18/11/2013: Online σεμινάριο: Ψηφιακές πολιτικές της ΕΕ, 18.11.2013 @ 15:30. Δηλώστε συμμετοχή

Εκ μέρους της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, σας προσκαλούμε στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενταχθούν οι πολιτικές της Ε.Ε. στην καρδιά της δημόσιας συζήτησης.

Το θέμα του webinar είναι «Ψηφιακές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Καλλιεργώντας ευκαιρίες για τους νέους». Η διεξαγωγή του είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 15:30. Το αναλυτικό πρόγραμμα του webinar στο τέλος της επικοινωνίας μας.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν φέρει καμία οικονομική επιβάρυνση και προϋποθέτει μόνο την εκδήλωση ενδιαφέροντος ώστε να σας αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρεμβαίνουν στη συζήτηση και να εκφράζουν τυχόν ερωτήσεις και σχόλια σε πραγματικό χρόνο online. Μετά το πέρας του webinar θα αποσταλεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα διεξαχθεί online στο https://plus.google.com/u/0/101172996257930244648/posts και μέσω του YouTube καναλιού: http://www.youtube.com/channel/UC41RyamknuTG8ZzrEmuRWwg.

Η παρακολούθηση αυτή δεν φέρει καμία οικονομική επιβάρυνση και προϋποθέτει μόνο την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρεμβαίνουν στη συζήτηση και να εκφράζουν τυχόν ερωτήσεις και σχόλια σε πραγματικό χρόνο online. Μετά το πέρας του webinar θα αποσταλεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου σε όλους τους συμμετέχοντες.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας το αργότερο μέχρι την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση COMM-repGR-projects@eurodyn.com.

 

Με εκτίμηση,
Δρ Νικόλαος Λυμούρης
Επικεφαλής Κέντρου Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα webinar