Φοιτητές τμήματος Μερικής Φοίτησης 2019-2021

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Επίπεδο C2) και έχει άριστη γνώση Η/Υ. Από το 2017 εργάζεται στη Διεύθυνση Διοίκησης και Σταδιοδρομίας του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού ως προϊστάμενος γραφείου μεταθέσεων, αδειών και εκπαίδευσης των Αξιωματικών ειδικότητας Μηχανικού - Υγειονομικού και Ειδικοτήτων.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Κάτοχος πτυχίου άριστης γνώσης Αγγλικής Γλώσσας (επιπέδου C2). Έχει εργαστεί ως κοινωνική λειτουργός σε διαφορετικά πλαίσια, με κύριες αρμοδιότητες τη διεκπεραίωση ατομικών – ομαδικών συνεδριών και το συντονισμό ομάδας.  Εδώ και ένα χρόνο εργάζεται ως σύμβουλος απασχόλησης στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες».

 

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Γνώση άριστων Αγγλικών (κάτοχος Proficiency). Εργασιακή εμπειρία σε εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού με κύρια ενασχόληση την έκδοση και διαχείριση της μισθοδοσίας, καθώς και την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Εργάζεται στην εταιρεία DIXONS SOUTH EAST EUROPE ΑΕΒΕ (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ), στο τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ως Payroll Analyst.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (κατεύθυνση Λογιστική και Χρηματοδοτική Διοίκηση) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και καλά γαλλικά (κάτοχος Delf). Εργάζεται στην VOLTON Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, ως ΗR Supervisor.

 

 

ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΗ

Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Άριστη γνώση αγγλικών και πολύ καλή γνώση γερμανικών. Από το 2016 εργάζεται στην EY (Ernst & Young) στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

ΒΡΕΤΤΟΥ ΑΡΕΤΗ

Πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Στρατηγική και Ανθρώπινοι πόροι). Έχει εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Εργάζεται ως Hr & Payroll Consultant στην εταιρεία Manpower Group A.E.

 

 

ΓΙΑΜΠΙΛΗ ΣΟΦΙΑ

Πτυχιούχος Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πειραιά. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Proficiency) και πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (Microsoft Office Specialist). Εργάζεται στην εταιρεία "Ernst & Young Business Advisory Solutions S.A." ως Payroll Consultant.

 

 

ΓΟΥΝΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνωρίζει  πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency). Εργάζεται στην Thalis E.S. S.A. από το 2017, ως στέλεχος του τμήματος Διοίκησης Προσωπικού και Marketing και έχει την εποπτεία της γραμματείας.

 

 

ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Αποφοίτησε από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επενδύσεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Χαρακτήρα και είναι Project Manager δύο ερευνητικών έργων που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ. Γνωρίζει σε άριστο επίπεδο την αγγλική και σε πολύ καλό επίπεδο την γαλλική γλώσσα.

 

 

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

Απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (κατεύθυνση Ποσοτικές Μέθοδοι στα Χρηματοοικονομικά) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γερμανικά και ισπανικά. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, στο τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

ΚΑΜΠΑΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρησεων του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηρακλείου Κρήτης. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency). Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες σε τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού και τα τελευταία 5 έτη κατείχε την θέση της HR Director. Πρόσφατα μετακινήθηκε στην  Εταιρεία Συμβούλων AMT όπου και ανέλαβε τον ρόλο της HR Senior Consultant.

 

 

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΛΗΤΩ

Πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών. Εργάζεται στο τμήμα των Προγραμμάτων Ενημέρωσης για την Εμπορία Ανθρώπων του Διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Α21.

 

 

ΚΟΚΟΡΟΤΣΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (κατεύθυνση Διοικητικής Επιστήμης) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και Ιταλικά -Γερμανικά σε βασικό επίπεδο. Έχει εργασιακή εμπειρία στο τομέα των πωλήσεων και του promotion. Απο το 2015 εργάζεται στην εταιρεία Πλαίσιο Computers Α.Ε.Β.Ε στις πωλήσεις.

 

 

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και καλά Γαλλικά. Έχει εργασιακή εμπειρία στον τομέα των προσλήψεων και της ανάπτυξης των εργαζομένων. Εργάζεται από το 2018 ως Recruitment & Development Specialist στον Όμιλο Motor Oil.

