Φοιτητές τμήματος Πλήρους φοίτησης 2019-2020

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της εκπόνησε πλήθος εργασιών που άπτονται του αντικειμένου και παρακολούθησε διάφορες ημερίδες. Επιπλέον πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο τμήμα Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. όπου και ασχολήθηκε με τις χορηγίες και τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γερμανικά, ενώ έχει γνώσεις Η/Υ. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και ασχολήθηκε με το βόλεϊ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η ανάγνωση βιβλίων ψυχολογίας, το θέατρο και τα ταξίδια.

ΑΡΜΟΔΩΡΟΥ ΗΛΙΑΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς  με κατεύθυνση το Μάνατζμεντ και τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Έχει πραγματοποιήσει  πρακτική άσκηση στο Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού της ναυτιλιακής εταιρίας  Angelicoussis Group. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της ενώ παράλληλα εργαζόταν ως  promoter σε διαφημιστικές εταιρίες. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, οι τέχνες και ο αθλητισμός.

ΓΕΡΟΥΚΗ ΑΝΤΖΕΛΑ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Γλωσσολογίας και Διδακτικής. Κατέχει άδεια διδασκαλίας γερμανικών, διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών και είναι πιστοποιημένη χρήστης Η/Υ. Έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία της Γερμανικής ως ξένης γλώσσας, μέσω της παράδοσης κατ’ οίκον και διαδικτυακών μαθημάτων σε παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων. Επίσης, έχει εργαστεί ως γερμανόφωνη στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων γνωστού ξενοδοχειακού ομίλου – στον τομέα του τουρισμού. Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και είναι εθελόντρια στο εκπαιδευτικό κέντρο της ΜΚΟ Έλιξ στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση για την Ένταξη» των ανήλικων προσφύγων και μεταναστών στο εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο κινηματογράφος και ο αθλητισμός.

ΓΕΩΡΓΑΚΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (με κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Η/Υ. Παρακολούθησε την επιμόρφωση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: "Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες", διάρκειας 500 ωρών. Πραγματοποίησε τη Διδακτική της Άσκηση στο 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια και ο κινηματογράφος.

ΕΝΕΒΕΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1991. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπόνησε διπλωματική εργασία με θέμα «Η υποχρέωση των εργαζομένων ενημέρωσης του εργοδότη και των αρχών για αξιόποινες πράξεις (whistleblowing)». Έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών και Η/Υ. Έχει εργαστεί ως ασκούμενος δικηγόρος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και πλέον είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1996. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε ετήσια πρακτική άσκηση σε ειδικό δημοτικό σχολείο και εκπόνησε πτυχιακή εργασία στο Μοντέλο της Υποστηρικτικής Εργασίας των Ατόμων με Αναπηρία. Η ερευνητική της εργασία παρουσιάστηκε σε επιστημονική ημερίδα και δύο πανελλήνια συνέδρια. Πραγματοποίησε επιπλέον εξάμηνη πρακτική άσκηση στη Βιέννη στον τομέα του job coaching των ατόμων με ψυχικές ασθένειες και νοητική αναπηρία. Έχει παρακολουθήσει πεντάμηνης διάρκειας  πρόγραμμα εξειδίκευσης E-learning  στο ΕΚΠΑ με θέμα ''Life Coaching''. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και κατέχει πιστοποιητικό Braille και ECDL. Έχει εργαστεί σε ΜΚΟ στη διαχείρισης της ποικιλομορφίας στον χώρο εργασίας και της εργασιακής συμπερίληψης. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται το θέατρο, η μουσική και τα ταξίδια.

