Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2003-2005

ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης-Οικονομική Κατεύθυνση του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Eργάζεται στην εταιρία Marc Aalen AE.
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
Αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά. Eργάζεται στην εταιρία FRIGOGLASS Group.
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στη Τράπεζα της Ελλάδος.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στη Λαϊκή Τράπεζα (Ελλάς) ΑΕ.
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ
Αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία LogicDIS SA.
ΒΕΚΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία Colgate-Palmolive (Hellas) ABEE.
ΓΙΑΛΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (Κλάδος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών) του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρία Bates Hellas Διαφημίσεις ΑΕ.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΔΗΘ
Αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Στατιστική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος.
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών , Τμήμα Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Έχει Master of Science in Shipping, Trade & Finance από το City University Business School του Λονδίνου. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην εταιρία ΚΟΝΚΑΤ ΑΤΕ.
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία GENERAL MILLS ΕΛΛΑΣ.
ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία ΣΤΕΠ ΑΕ.
ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με Ειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Παράγοντα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία BP Hellas.
ΚΑΤΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΤΑΤΙΑΝΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Ανώνυμη Εταιρία Διαχειρίσεως Κεφαλαίων (ΑΤΕ ΑΕΔΑΚ).
ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία.
ΚΟΠΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το Ιστορικό Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
Αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και από τη Σχολή Πολέμου Ναυτικού (ΣΕΑΝ). Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό.
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στις Δημόσιες Σχέσεις από το Stirling University της Σκωτίας και Δίπλωμα Οικονομικών και Εμπορίας από το Γαλλικό Ινστιτούτο. Γνωρίζει Αγγλικά , Γαλλικά.Εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
ΛΑΝΑΡΑ ΟΛΓΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσίου Δικαίου Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Έχει ΜBA (University of Illinois Athens Program). Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρία Τραπεζική Ανάπτυξη & Έρευνα (θυγατρική εταιρία της Εμπορικής Τράπεζας).
ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (ειδίκευση στην Ψυχολογία) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος.
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αποφοίτησε από Τμήμα Ναυπηγών-Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Γένοβα (Ιταλία) και από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Γένοβα. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην Περιφέρεια Αττικής.
ΜΗΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία Shelman SA.
ΝΑΣΙΑΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ.
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.
ΝΙΣΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (NISHAN CHRISTINA)
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Kings College University του Λονδίνο. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά. Εργάζεται στην εταιρία ΑΛΦΑ ΚΟΠΥ ΑΕΕ/ΝΟΚΙΑ.
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην Εμπορική Τράπεζα.
ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αποφοίτησε από Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρία ΝΟΚΙΑ ΗΕLLAS SA.
ΠΡΙΝΤΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Iταλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Τράπεζα της Ελλάδος.
ΡΕΝΤΕΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά. Εγάζεται στην EFG Eurobank AE.
ΣΑΚΛΑΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αποφοίτησε από τη Σχολή Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Iταλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία ΜcKinsey & Company.
ΣΙΛΕΒΙΣΤΑ ΝΙΚΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Χαλκίδας και από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρία ΖΟΥ.ΖΟΥ ΑΕ.
ΣΚΑΡΠΑ ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά και Iταλικά. Εργάζεται στη Τράπεζα της Ελλάδος.
ΣΚΑΡΠΕΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (Νομική Σχολή) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στον Όμιλο Επιχειρήσεων Klimatair AE.
ΣΚΟΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αποφοίτησε από Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φιλοσοφική Σχολή, Κατεύθυνση Ψυχολογίας) του ΕΚΠΑ. Έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Ψυχολογία (MSc In Psychology) από το Πανεπιστήμιο του ΕΣΣΕΞ (Ηνωμένο Βασίλειο). Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ Γλυφάδας.
ΤΕΡΖΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία ΦΑΝΤΟΝΙ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ.
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αποφοίτησε από Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία Info-Quest ΑΕΒΕ.
ΤΣΟΜΠΛΕΚΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
Αποφοίτησε από Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φιλοσοφική Σχολή, Ειδίκευση Ψυχολογία) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία Alpha Finance.
ΤΩΜΑΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην Αγροτική Τράπεζα.
ΦΑΪΛΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αποφοίτησε από Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φιλοσοφική Σχολή) του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία ALLIANZ.
ΧΑΤΖΑΤΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Αποφοίτησε από Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Executive MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία Σ/Μ ΞΥΝΟΣ ΑΕ.
ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Δομικών Έργων του ΚΑΤΕΕ Αθηνών και από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΑΕ.