Φοιτητές τμήματος Μερικής Φοίτησης 2020-2022

ΑΓΓΕΛΗ ΟΛΓΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται ως HR Compensation& Benefits Specialist στην εταιρεία Robert Bosch SA.

 

ΑΓΚΑΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδίκευση στην οργάνωση διοίκηση αθλητικών εγκαταστάσεων (sport managment ). Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά. Εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια στο τομέα του τουρισμού εκ των οποίων τα 7 ως sales & corporate supervisor  και sales executive.

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται ως Assistant Store Manager στον πολυεθνικό Όμιλο INDITEX, στο δυναμικό του οποίου ανήκει από το 2014. Παράλληλα έχει συμμετάσχει ενεργά σε project για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων της εταιρείας.

 

ΒΑΜΒΑΤΣΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, με κατεύθυνση στην Οικονομική Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής. Κάτοχος επαγγελματικών τίτλων «Human Resources Development» και «Digital Marketing». Μέχρι σήμερα εργάζεται ως Consultant στην εταιρεία Randstad Hellas.

 

 

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται ως Total Rewards Specialist στην εταιρεία Kaizen Digital Services ΑΕ (Stoiximan/Betano).

 

 

ΓΚΑΤΖΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα και πολύ καλά τη Γαλλική. Εργάζεται στη θέση Communications Lead σε εταιρία έρευνας αγοράς  που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου.

 

 

ΓΚΟΥΒΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά καθώς αποτελούν τις γλώσσες εργασίας της στον τομέα παροχής υπηρεσιών ξένων γλωσσών. Εργάζεται ως Executive Assistant στον όμιλο εταιρειών Copelouzos Group.

 

 

ΔΑΒΙΛΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Παράλληλα με τις σπουδές του παρακολούθησε επιτυχώς το Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Γνωρίζει Άριστα Αγγλικά. Από το 2018 εργάζεται στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. ως υπάλληλος Μισθοδοσίας.

 

 

ΔΑΜΟ ΑΝΝΑ

Πτυχιούχος τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών με κατεύθυνση την Επιχειρησιακή Έρευνα. Γνωρίζει Άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan) και είναι κάτοχος Άδειας Λογιστή Α’ τάξης. Διαθέτει εμπειρία σε εργατικά θέματα και έχει εργαστεί στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού του ομίλου της Βιοιατρικής. Από το 2016 είναι υπεύθυνη Εσωτερικού Ελέγχου και HR σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.

 

 

ΖΕΡΒΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών. Γνωρίζει καλά Αγγλικά (Proficiency c1). Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον τομέα της Λογιστικής ενώ από το 2014 ανήκει στο δυναμικό της Praktiker Hellas. Από το 2017 εργάζεται στο τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας ως HR Assistant.

 

 

ΖΕΡΒΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, με άριστη γνώση Αγγλικών (επίπεδο C2) και στοιχειώδη γνώση Ισπανικών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και έχει αποκτήσει την πιστοποίηση εξειδικευμένης επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ στο πρόγραμμα HRM. Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά στα Assessments Centers του ReGeneration και ασχολείται με τον εθελοντισμό. Έχει εργαστεί στον τομέα των πωλήσεων, αναλαμβάνοντας διάφορα διοικητικά καθήκοντα και συμμετέχοντας σε διαδικασίες recruitment και training. Από τον Ιανουάριο του 2020 εργάζεται στη WATT+VOLT.

 

 

ΖΗΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και διαθέτει γνώσεις Γαλλικών. Έχει εργαστεί στη Κύπρο στην εταιρεία Opinion & Action Services Ltd ως Διαχειρίστρια και Υπεύθυνη Επικοινωνίας Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων. Σήμερα εργάζεται στο Τμήμα Διαχείρισης Εθνικών/Ευρωπαϊκών Έργων και Διαγωνισμών στην ελληνική εταιρεία SQLearn S.A.

 

 

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ ΓΟΥΛΑ ΕΛΛΗ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency). Finalist του 5ου Γενικού κύκλου του ReGeneration. Από το 2018 εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου FOURLIS ως Group Development Specialist, όπου απασχολείται ενεργά στα κομμάτια του Training & Development, Recruitment και Internal Communication.

 

 

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΦΩΤΗΣ

Πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (C2). Εργάζεται σε οργανωμένα τμήματα HR από το 2013 έχοντας εμπειρίες σε πολυεθνικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα.

