The Changing Role of HR

«The Changing Role of HR»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «The Changing Role of HR», την οποία διοργάνωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τους/τις φοιτητές/τριες και τους/τις αποφοίτους του, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στο INNOVATHENS, με την ευγενική παραχώρηση της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Στην πρώτη ενότητα «Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού εξελίσσεται;» με συντονιστή τον Καθηγητή Ιωάννη Νικολάου, ομιλήτριες ήταν τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Προγράμματος, Αλεξάνδρα Ελευθερίου, HR Director Europe & Eastern Mediterranean στο TITAN Cement Group και Ηρώ Μέλλιου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στην Vodafone Ελλάδας.

Ακολούθησε η δεύτερη ενότητα «Οι εργαζόμενοι την επόμενη μέρα: Μπορεί να βοηθήσει το HR;», με συντονίστρια την Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα, και ομιλητές τους Κωνσταντίνο Κίντζιο, Deputy Director στη ReGeneration και Δημήτρη Κανέλλη, Creative Technologist στην Imperius.

Περισσότεροι από 100 φοιτητές και φοιτήτριες, απόφοιτοι και στελέχη HR συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ευχές!

  

  

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
Friday, December 9, 2022 (All day)