Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2018-2020

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Πτυχιούχος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα.  Έχει άριστη γνώση Αγγλικών. Εργάζεται στην εταιρία  «ΙΑΣΩ Α.Ε.»  στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Assistant.

ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει άριστη γνώση αγγλικών. Εργάζεται στην εταιρεία L’Oreal Hellas.

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΤΘΙΛΔΗ

Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και Ιταλικά (Diploma). Από το 2009 εργάζεται στην εταιρεία Cognity S.A. και τον τελευταίο χρόνο απασχολείται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Coordinator.

ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Συνδυάζοντας τις προπτυχιακές σπουδές με την εργασιακή απασχόληση από το 2012, πλέον εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία του Gaming ως Human Resources & Vendor Management Officer. Έχει ασχοληθεί με εθελοντικές δράσεις σε Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.

 

ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (κάτοχος Proficiency), καθώς και Γαλλικά σε βασικό επίπεδο. Προσελήφθη το 2009 στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

ΒΕΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Εργάζεται στην Group of Ravago Greece ως Payroll Specialist.

 

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υγείας από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL Core. Από το 2013 εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ως Γραμματέας στα Χειρουργεία Ενηλίκων.

 

ΔΡΙΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιώς του τμήματος  Οικονομικής Επιστήμης, με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και βασικές γνώσεις της γαλλικής. Εργάστηκε στο παρελθόν στην εταιρεία ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΛΙΜ ΕΠΕ στην μισθοδοσία και στην παρακολούθηση της παραγωγής και για 16 χρόνια στην τράπεζα Eurobank Ergasias σε κατάστημα ως Στεγαστικός σύμβουλος και Διαχειριστής Προβληματικών Δανείων. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε και με την εκπαίδευση των συναδέλφων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μετά την συγχώνευση των δύο τραπεζών.

 

ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τα τελευταία 2,5 χρόνια εργάζεται στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού, στον ανθρωπιστικό τομέα. Συγκεκριμένα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προκαλεί το recruitment, staff development και talent management.

 

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΡΑΣΜΙΑ

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (κάτοχος Proficiency), καθώς και πολύ καλά Ιταλικά και Γαλλικά, ενώ παράλληλα έχει πολύ καλές γνώσεις χρήσης Η/Υ (ECDL Core). Είναι Δικηγόρος Αθηνών και συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού Ανώνυμης Εταιρείας σε ζητήματα Εργατικού Δικαίου.

 

ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται στην EPSILON NET AE ως σύμβουλος/ αναλυτής λογισμικών προγραμμάτων μισθοδοσίας.

 

ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΛΕΙΩ

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Διοίκηση της Υγείας». Άριστη γνώση αγγλικών και καλή γνώση γερμανικών. Από το Νοέμβριο του 2015 εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

 

ΚΑΡΚΑΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency) και λίγα Γαλλικά. Είναι επαγγελματίας με 10ετή και πλέον εμπειρία στην συγκρότηση, εκπαίδευση και εποπτεία ομάδων, με επίκεντρο την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών σε ένα μεγάλο εύρος B2B πελατολογίου υψηλού προφίλ, τόσο σε τοπική όσο και διεθνή βάση, για αθλητικές διοργανώσεις, θεατρικές παραγωγές και κάθε είδους διοργάνωση. Ειδικεύεται στις υπηρεσίες ticketing, την οργάνωση προσωπικού και την συμβουλευτική φορέων σχετικά με την ορθή λειτουργία εκδοτηρίων και υποστήριξης κοινού. Από το 2007 και για 3 έτη εργάστηκε στην Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. σαν επόπτρια του τμήματος εκδοτηρίων και από το 2010 έως σήμερα εργάζεται στην Ticketmaster Hellas εξελισσόμενη διαρκώς σε βαθμίδες εντός της εταιρείας, με τρέχουσα θέση αυτή της Account Director. 

 

ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Πτυχιούχος Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά με εξειδίκευση στο Φορολογικό Δίκαιο από το Κέντρο Επιστημονικής Κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος επαγγελματικής πιστοποίησης στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Cornell University (School of Industrial and Labor Relations). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Έχει εργαστεί ως Senior Consultant στο φορολογικό τμήμα της ΕΥ Ελλάδος και τώρα εργάζεται ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού στην PriceWaterhouseCoopers (PwC).

