Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Σύστημα Ανίχνευσης Λογοκλοπής Turnitin

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017, 11.00-12.00, Τμήμα Περιοδικών

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΠΑ διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, 11.00-12.00 στη χρήση του συστήματος ανίχνευσης λογοκλοπής Turnitin στο οποίο έχει συνδρομή το Πανεπιστήμιο.

Το Turnitin είναι ένα λογισμικό ανίχνευσης αντιγραφής και λογοκλοπής ακαδημαϊκών εργασιών. Χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 15.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα σε 135 χώρες παγκοσμίως και δίνει τη δυνατότητα στους διδάσκοντες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών να επαληθεύουν την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία των εργασιών των φοιτητών τους.

Εκπαιδευτής θα είναι ο κος Αναστασάκης Γιώργος από την εταιρεία Interoptics, η οποία είναι αποκλειστικός διαθέτης του συστήματος Turnitin στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης του συστήματος Turnitin μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.aueb.gr/node/15802.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Βιβλιοθήκης, Τμήμα Περιοδικών, 1ος όροφος κεντρικού κτιρίου, Πατησίων 76. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, θέμα: για το σεμινάριο Turnitin).

Δηλώσεις συμμετοχής: κες Δεληόγλου Χριστίνα & Ρηγάκου Βασιλική,
                                     τηλ. 210 8203261, e-mail: library@aueb.gr