Φοιτητές τμήματος Μερικής Φοίτησης 2022-2024

Αγγελοπούλου Κωνσταντίνα: Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University) και Γερμανικά (Zertifikat C1, Goethe Institute). Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Διαχείρισης Μισθοδοσίας της Τράπεζας της Ελλάδος και στη συνέχεια απασχολήθηκε ως Payroll Assistant στην εταιρεία Dixons South East Europe (Κωτσόβολος). Από το 2021 εργάζεται ως HR Operations Administrator στην εταιρεία efood - Online Delivery SA.

Αντζά Αικατερίνη: Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πατρών, κάτοχος πιστοποιήσεων από σεμινάρια μισθοδοσίας, Οργανωσιακής Ψυχολογίας και Στοιχεία συμπεριφοράς και coaching. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γερμανικά και λίγα Ισπανικά. Εργάζεται στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού 6 χρόνια και τον τελευταίο ένα χρόνο εργάζεται στην εταιρεία RSM στο τμήμα μισθοδοσίας για λογαριασμό της εταιρείας Coca Cola 3E.

Αντώνοβα Ντιάνα: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Αυτοματισμού του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (ECPE University of Michigan) και καλά Ρωσικά. Έχει συνολικά πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην ανάλυση, το σχεδιασμό και την υλοποίηση των διαδικασιών HR. Από το 2020 εργάζεται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (Group HR) ως Senior Performance and Development Specialist στην εταιρία ΣΤΗΛΜΕΤ ΑΕ (Corporate Services of Viohalco Companies).

Βασιλοπούλου Χριστίνα-Κλεοπάτρα: Είναι πτυχιούχoς Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελλοπονήσου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά καθώς και λίγα Ιταλικά. Εργάζεται ως HR Generalist στην εταιρεία Intrum Customer Services Athens

Γαλάνη Θωμαή: Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση στο μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, καθώς και βασικά Γαλλικά. Εργάζεται ως HR Generalist στην εταιρεία Prime Educational Software Applications S.A., μέλος του MM Educational Group.

Δημοπούλου Ελένη: Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση, τη διαχείριση και την εκπαίδευση ομάδων. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται στο τμήμα προσωπικού της Aegeo Spas ως HR Officer με περιοχή δραστηριότητας τα υποκαταστήματα τριών χωρών, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Καρνέση Δήμητρα: Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Ψυχολογία. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γερμανικά και σε βασικό επίπεδο Γαλλικά. Το 2019, ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Hill International και τώρα εργάζεται στη Fraport Greece ως HR Administrative Assistant στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Εκπαίδευσης.

Καρτσούνη Μαρίνα: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μία από τους finalists του προγράμματος Project Future powered by Regeneration με κατεύθυνση Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού ως HRTalent Acquisition Specialist στην πολυεθνική  εταιρεία Hemmersbach. 

Καρύγιαννης Κωνσταντίνος: Πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει καλή γνώση Ισπανικών. Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς εξιδεικευμένο πρόγραμμα e-Learning του ΕΚΠΑ “Human Resources Management and Organizational Analysis”.  Από το 2019 εργάζεται στην εταιρεία Thrace Plastics Pack ως Back Office Manager και ΗR Assistant.

Κατζάρη Βασιλική: Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (C2) και από τον Μάιο του 2022 παρακολουθεί το E-Learning με τίτλο «Human Resources Management» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Έχει εργαστεί στο τμήμα Λογιστηρίου και Μισθοδοσίας της εταιρείας Βαλσαμίδης ΑΤΕΑ ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Κλεφτογεώργος Ταξιάρχης: Απόφοιτος του τμήματος  Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής). Από το 2018 εργάζεται στον χώρο της Υγείας στον Όμιλο Ευρωκλινικής και συγκεκριμένα από το 2019 εργάζεται στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Generalist.

Κοκκάλας Χρήστος: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος  Ειδίκευσης στην Οικονομική Ανάλυση  του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει άριστη γνώση των Αγγλικών και Η/Υ. Επίσης είναι κάτοχος επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή Α' τάξης  και από το 2019 εργάζεται ως Payroll Accountant  στον Όμιλο  ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ Α.Ε.

Λυκοτραφίτη Άλκηστις: Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και έχει καλή γνώση Γαλλικών επίσης, έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα εκπαίδευσης IT Recruitment School. Τα τελευταία 3 περίπου χρόνια εργάζεται ως Account Executive στην εταιρεία kariera.gr.

Μακρής Παναγιώτης: Απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για 5 έτη ως payroll specialist στην εταιρεία MIKEL COFFEE COMPANY  και τον τελευταίο χρόνο είναι υπεύθυνος στο HR Department.