 

ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

Απόφοιτη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται ως Διευθύντρια Business Unit στην Μπούσιας Επικοινωνίες ΕΠΕ.

 

ΚΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ταυτόχρονη επιτυχής  ολοκλήρωση του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Άριστη γνώση αγγλικών, γαλλικών και ισπανικών. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού στη Media Markt Γέρακα από το Μάρτιο του 2017.

 

ΚΟΝΤΕΛΗ ΠΑΜΕΛΑ

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης του τμήματος Αρχαιολογίας  (Master of Arts in Archaeology). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (επάρκεια διδασκαλίας) και έχει άριστη γνώση Η/Υ. Εργάζεται στους Ηλεκτρικούς Σιδηροδρόμους Αθηνών Πειραιώς από το 2004. Τα τελευταία δυο χρόνια απασχολείται στο τμημα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών των Σταθερών Συγκοινωνιών Α.Ε.

 

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του  Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα. Έχει εργαστεί σε εταιρίες  κυρίως ως Υπεύθυνη Μισθοδοσίας και Προσωπικού. Από τον Φεβρουάριο του 2018 εργάζεται στο Σύλλογο «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Απόφοιτη του τμήματος Γεωργικών Βιομηχανιών Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην εταιρεία GENESIS PHARMA AE ως Product Manager.

 

ΛΟΥΡΕΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Χαλκίδας. Εργάζεται στην εταιρία Σκαϊ Ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Α.Ε ως Administrative Assistant. Ενασχόληση με δραστηριότητες που άπτονται της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως προσέλκυση υποψηφίων και διαδικασία πρόσληψης, διαχείριση θεμάτων προσωπικού καθώς και σύνταξη αναφορών σχετικά με ανάγκες και κόστη του Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ

Aπόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (κάτοχος ECPE) και Ιταλικά. Τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται στο Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της Neptune Lines Shipping and Managing Enterprises με ενεργό ρόλο στην διαδικασία του recruitment, job evaluation και των assessments centers.

 

ΜΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος MA με τίτλο Youth Justice Probation and Applied Crimilogy από το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου, με πολύ καλή γνώση Αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει εργασθεί και αποκτήσει μεγάλη εμπειρία ως Εργασιακός Σύμβουλος σε συνεργασία με ΜΚΟ, και Ελληνικά Πανεπιστήμια (ΕΚΠΑ, Πάντειο). Στόχος η ανάπτυξη και εξέλιξη σε τμήμα HR εταιριών. 

 

ΜΑΣΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος πιστοποιητικού μετεκπαίδευσης στην Κλινική Ψυχοπαθολογία. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency of Michigan), Γερμανικά (Mittelstufe C1) και είναι κάτοχος πτυχίου ECDL Core. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Μισθοδοσίας και Εργατικών. Εργάζεται σε φροντιστήριο Μ.Ε. ως υπεύθυνη γραμματείας και προσωπικού.

 

ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑ

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής (κάτοχος CPE) και πολύ καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας. Εργάζεται από το 2008 ως δικηγόρος σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία με εξειδίκευση στο εργατικό και τραπεζικό δίκαιο.

 

ΜΑΥΡΑΝΤΖΑ ΕΛΕΝΗ

Απόφοιτη του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στο Shipping Management στο Plymouth University. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ναυτιλιακής εταιρείας. 

 

ΜΙΧΑΗΛΗ ΜΑΡΙΑ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος ΜΜΕ & Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στο «Security and Risk Management» του Πανεπιστημίου Leicester και είναι πιστοποιημένη GCDF (Global Career Development Facilitator) και NLP Practitioner. Γνωρίζει Αγγλικά (Certificate of Proficiency in English, University of Cambridge) και Ιταλικά (Diploma Di Lingua e Cultura Italiana, Universita per Stranieri – Perugia). Ανήκει στο δυναμικό της ESA Security Solutions S.A. κατέχοντας τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

ΝΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και εργάζεται ως “Assistant to the Head of Human Resources, Corporate Social Responsibility & Communication Dept.”, στην εταιρεία Tϋv Austria Hellas. 