 

ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, κατέχει Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής με κατεύθυνση την Ειδική εκπαίδευση. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως HR Manager στον Όμιλο Eunice Energy Group, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 

 

ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΜΑΡΙΑ ΑΙΜΙΛΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Michigan Proficiency) και Γαλλικά (B2). Εργάζεται στον Όμιλο Affidea ως HR Assistant.

 

 

ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΜΑΡΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κάτοχος διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας (ΕΚΠΑ). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University). Εχει εργαστεί στην εξυπηρέτηση πελατών, στο τμήμα εκπαίδευσης προσωπικού και τη δεδομένη χρονική περίοδο εργάζεται ως recruiter στο τμήμα operations της εταιρείας efood, Online Delivery.

 

 

ΚΟΛΕΖΑ ΧΑΡΙΣ

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan & Pearson Test of English). Από το Νοέμβριο του 2011 εργάστηκε στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ως προπονήτρια κολύμβησης και παράλληλα εργάστηκε και στης πολυεθνική εταιρία Holmes Place Greece. Για ένα διάστημα 5 ετών συνεργάστηκε και με το αγγλόφωνο ιδιωτικό σχολείο St. Catherine’s British School. Από το Μάιο του 2019 εργάζεται ως Office Administrator και Researcher στην εταιρία Cornerstone International Group στο γραφείο της Αθήνας.

 

 

ΚΟΡΔΟΠΑΤΗ ΜΑΡΙΑ

Απόφοιτη τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος τίτλου Σπουδών στις Επιστήμες Αγωγής και Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2016 προσλήφθηκε ως Retail Management Trainee από την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και σήμερα εργάζεται ως υποδιευθύντρια σε κατάστημα.

 

 

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Νεότερων Ελληνικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά και λίγα Ρωσικά. Εργάζεται ως Executive Search, Outplacement & Career Counselling Consultant στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην PriceWaterhouseCoopers (PwC).

 

 

ΜΑΚΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη Vodafone από το 2017, έχοντας ξεκινήσει την πορεία της από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα των προσλήψεων. Εργάζεται ως Εκπαιδεύτρια Πωλήσεων στο δίκτυο των καταστημάτων της εταιρείας.

 

 

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και πολύ καλά γαλλικά (κάτοχος DELF B2).Κατέχει πιστοποιήσεις στον τομέα Πληροφορικής και συστημάτων ERP καθώς επίσης στο Human resources Management and organizational Analysis. Εργάζεται στο Οικονομικό τμήμα του ομίλου MMPUBLICATIONS εκδοτικής.

 

 

ΜΗΛΙΓΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά (επίπεδο Delf B1). Έκανε την πρακτική της άσκηση στην εταιρία ISS Facility Services S.A στο τμήμα Ανθρώπινων Πόρων και από το 2016 εργάστηκε για 3 χρόνια στο Τμήμα Αγορών της Εταιρίας Διανομής Προϊόντων Κινητής Τηλεφωνίας & Τεχνολογίας , Globalsat, μέλος του Ομίλου εταιρειών AUDIO VISUAL. Από το 2019 είναι μέλος της ομάδας του τμήματος Ανθρώπινων Πόρων της Mercedes-Benz Hellas , θυγατρική του Ομίλου Daimler AG .

 

ΜΟΥΣΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις Γερμανικών. Διαθέτει αρίστη γνωρίζει Microsoft Office , Internet και  ERP Navsion. Εργάζεται στην εταιρία Adecco HR ως Billing Associate ενώ έχει υπάρξει επαγγελματίας αθλήτρια μπάσκετ.

 

 

ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

Εργάζεται στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού. Οι σπουδές της εκκίνησαν από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε σε θέματα και τεχνικές Coaching. Το ενδιαφέρον της εστιάζεται στην έρευνα, μελέτη και ανάλυση της συμπεριφοράς του ανθρώπου στα διάφορα εργασιακά και άλλα περιβάλλοντα. Ασχολείται εθελοντικά με τη συγγραφή κειμένων κοινωνικού περιεχομένου και στοχασμού. Αγαπά το θέατρο, το παραδοσιακό τραγούδι - χορό και τον αθλητισμό.

 

 

ΝΟΜΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Στρατηγική και Ανθρώπινοι πόροι). Έχει εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Εργάζεται ως HR Manager στην εταιρεία Kafea Terra Food and Drinks.

 

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (proficiency of Cambridge) καθώς και Γαλλικά. Ξεκίνησε την εργασιακή της διαδρομή στο τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας ΜΕΤΡΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

 

 

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονικής, έχει παρακολουθήσει το mini MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ένα Diploma στο HR. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά (proficiency). Έχει εργαστεί στη Goody's και στον ΤΙΤΑΝ. Τα τελευταία οκτώ χρόνια εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου ThinkDigitalGroup ως Senior HR and Administration Manager.

 

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς , μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα  και σε καλό επίπεδο τη Γαλλική. Εργάζεται σε πολυεθνικές εταιρείες και σε ομίλους της Ελληνικής αγοράς από το 2011 και αυτή τη στιγμή έχει το ρόλο του HR & Payroll Coordinator στον όμιλο της Ravago Greece  για το εργοστάσιο παραγωγής Πολυστερίνης και Εξηλασμένης Πολυστερίνης στο Λαύριο.

 

 

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών και Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια HR management και έχει εργασιακή εμπειρία στον κλάδο του sales & customer service, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως store manager στην εταιρεία Carpo.

 

 

ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στη συμβουλευτική εταιρεία Deloitte και από το 2018 εργάζεται στην εταιρεία τεχνολογίας Ιntracom Telecom ως HR Recruitment Professional. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ισπανικά.

 

 

ΠΛΑΤΑΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, έχοντας ακολουθήσει την κατεύθυνση της Δημοσιογραφίας. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Ισπανικά. Εργάζεται ως Υπάλληλος Γραφείου σε Όμιλο παροχής Ιατρικών Υπηρεσιών και επιθυμεί να σταδιοδρομήσει στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

ΡΟΥΜΠΑΚΗ ΑΙΜΙΛΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.Γνωρίζει άριστα Αγγλικά(Proficiency of Michigan) και καλά Γερμανικά. Επί τρία χρόνια εργάστηκε στο τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας της εταιρείας Ιχθυοτροφεία Σελόντα ΑΕΓΕ. Από τον Ιούλιο του 2020 εργάζεται ως Payroll Specialist στο τμήμα Tax & Outsourcing Services της ελεγκτικής εταιρείας Grant Thornton S.A.

 

 

ΣΟΛΩΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Από το 2016 εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Fraport Greece.

 

 

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής των ΤΕΙ Πειραιά.  Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Advanced Level Certificate).  Εργάζεται στη Διεύθυνση Στρατηγικής Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Εθνική Asset Management ΑΕΔΑΚ, θυγατρική του ομίλου ΕΤΕ.

 

 

ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1994. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και συγκεκριμένα του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γερμανικά. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης και Κατάρτισης, με τίτλο «Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (ΗRM)» του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Εκδοτικής Εκτυπωτικής εταιρείας.

 

 

ΤΟΦΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και ισπανικά και έχει πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών (ECDL 7 ενότητες). Από το 2013 εργάζεται ως πλήρωμα θαλάμου επιβατών στην AEGEAN airlines και από το 2015 ως υπεύθυνη πληρώματος θαλάμου επιβατών στην ίδια εταιρεία. Το 2018-19 επιχειρούσε ως support base manager από την βάση της Ρόδου.

 

ΤΥΠΑΛΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικη και Περιφερειακή Ανάπτυξη του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά με έμφαση στις στρατηγικές αποφάσεις με ειδίκευση στα  Χρηματοοικονομικά. Κάτοχος πιστοποιητικού κατάρτισης Human Resources Management and Organizational Analysis του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ΜΙσθοδοσίας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργαστηκε στην εταιρεία Μ.Π. Χυτήρογλου Α.Ε. ως Hr Administrator και στην Randstad ως Payroll Administrator. Από το 2019 εργάζεται στην εταιρεία Nrg Supply and Trading Ενεργειακή Α.Ε. στην εξυπηρέτηση και διαχείριση παραπόνων των πελατών.

ΧΡΥΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κάτοχος πτυχίου Αγγλικών (Proficiency). Εργάζεται στην εταιρία ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ , στο τμήμα Αμοιβών και Παροχών ως HR Systems and Reporting Specialist.

ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης τον Δεκέμβριο του 1990 και είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάζεται στον κλάδο του τουρισμού υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείων 5 αστέρων στην Σαντορίνη και σήμερα είναι υποδιευθύντρια.