Μήτση Φωτεινή: Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει πολύ καλή γνώση Αγγλικών και βασική γνώση Γαλλικών. Εργάζεται πάνω από 5 χρόνια σε τμήματα HR μεγάλων εταιρειών, αρχικά σε θέσεις Talent Acquisition και πλέον ως HR Generalist. Έχει εμπειρία τόσο σε πολυεθνικά όσο και σε δυναμικά αναπτυσσομενα εργασιακά περιβάλλοντα.

Μουτουρίδου Χρυσάνθη: Απόφοιτη του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Λογιστική & Ελεγκτική (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας).Γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά Γερμανικά. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως βοηθός λογιστή σε λογιστικά γραφεία και τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται στην εταιρεία INTERTRADE HELLAS ABEE στο Τμήμα Προσωπικού-Μισθοδοσίας ως Payroll Specialist.

Μπακούρη Δέσποινα: Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Επίπεδο C2) και βασικά Ιταλικά. Εργάζεται ως Junior HR Associate, People&Organizational Development, στη Lamda Development S.A. και ως μέλος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, συμμετέχει ενεργά στη διαχείριση, ανάπτυξη και εκπαίδευση του προσωπικού της Εταιρείας.

Μπίκα Αικατερίνη: Πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Kοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου. Γνωρίζει Αγγλικά (άριστα), Ισπανικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρεία Grand Thornton.

 

Μπίνου Αθανασία: Απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά με άριστη γνώση Αγγλικών (κάτοχος πτυχίου Proficiency) και καλή γνώση Γαλλικών (κάτοχος πτυχίου Β2). Πολύ καλή γνώση Η/Υ και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εργατικής Νομοθεσίας και Μισθοδοσίας. Εργάζεται στην εταιρεία Otis Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Β.Ε.Τ.Ε. από το 2014, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια είναι μέλος του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας στην ίδια εταιρεία.

Ντελή Αγγελίνα: Πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, και λίγα Γαλλικά και Αραβικά. Από το 2019 εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος (Όμιλος AholdDelhaize) ως Organizational Design – Compensation & Benefits Associate.

Παναγούλη Μαρία-Βιολέττα: Πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία 3 ετών στον χώρο της Διοίκηση του Ανθρωπίνου Δυναμικού και εργάζεται στην εταιρία Work4u ως Recruitment Leader. Στο παρελθόν εργάστηκε σε αντίστοιχη θέση έχοντας άμεση επαφή με την αξιολόγηση και την στελέχωση του προσωπικού.

Παπακωνσταντοπούλου Αναστασία: Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση Δημοσίων Θεσμών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος  Ειδίκευσης στην Εθνική και Ενωσιακή Διοίκηση. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University) και Γερμανικά (Goethe Instutut Athen). Έχει εμπειρία στο κομμάτι της εστίασης και στον τραπεζικό κλάδο. Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται στην εταιρεία METRO AEBE στο τμήμα Επιλογής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πατσαβού Ελευθερία: Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Απο την ολοκλήρωση των σπουδών της μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες όπως Vodafone Hellas, Dixons South East κα. To 2019 εντάσεται στην start up κοινότητα, καθώς αποτελούσε μια απο τις πρώτες προσλήψεις της εταιρείας Hack The Box. Σήμερα εργάζεται ώς Senior People and Office Operations Specialist.

Ράπτη Μαρία: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency). Από το 2007 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα, αρχικά στο Δίκτυο Καταστημάτων (Κεντρικός Ταμίας,  Χορηγήσεις Επιχ/κών Δανείων) και στη συνέχεια σε Μονάδες Διοίκησης (Χρηματοδοτήσεις, Εταιρικές Πιστοδοτήσεις Ειδικής Διαχείρισης). Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται στον Τομέα HR Business Partners Μονάδων Διοίκησης.  

Ραυτοπούλου Κωνσταντίνα: Πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διεθνή Ναυτιλία, τα Χρηματοοικονομικά και τη Διοίκηση. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (επίπεδο C2) και πολύ καλά γαλλικά (επίπεδο B2). Διαθέτει εμπειρία σε θέματα μισθοδοσίας και εργατικής νομοθεσίας και εργάζεται ως Payroll and Benefits Associate στην εταιρεία PwC.

Ριβανς Στέφανος: Απόφοιτος του τμήματος Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (MBA-TQM) από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε ρόλους Τμημάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από τον Ιούλιο του 2022 εργάζεται στην εταιρεία Mytilineos ως Talent Acquisition Specialist.