 

ΟΚΑΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.  Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά.  Έχει εργασιακή εμπειρία σε Τμήματα Πωλήσεων και Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Από το καλοκαίρι του 2017 εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Nestle, ως HR Trainee και ασχολείται με θέματα στελέχωσης και εκπαίδευσης προσωπικού.

 

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος MSc στην Λογιστική και Ελεγκτική Δημόσιων Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (κάτοχος Proficiency). Εργάζεται στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

 

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΗΔΑ

Πτυχιούχος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, με πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Απο το 2016 εργάζεται στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ICRC) ως personal assistant της επικεφαλής της Ελληνικής αποστολής και information management officer.

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Συντήρησης Έργων Τέχνης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού  Ιδρύματος Αθηνών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικών. Από το 2016, εργάζεται στο εταιρία Νέα Οδός και Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας, στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως Payroll Administrator.

 

ΠΟΥΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) και της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ, πτυχίο ειδικότητας Τηλεπικοινωνιών-Ηλεκτρονικών). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Υπηρετεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

 

ΡΩΜΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Proficiency) και πολύ καλή γνώση της Γαλλικής (Sorbonne C1).  Από το 2016 εργάζεται στον Όμιλο ΟΠΑΠ, στο Γραφείο Υποδοχής.

 

ΣΟΥΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Ανθρωπιστικών Επιστημών του Στρασβούργου. Απασχολείται ως Προϊσταμένη Διοικητικού της Εποπτείας των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Έχει εργαστεί ως Διευθύντρια Τομέα Σχεδιασμού στη Γενική Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων “ΑΘΗΝΑ 2004”, ως Επιστημονική Συνεργάτης στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και ως υπότροφος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Στρασβούργο). Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά και πολύ καλά γερμανικά και ιταλικά.

 

ΣΤΕΦΑ ΙΒΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς,διαθέτει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων στους   Η/Υ και γνωρίζει καλά την Αγγλική γλώσσα (κάτοχος Proficiency level C2 ). Τα τελευταία τρία χρόνια έχει εργαστεί ως Store Manager στο λιανικό εμπόριο ( H&M, GAP) με κύριες αρμοδιότητες την αξιολόγηση και την εκπαίδευση του προσωπικού. Είχε ενεργή συμμετοχή στα Assessment centers  καθώς και στην στελέχωση των εργαζομένων.

 

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πτυχιούχος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.)  με παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.  Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Ισπανικά,  Γαλλικά και υπολογιστές σε πολύ καλό επίπεδο.  Από  το 2015 απασχολείται  στη W.A.T.T.  A.E. αρχικά σε διοικητικές θέσεις (τμήμα επικοινωνίας, τμήμα δημόσιων διαγωνισμών κ.λπ.), από δε το 2017 στο λογιστήριο αυτής.

 

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Κατεύθυνση Φιλοσοφίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών  στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση (Κατεύθυνση Δημόσιας Διοίκησης) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με διάκριση υψηλής ακαδημαϊκής επίδοσης. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα. Έχει εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα και στην «Η.Σ.Α.Π. Α.Ε.», ενώ από το 2008 υπηρέτησε στο Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα υπηρετεί ως εμπειρογνώμων στη Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

 

ΤΣΑΝΤΙΡΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

Αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Πρώην ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα) με αριστείο από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ) για δύο συνεχή ακαδημαϊκά έτη. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Στελεχών Επιχειρήσεων (Executive ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πρώην ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Ιασώ και από το 2017 εργάζεται ως C-Suite Executive Assistant στην Ιατροφαρμακευτική εταιρεία, Rontis Hellas.

 

ΦΟΥΝΤΖΗΛΑ ΜΑΡΙΑ

Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και του τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων του ίδιου ιδρύματος. Κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει παρακολουθήσει προγράμματα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης στον τομέα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University). Εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας PANAS GROUP, ως υπεύθυνη μισθοδοσίας.

 

ΨΕΥΤΕΑ ΟΛΓΑ

Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει καλή γνώση Γαλλικών. Εργάζεται στον ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. (Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αττικής Π.Ε.) ως Γραμματέας Διοίκησης.