 

 

ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του  Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού  Ιδρύματος Αθηνών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικών. Εχει συμμετάσχει σε διάφορα Assessment centers μέσω του προγράμματος  ReGeneration και εργαζόταν μέχρι και τον Αύγουστο του 2019 στην Randstad ως Payroll Administrator. Πλεον εργάζεται ως Hr Administrator στη φαρμακευτική εταιρεία DEMO ABEE.

 

 

ΜΑΝΟΥΚΑΚΗ ΑΘΗΝΑ

Πτυχιούχος από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΤΕΙ Κρήτης) του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού κάτοχος μεταπτυχιακού  διπλώματος Diploma MBA (Master of Bussines Administration) από το Staffordshire University. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (Proficiency) πολύ καλά Ισπανικά ( ΚΠΓ Β1) και παράλληλα μαθαίνει Ιταλικά. Από το  2014 εργάζεται στη εταιρία EconomyCarRentals.com ως υπεύθυνη τμήματος κρατήσεων και ως εκπαιδεύτρια προσωπικού στο τμήμα κρατήσεων κ εξυπηρέτησης πελατών.

 

 

ΜΑΡΓΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Οργανωσιακή Ψυχολογία από το Πρόγραμμα εξ αποστάσεως κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2016 εργάζεται στην δικηγορική εταιρία Ζέπος & Γιαννόπουλος και τον τελευταίο χρόνο απασχολείται στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού ως HR Officer.

 

 

ΜΠΑΡΛΑΜΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας με εξειδίκευση στη Γλωσσολογία  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan) , πολύ καλά Τουρκικά ( Istanbul Dilmer B2) και καλά Γαλλικά ( Delf 1er Degre). Έχει εργαστεί 15 χρόνια ως agent στο call center της Τράπεζας Πειραιώς και στο Ανθρώπινο Δυναμικό της Τράπεζας ως Executive Secretary.  Από τον Δεκέμβριο του 2018 εργάζεται στην Printec S.A. ως Group Administrative Assistant στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Εργάζεται τέσσερα χρόνια στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών Ε.Α.Ε- Κλινική Περιστερίου,  στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού ως υπάλληλος γραφείου, ενώ πρόσφατα έγινε Υπεύθυνη Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

ΝΑΣΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση Δημοσίων Θεσμών. Έχει εργασιακή εμπειρία στους τομείς γραμματειακής υποστήριξης και customer service. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως Administrative Assistant στην εταιρεία Θέων Αισθητήρες (Theon Sensors SA).

 

 

ΠΑΡΟΙΚΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

Απόφοιτη Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολόγιας (κατεύθυνση Ψυχολογία) της ΦΙλοσοφικης Σχολής του Εθνικού και Καποδίστριακου Πανεπιστημίου ΑΘηνων καθώς και της Δραματικής σχολής Αθηνών Γ.Θεοδοσιαδη. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency) . Έχει εργασιακή εμπειρία στο πεδίο των πωλήσεων και από το 2016 εργάζεται στην εταιρία  Vodafone.

 

 

ΠΑΤΣΑΟΥΡΑ ΟΛΓΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών &Πολιτικών Επιστημών της Αθήνας. Χειρίζεται άριστα την Αγγλική γλώσσα (κάτοχος διπλώματος Proficiency) καθώς και τη Γαλλική (κάτοχος διπλώματος Delf). Διαθέτει πιστοποίηση γνώσης Η/Υ ECDL. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, σεμινάρια καθώς και προγράμματα εξ ’αποστάσεως εκπαίδευσης στο κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, μεταξύ των οποίων «Οργανωσιακή Ψυχολογία» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, «Human Resources Management and Organization Analysis» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ενεργά 2+ πλέον συναπτά έτη στο τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, με κύρια καθήκοντα τη μισθοδοσία καθώς και την στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού διαφόρων Ανώνυμων Εταιρειών.

