining
  3. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Web of Science: http://wokinfo.com
  4. Γίνετε μέλος της ομάδας Incites Google