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μέσα από τις προπτυχιακές σπουδές της απέκτησε γνώσεις πληροφορικής και συγκεκριμένα γνωρίζει αρκετές προγραμματιστικές γλώσσες, όπως C, Java, SQL, Matlab και άλλες. Η διπλωματική της εργασία είχε θέμα «An ontology for describing OpenApi version 3 services in the cloud”. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε ως συντονιστικό μέλος της οργανωτικής επιτροπής στο συνέδριο ΣΦΗΜΜΥ 9 που διεξείχθη το 2016 στα Χανιά. Λίγο πριν τελειώσει τις σπουδές της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στον Οργανισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YEC) ως Human Resources Manager. Γνωρίζει 3 ξένες γλώσσες και συγκεκριμένα κατέχει δίπλωμα αγγλικών (C2), ιταλικών (Β2) και γαλλικών (Β2) και αυτήν τη στιγμή ασχολείται με την εκμάθηση ισπανικών. Απο μικρή ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες και κυρίως με το Taekwondo, στο οποίο κατάφερε και να διακριθεί. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό και το χορό.

ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus+, φοιτώντας για ένα εξάμηνο στο Audencia Business School στη Γαλλία. Έχει επίπεδο C2 στα Αγγλικά και B1 στα Γαλλικά. Έκανε πρακτική άσκηση στα πλαίσια των σπουδών του στην Intellisolutions A.E. ως Business Analyst. Διαθέτει καλές γνώσεις προγραμματισμού που αποκτήθηκαν στα πλαίσια των σπουδών του στο ΟΠΑ. Είναι μουσικός και κατέχει το Grade 8 in Electric Guitar Performance του London College of Music με αριστείο.

ΚΟΥΛΤΟΥΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+ και Summer School. Πραγματοποίησε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Εσωτερικών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που άπτονται των θεματικών της ανθρωπολογίας και των σπουδών φύλου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, μέτρια Γερμανικά και βασικά Βουλγαρικά, ενώ είναι κάτοχος πιστοποίησης Η/Υ ECDL Profile . Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται το ελεύθερο σχέδιο, η μουσική, η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος.

ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Διδακτική των Μαθηματικών. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών φοίτησε στο Technische Universitat στο Βερολίνο μέσω του Erasmus+ και εκπόνησε πρακτική άσκηση στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικών (C2), Γερμανικών (Β2), Ισπανικών (Β2) καθώς και πιστοποίησης ECDL. Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά πρόγραμματα με θέματα τη μεταναστευτική πολιτική, τις διακρίσεις (ισότητων φύλων, lgbtq+) και την επιχειρηματικότητα. Δραστηριοποιείται εθελοντικά στο Σύλλογο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος και ασχολείται με την κολύμβηση, τη ζωγραφική και τα ταξίδια.

ΚΥΡΙΑΖΗ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης (κατεύθυνση Διοικητική Επιστήμη). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε αρκετές εργασίες στα πλαίσια των μαθημάτων του εργατικού, διοικητικού, δημοσιοϋπαλληλικού δικαίου, καθώς και των εργασιακών θεσμών. Πραγματοποίησε πεντάμηνη πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών και ετήσια στην Τράπεζα της Ελλάδος στη Δ/νση Τεχνικής και Διοικητικής Υποστήριξης με παράλληλη απασχόληση για πέντε μήνες στο Γραφείο Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά, διαθέτει βασική γνώση γαλλικών και πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες ποικίλων θεμάτων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της φοίτησε στο Paris Nanterre University στη Γαλλία, μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+. Το Νοέμβριο του 2016 συμμετείχε ως εισηγήτρια στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια οργανωσιακής ψυχολογίας και συμπεριφοράς. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, γαλλικά και Η/Υ. Έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό και έχει εργαστεί σε ΜΚΟ.

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΟΥΛΑ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας με κατεύθυνση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε την εξάμηνη πρακτική της άσκηση ως υπάλληλος Ανθρωπινου Δυναμικού και Δημοσίων Σχέσεων στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μυτιληναίος Α.Ε. (Αλουμίνιον της Ελλάδος). Επίσης έχει εργαστεί ως Front Desk Agent στο Elatos Resort & Health Club και στο Aegialis Hotel & Spa 5*. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού παρακαλούθησης επιμορφωτικού προγράμματος ειδίκευσης e-learning <<Οργανωσιακής Ψυχολογίας>> του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει γνώσεις αγγλικών επιπέδου C2 και άριστες γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια και τα βιβλία.

ΛΑΘΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 'Εχει γνώσεις Η/Υ και γνωρίζει άριστα αγγλικά. Έχει εργαστεί σε τμήματα εξυπηρέτησης  πελατών σε εταιρίες όπως η Intersport και η IΚΕΑ. Στα προσωπικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η ενασχόληση με τον αθλητισμό, τη μουσική και τα εικαστικά.

ΛΥΡΙΣΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Ρόδο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών του σπουδών, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην εταιρία LKtrade ως υπάλληλος γραφείου, παραμένοντας εκεί για επιπλέον διάστημα προάγοντάς τον σε Assistant Management. Έχει πολύ καλή γνώση Αγγλικών, Η/Υ και Μάρκετινγκ. Είναι κάτοχος πιστοποίησης H/Y της PROcert και Ψηφιακού Μάρκετινγκ της Google. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό, έχοντας συμμετέχει στην οργάνωση και καθημερινή λειτουργία των κατασκηνώσεων για παιδιά ηλικίας 8 – 18 ετών και Βιβλιοθήκης-Αναγνωστηρίου στην Αθήνα.

ΜΑΦΟΥΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στα πλαίσια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με τις μορφές διοίκησης με έμφαση στη ψηφιακή εποχή  και έχει εκπονήσει διεπιστημονικές εργασίες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος. Διαθέτει άριστες γνώσεις αγγλικών και πολύ καλό επίπεδο Γαλλικών. Έχει  πιστοποιημένες γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της συμπεριλαμβάνονται ο αθλητισμός και τα ταξίδια. 

ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1996 στη Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών του σπουδών εκπόνησε την πτυχιακή του εργασία με θέμα ‘’Πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην εγχώρια και διεθνή αγορά Πετρελαιοειδών’’, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε την εξάμηνη πρακτική του άσκηση στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε στο τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του, εργάστηκε στην Johnson & Johnson Hellas S.A με την ειδικότητα του Material Planning. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (C2) και μέτρια Γαλλικά (B2). Κατέχει πτυχίο πληροφορικής (Unicert Primary), ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί προγράμματα όπως το Microsoft Project και το στατιστικό πακέτο SPSS. Επίσης γνωρίζει τη χρήση ERP προγραμμάτων όπως το BPCS. Τέλος, στα ενδιαφέροντά του συμπεριλαμβάνονται ο αθλητισμός και η ανάγνωση βιβλίων.

ΜΠΡΟΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Κατέβηκε στην Αθήνα το 2013 για σπουδές. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Τον Απρίλιο του 2019 αποφοίτησε με άριστα από το πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ. Είναι στην αγορά εργασίας από το 2012. Αυτή τη στιγμή εργάζεται εθελοντικά ως εργασιακή σύμβουλος στην ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής στα ΚΕΚ Idea. Μιλάει άπταιστα αγγλικά ενώ κατέχει πτυχίο γαλλικών και ECDL. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, η φωτογραφία, η πεζοπορία και η fly yoga.

ΜΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Φοίτησε στο Lycée Franco-Hellénique Eugène Delacroix και στο 26ο Γενικό Λύκειο Αθηνών (Μαράσλειο). Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Στο πλαίσιο των σπουδών της έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες με αντικείμενο όπως την εξελικτική ψυχολογία, τη νευροψυχολογία, την ομαδική ψυχοθεραπεία και τις ομαδικές διαδικασίες. Έχει συμμετάσχει στο ετήσιο σεμινάριο εισαγωγής στην ομαδική αναλυτική ψυχοθεραπεία του Ελληνικού Δικτύου Ομαδικών Αναλυτών. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και γαλλικά.  Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται το πιάνο και η γυμναστική.

ΠΑΔΟΥΒΑ ΚΟΡΑΛΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε την πρακτική της στο Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της φοίτησε, μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, στο Πανεπιστήμιο Universidade do Porto του Πόρτο (Πορτογαλία). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας σε διάφορα κέντρα ξένων γλωσσών. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια και η φωτογραφία.

ΠΑΙΔΟΥΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΥΓΕΝΙΑ

Γεννήθηκε  στην Αθήνα, το 1995. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας  του Παντείου Πανεπιστημίου.  Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα «τη  συσχέτιση της κατάθλιψης με την αυτοαποτελεσματικότητα των εφήβων». Διεξήγαγε τρίμηνη πρακτική άσκηση στο Κέντρο Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας,  ΑΘΗΝΑ.  Είναι κάτοχος πτυχίων αγγλικών, γερμανικών και πιστοποίησης Η/Υ . Συμμετείχε εθελοντικά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στο «Job Pairs Mentee» του ΟΠΑ. Κατέχει πιστοποίηση στην Οργανωσιακή Ψυχολογία του ΟΠΑ. Έχει εργασιακή εμπειρία ως Σύμβουλος Πωλήσεων  και ως Υπάλληλος Γραφείου στην ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται ο χορός, η γυμναστική και το διάβασμα.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΑΝΝΑ

Γεννήθηκε το 1994 στη Πάτρα. Έιναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του τμήματος Ψυχολογίας. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης και μετέπειτα εθελοντισμού εργάστηκε ως ψυχολόγος  στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Έχει εργαστεί σε διαφορετικά  πλαίσια όπως η προώθηση προιόντων (promotion), babysitting και σέρβις σε χώρους εστίασης. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει καλή γνώση Αλβανικών και Γερμανικών (επίπεδο Β1) όπως και καλή γνώση Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει  δίαφορα σεμινάρια και ημερίδες ψυχολογίας. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται τα ταξίδια και ο κινηματογράφος .

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες σχετικά με την Εκπαίδευση, την Ψυχολογία και την Τεχνολογία. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών του σπουδών πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής, όπου συνέβαλε στη συνεργασία της Επιτροπής με τη Βουλή των Ελλήνων, αλλά και στο διαδικτυακό ιστότοπο, μέσα από τη σύνταξη άρθρων, νέων και την παρουσίαση βιβλίων. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντά του είναι η μουσική, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Οικονομικών Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις στα γερμανικά. Είναι κάτοχος πιστοποίησης ECDL. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην τράπεζα Eurobank. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την Επιχειρηματικότητα και Σταδιοδρομία. Συμμετείχε εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ελευσίνας κάνοντας μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και εργάστηκε στο λογιστήριο της εταιρείας Derma Science. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, ο αθλητισμός και το θέατρο.

ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1995. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει γνώσεις Η/Υ, γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γερμανικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται σε ελληνική εταιρεία στον τομέα των πωλήσεων. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό, στα αθλήματα ενόργανης γυμναστικής και στίβου. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια , η μουσική και το θέατρο.

ΠΡΙΦΤΙ ΙΩΑΝΝΑ

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (με κατεύθυνση ψυχολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Δημοσιογραφίας- Συντακτών και Ρεπόρτερς του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων. Στη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων ψυχολογικού, ψυχιατρικού και παιδαγωγικού περιεχομένου. Έχει άριστες γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση σε ΜΚΟ της Δράμας που μάχεται για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών παρέχοντας τους συμβουλευτική υποστήριξη. Έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό διδάσκοντας φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά άπορων οικογενειών. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται τα ταξίδια, το διάβασμα και η γιόγκα.

ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Παν/μιου. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της εκπόνησε πλήθος ατομικών και ομαδικών εργασιών. Επιπλέον παρακολούθησε ποικίλα σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της. Τέλεσε την πρακτική της άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών.  Κατόπιν συνέχισε την καριέρα της ως εργαζόμενη σε θυγατρική εταιρεία Τραπεζικού Ομίλου, στη θέση λειτουργού στο Τμήμα Καθυστερήσεων Λιανικής Τραπεζικής. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο του marketing και των πωλήσεων, γνωρίζει αγγλικά επιπέδου C2 και είναι κάτοχος πιστοποιητικού Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της συμπεριλαμβάνεται ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός, τα ταξίδια και το διάβασμα βιβλίων.