 

ΠΡΙΝΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της  Επιστήμης  του Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου  Αθηνών καθώς και του τμήματος  Ιστορίας  και Θεωρίας της Τέχνης της Ανωτάτης  Σχολής  Καλών Τεχνών. Γνωρίζει αγγλικά και εργάζεται στην Caritas Αθήνας στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

ΠΡΟΒΙΔΑΚΗ ΜΗΡΚΕΤΑ

Πτυχιούχος του τμηματος κοινωνιολογιας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος proficiency) και εργάζεται στην τραπεζική εταιρείαα HSBC FRANCE - legal department ως legal administrative assistant.

 

 

ΣΑΡΑΠΧΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency of Michigan University). Εργάζεται στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ''PRAKSIS'' ως φροντίστρια από το 2016 με έμφαση σε κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα και ιδίως σε πρόσφυγες. Επίσης, εργάζεται εθελοντικά ως HR Assistant στη δράση Επανεκκίνησις.

 

ΣΑΣΣΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Απόφοιτος των τμημάτων Μηχανικών της Σχολής Ικάρων, Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ισπανικά. Εργάζεται ως Διοικητής Κατασκευαστικής Μοίρας σε Μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

 

ΣΕΛΕΒΕΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Πτυχιόυχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα της Οικονομικής Επιστήμης.Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται ως διευθύντρια καταστήματος στην εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος.

 

 

ΣΕΡΤΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας (κατεύθυνση Ιστορίας) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (έτη φοίτησης 2012-2016). Γνωρίζει άριστα αγγλικά (πτυχίο Proficiency Michigan) και καλά γαλλικά (κρατικό πτυχίο επίπεδο Β2), ενώ παράλληλα έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ (δίπλωμα ECDL HELLAS). Από το 2017 εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και Γραμματέας Διοίκησης.

 

 

ΣΤΡΙΓΓΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΕΝΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά , έχει στοιχειώδη γνώση Γαλλικών και παρακολουθεί μαθήματα Ισπανικών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία. Εργάζεται ως HR Manager στον όμιλο εταιρειών ΜΜ Educational Group.

 

 

ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ ΜΥΡΤΩ

Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος MSc σε μεθοδολογίες ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (e-Learning) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα από το 2003, αρχικά σε Κατάστημα Δικτύου και στη συνέχεια, στη Διεύθυνση Οργάνωσης, όπου σήμερα απασχολείται ως Επικεφαλής Ομάδας Έργου για εξωτερικές αναθέσεις σε παρόχους υπηρεσιών.

 

 

ΤΖΩΡΤΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα. Προσλήφθηκε το 2005 στην Εθνική Τράπεζα και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου.

 

 

ΤΟΜΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

Απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και καλά γαλλικά (κάτοχος Delf). Τα τελευταία δυόμιση χρόνια εργάζεται στην εταιρεία ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ ως βοηθός του Γενικού διευθυντή.

 

 

ΤΡΕΜΠΙΤΣΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού και Εργατικά θέματα.  Εργάζεται σε εταιρεία Συστημάτων Πληροφορικής ως HR Officer με ειδίκευση στο Payroll και Compensation & Benefits.

 

 

ΤΣΑΚΙΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΥΔΙΑ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα, έχει βασικές γνώσεις της Γαλλικής και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο εκμάθησης της Ισπανικής. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στη Διεύθυνση Προσωπικού στην Τράπεζα της Ελλάδος ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στο τμήμα του HR στην βιομηχανία αλλαντικών ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ ως HR administrator.

 

 

ΤΣΙΑΚΑΛΟΥ ΧΑΡΑ

Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά. Εργάζεται στον Όμιλο Βιοιατρική Α.Ε. στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως Junior Recruiter.

 

 

ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πτυχιούχος του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος στο ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επιστήμη Υδάτινου Συστήματος του University of Glasgow. Διαθέτει εμπειρία 5 ετών στις πωλήσεις και στο recruiting. Εργάζεται στην Adecco ως σύμβουλος στελέχωσης middle/senior θέσεων. Μιλάει άριστα αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και πολύ καλή άριστη γνώση Υπολογιστών (κάτοχος ECDL).

 

ΧΟΥΛΗ ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ

Απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας. Εργάζεται ως HR Assistant στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της 3M Hellas.