Ρίζου Γεωργία: Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με κατεύθυνση στο Μάνατζμεντ και Διοίκηση Ανθρώπινου Παράγοντα. Κάτοχος διπλώματος e-DigiMa (in digital marketing and social media). Εργάζεται στην Εταιρεία Zakcret A.E. στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού ως Payroll Assistant.

Σαγιά Άννα: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης (νυν ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.). Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Από το 2010 εργάζεται σε γραφείο προσωπικού ιδιωτικής κλινικής.

Σαλμά Παναγιώτα: Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Χειρίζεται άριστα Ms Office, ERP Systems και κατέχει πτυχίο αγγλικής γλώσσας επιπέδου C2. Από το 2021 έχει ενταχθεί στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού της Coffee Island στο ρόλο του Junior HR Executive.

Σαρηγιάννης Αναστάσιος: Πτυχιούχος του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University), Γαλλικά (Delf I) και Ισπανικά (Intermedio).  Εργάζεται ως Key Account Manager στην εταιρεία Integrated Information Systems ΑΕ με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και κυρίως την ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων λογισμικού.

Σασσάλου Κλειώ Ιωάννα: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Leicester της Αγγλίας και κατέχει τον μεταπτυχιακό τίτλο «Museum Studies MA». Γνωρίζει άριστα αγγλικά (Proficiency of Michigan). Πρόσφατα, ολοκλήρωσε επιτυχώς την παρακολούθηση του 10άμηνου εκπαιδευτικού προγράμματος «Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (HRM)» - E-Learning του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως Υπεύθυνη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, στην εταιρία Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς Α.Ε.

Σερεμέτη Μαρία: Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και μέτρια Γαλλικά. Έχει εργαστεί για την Eurobank, ενώ από το Μάρτιο εργάζεται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στην ICAP Outsourcing Solutions.

Σταμοπούλου Βενετία: Πτυχιούχος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση στη Στρατηγική και το Ανθρώπινο Δυναμικό. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Εργάζεται ως HR & Office Administrator στην εταιρία InstaShop Μον. ΙΚΕ.

Στραβουδάκη Αλεξάνδρα: Πτυχιούχος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Tραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργαζόταν για 3 έτη στον όμιλο Adecco όπου ξεκίνησε σαν Recruitment Consultant και συνέχισε ως Recruitment Team Leader. Πλέον, εργάζεται σαν Senior Recruitment Associate στην Ernst & Young.

Ταταράκη Εύα: Πτυχιούχος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών  του Πανεπιστημίου Αιγαίου  με ειδίκευση τις Διεθνείς Σχέσεις και τους διεθνείς οργανισμούς. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα, ενώ μιλάει σε ικανοποιητικό επίπεδο και την αραβική γλώσσα. Έχει βρεθεί σε πολυεθνικά περιβάλλοντα στον τομέα του HR και τώρα εργάζεται ως Recruiter στην εταιρεία Ingroup.

Τέντσου Ανοιξιά: Πτυχιούχος του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται σε εκπαιδευτική – συμβουλευτική εταιρία ως διοικητικό προσωπικό και σύμβουλος. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, λίγα ισπανικά και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια, με τα πιο πρόσφατα στην συμβουλευτική και το project management.

Τσαμαδιά Σοφία Γεωργία: Πτυχιούχος του Tμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University) και Γερμανικά (Β2-Zertifikat). Εργάζεται από το 2019 έως και σήμερα, στην εταιρεία Icap Outsourcing Solutions S.A στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, κατέχοντας τον ρόλο της Human Capital Consultant.

 

Τσεκάνι Μπενίσα Σοφία : Πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency). Δραστηριοποιείται στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού τα τελευταία έξι χρόνια. Εργάζεται ως Recruiter στην εταιρεία Just One (Recruitment Solutions & Executive Search).

Τσελεμέγκου Μάρθα: Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University). Εργάζεται ως Junior Talent Acquisition Associate στο τμήμα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού της Novibet. Η προηγούμενή της εμπειρία, ήταν στην διαχείριση όλου του έκτακτου προσωπικού για τα project της West SA, ως temporary placement specialist.

Χορταριά Αικατερίνη Χριστίνα: Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2020 είναι στέλεχος HR με εμπειρία σε θέματα στελέχωσης / στρατολόγησης ανθρώπινου δυναμικού και γνώση όλης της διαδικασίας προσέλκυσης, εξεύρεσης, αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού. Εργάζεται ως Hr Generalist στην ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ παράλληλα διαθέτει εξειδικευμένη επιμόρφωση στα πεδία της Ψυχολογίας και του HRM.