ΣΕΜΕΡΤΖΙΑΝ ΣΟΥΡΕΝ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Αρμενία το 1992, ενώ ήρθε στην Ελλάδα μόλις ένα έτος μετά, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με εξειδίκευση στη Διοίκηση Τουρισμού. Έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών & Η/Υ και είναι κάτοχος πιστοποίησης ECDL. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής του εργασίας εργάστηκε σε τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όπου στο πέρας αυτής παρέμεινε στην εταιρεία σε ανάλογη θέση. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο εργατικών και μισθοδοσίας με εξειδίκευση στα προγράμματα της EPSILON. Παράλληλα με το σεμινάριο, ιδρύει με έναν ακόμα συνεργάτη μια εταιρεία χονδρικού εμπορίου με χειροποίητα προϊόντα επισιτιστικού κλάδου, καθώς ξεκινάει και επίσημα εργασία στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Ttec. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα ταξίδια, οι τέχνες, ο αθλητισμός και ο κινηματογράφος.

ΤΖΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων, γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και στα πλαίσια των προπτυχιακών του σπουδών έχει παρακολουθήσει μαθήματα σχετικά με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και την Οργανωσιακή Ψυχολογία. Έχει διακριθεί στην αντισφαίριση σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ έχει διατελέσει προπονητής στον Α.Ο. Βάρης. Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται η φωτογραφία και η μουσική.

ΤΣΕΜΠΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ). Έκανε πρακτική άσκηση στην ΕΡΤ. Εργάζεται στην Vodafone Ελλάδος. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά.

ΦΑΚΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε πλήθος εργασιών και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο 63ο Ενιαίο Λύκειο Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γερμανικά. Διαθέτει άριστη γνώση Η/Υ και παρακολουθεί μαθήματα ελληνικής νοηματικής γλώσσας. Έχει εργαστεί ως σερβιτόρα, ως πωλήτρια, ως ραδιοφωνική παραγωγός και ως καθήγητρια φιλολογικών μαθημάτων. Τα τελευταία 3 χρόνια συνεργάζεται με το Μichigan State University ως βοηθός καθηγητή σε Study Abroad Programs στην Ελλάδα. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η ποδηλασία, η κολύμβηση, το beach volley και η μουσική.

ΦΟΥΡΛΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, πραγματοποίησε  πρακτική άσκηση σε πολυεθνική τράπεζα στο τμήμα του πιστωτικού κινδύνου και στην συνέχεια άρχισε να εργάζεται σε ελεγκτική-συμβουλευτική εταιρία. Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό και γνωρίζει άριστα Αγγλικά ενώ έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Η φωτογραφία και τα ταξίδια αποτελούν μερικά από τα βασικά ενδιαφέροντα της.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της συμμετείχε στο ερευνητικό πρόγραμμα «Μελέτη των Ακούσιων Νοσηλειών στην Αθήνα» (Μ.Α.Ν.Α.) στο Ψ.Ν.Α Δαφνί και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στη μονάδα ενηλίκων του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων σχετικά με την ψυχολογία καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα e-learning του ΕΚΠΑ με θέματα “Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά” και “Μίγμα Marketing και Brand”. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και είναι κάτοχος πιστοποιητικού ECDL. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η μουσική και τα ταξίδια.

   

ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γεννήθηκε το 1996 και έζησε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στον τομέα του Ιστορικού Αρχείου της ΔΕΗ. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και είναι κάτοχος πιστοποίησης ECDL. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών στην Σουηδία αλλά και σε επιμορφωτικά προγράμματα Erasmus+ στην Φλωρεντία με στόχο την δραστηριοποίηση των νέων σε κοινωνικά ζητήματα. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνεται η κολύμβηση στην οποία έχει λάβει διακρίσεις, το πιάνο και τα ταξίδια .