Διάκριση Φοιτητών ΔΑΔ στον 1ο ΗR Student Awards

Φέτος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας φοιτητικός διαγωνισμός για μεταπτυχιακούς φοιτητές με θέμα "HR και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις". Στόχος του διαγωνισμού ήταν να δοθεί η ευκαιρία σε μεταπτυχιακούς φοιτητές να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τους τρόπους που μπορούν να εφαρμοστούν τα συστήματα και οι πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (50 - 150 ατόμων).

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητη επιτροπή πανεπιστημιακών και επαγγελματιών και ήταν μεγάλη τιμή για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου μας ότι και τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν φοιτητές του προγράμματος!

Συγχαρητήρια στους φοιτητές μας κ.κ. Igor Bobryk (1η θέση), Δήμητρα Καρακώστα (2η θέση) και Κατερίνα Μαντίκου (3η θέση).
 
Το πρώτο βραβείο περιλαμβάνει την δωρεάν συμμετοχή του πρώτου νικητή στο Ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που οργανώνει ο ΕAPM (European Association for People Management) που θα πραγματοποιηθεί στo Παρίσι, στις 27  Οκτωβρίου 2017. Επίσης  ο νικητής θα συμμετάσχει δωρεάν σε όλες τις εκδηλώσεις/συνέδρια του ΣΔΑΔΕ κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2017 - Δεκεμβρίου 2018 και θα είναι μέλος του ΣΔΑΔΕ άνευ κόστους συνδρομής για τα έτη 2017 και 2018. 

Το δεύτερο βραβείο περιλαμβάνει την δωρεάν συμμετοχή του δεύτερου νικητή σε όλες τις εκδηλώσεις/συνέδρια του ΣΔΑΔΕ κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2017 - Δεκεμβρίου 2018 και θα είναι μέλος του ΣΔΑΔΕ άνευ κόστους συνδρομής για τα έτη 2017 και 2018.

Το τρίτο βραβείο περιλαμβάνει την δωρεάν συμμετοχή του τρίτου νικητή στο Συνέδριο του ΣΔΑΔΕ  που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 2018.