Διάκριση Φοιτητών μας στο 2ο ΗR Student Awards

Φέτος πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά από τον Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας φοιτητικός διαγωνισμός για μεταπτυχιακούς φοιτητές HR με θέμα "ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗR". 

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητη επιτροπή επαγγελματιών της ΔΑΔ, μελών του ΣΔΑΔΕ ακολουθώντας "τυφλή αξιολόγηση" και ήταν μεγάλη τιμή για το Μεταπτυχιακό μας ότι και τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν φοιτητές του προγράμματος, όπως και πέρσι!

Συγχαρητήρια στους φοιτητές μας κ.κ. Κατερίνα Μαντίκου (1η θέση), Παναγιώτης αλ Μπιτάρ (2η θέση) και Ιωάννα Ζιάμπα (απόφοιτη-3η θέση).

Το πρώτο βραβείο περιλαμβάνει δωρεάν 3ετή συνδρομή στον ΣΔΑΔΕ για τα έτη 2018 έως και 2020, με συμμετοχή άνευ κόστους σε όλες τις εκδηλώσεις/συνέδρια για το ίδιο διάστημα. Επίσης, ο νικητής του πρώτου βραβείου θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε 3 ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής (mentoring), οι οποίες θα διεξαχθούν από έμπειρους διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, σε κλάδους που θα επιλέξει ο ίδιος.  

Το δεύτερο βραβείο περιλαμβάνει δωρεάν 2ετή συνδρομή στον ΣΔΑΔΕ, για τα έτη 2018 & 2019 και συμμετοχή άνευ κόστους σε όλες τις εκδηλώσεις/συνέδρια για το ίδιο διάστημα. 

Το τρίτο βραβείο περιλαμβάνει δωρεάν ετήσια συνδρομή στον ΣΔΑΔΕ, για το έτος 2018 και συμμετοχή άνευ κόστους σε όλες τις εκδηλώσεις/συνέδρια για το ίδιο διάστημα. 

 

Ο Επίκουρος Καθηγητής του ΟΠΑ Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΣΔΑΔΕ Σωτήρης Σταματίου, οι βραβευθέντες και ο Διευθυντής του ΜΠΣ στην ΔΑΔ του ΟΠΑ Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Νικολάου σε αναμνηστική φωτογραφία.