Εκπαιδευτική Εκδρομή 2019- Μιλάνο

Εκπαιδευτική Εκδρομή ΔΜΠΣ ΔΑΔ- 2019

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή (study trip) τον Απρίλιο του 2019 (6-9/4/2019).

Η φετινή εκπαιδευτική εκδρομή έγινε στο Μιλάνο. Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής εκδρομής φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος παρευρέθηκαν στο Bocconi University όπου παρακολούθησαν παρουσίαση της κας Silvia Bagdadli Αναπλ. Καθηγήτριας στο Bocconi University με θέμα "Global talent management: insights from research and practice". Η κα Αποσπόρη Ελένη, Αναπλ. Καθηγήτρια ΟΠΑ και διδάσκουσα του ΜΠΣ πραγματοποίησε "Παρουσίαση του ΔΠΜΣ στη ΔΑΔ".

Η εκπαιδευτική εκδρομή περιελάμβανε και επίσκεψη στην εταιρεία RATTI S.p.A. Η εταιρεία Ratti S.p.A. δραστηριοποιείται στη παραγωγή υψηλής ποιότητας και τέχνης υφασμάτων και έχει διακριθεί στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Αειφορίας στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ξενάγηση στους φοιτητές μας στα τμήματα της εταιρείας αλλά και παρουσιάσεις από στελέχη της σχετικά με τη στρατηγική  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Αειφορίας της Ratti.