Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2004-2006

ΒΑΒΑΡΟΥΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας. Έχει Master of Business Administration (MBA) από το Kingston University. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ.
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ ΝΙΚΗ -ΓΕΩΡΓΙΑ
Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας με κατεύθυνση την Κοινωνική Πολιτική. ΓνωρίζειΑγγλικά. Εργάζεται στην πολυεθνική εταιρεία διεθνών ταχυμεταφορών, DHL International Hellas S.A.
ΓΚΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην Ολυμπιακή Αεροπορία
ΚΑΒΑΡΛΙΓΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και τη Σχολή Επιτελών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Σερβοκροάτικα. Εργάζεται για τον Στρατό Ξηράς.
ΚΑΚΑΤΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Φιλοσοφίας (Κατεύθυνση Ψυχολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην EFG EUROBANK-ERGASIAS.
ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΜΑΡΙΑ
Έχει πτυχίο από το Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και μεταπτυχιακό στην Πολιτική Φιλοσοφία του Τμήματος Φιλοσοφίας του Α.Π.Θ.. Γνωρίζει Αγγλικά , Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης "Ευρωεργασιακή" Α.Ε., ως συντονίστρια ενεργειών κατάρτισης συγχρηματοδοτούμενων από το Ε.Κ.Τ.
ΚΑΛΟΜΑΛΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 ΑΕ ως Υπεύθυνη Έργου Διοίκησης Προσωπικού.
ΚΛΟΥΚΙΝΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Γνωρίζει Γαλλικά και Αγγλικά. Εργάζεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών).
ΚΟΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Τράπεζα Κύπρου ΛΤΔ.
ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Ιταλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το τμήμα Λογιστικής (Κατεύθυνση Χρηματοοικονομική Διαχείριση) του ΤΕΙ Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στη Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην Υπηρεσία Χρηματαγοράς.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Τράπεζα Κύπρου.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην ΑΣΠΡΟΦΟΣ Α.Ε., θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.
ΚΩΤΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας (ΟΤΕ Α.Ε.)
ΛΑΪΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρεία Olympic Catering SA, ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Φωτογραφίας της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας και από το Πρόγραμμα Σπουδών Επιλογής Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη Γενική Τράπεζα της Ελλάδος στη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ειδικών Λειτουργιών ως Προϊσταμένη Υποστήριξης Εργασιών Εξωτερικού.
ΛΙΟΛΙΟΥ ΖΩΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει ΜΒΑ στην Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Sheffield. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία INFOCUS EΠΕ ως Υπεύθυνη Διαφήμισης.
MΠΕΚΑ ΜΑΡΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στο ΙΚΑ - Διοίκηση Έργων Εκσυγχρονισμού.
ΜΠΙΜΠΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (κατεύθυνση Διεθνών Σχέσεων) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Υπήρξε Υπεύθυνη Δημοσιότητας στο Ε.Π "Κοινωνία της Πληροφορίας" και σήμερα εργάζεται στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ Α.Ε.).
OIKONOMOY BAΣΙΛΗΣ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην εταιρία CHIPITA INTERNATIONAL S.A.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά). Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στη εταιρία, ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SERVICES (Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς) ως Υπεύθυνη Προσωπικού.
ΠΑΠΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών και Διεθνών Σχέσεων του Lancaster University. Έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στη Διοίκηση Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (Σκωτία). Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στο ΚΕΚ ΙΕΚΕΠ.
ΠΛΑΚΙΔΑ ΜΑΡΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης – Οικονομική Κατεύθυνση του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρία Regency Casino Mont Parnes στην Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΣΕΙΡΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Ασπίς Bank A.E.
ΣΚΙΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Προσωπικού του ΓΕΝ.
ΣΚΟΥΡΑΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην ATHENIAN SEA CARRIERS LTD.
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από το τμήμα Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρεία ΧΡΩΤΕΧ Α.Ε.
ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας (Κατεύθυνση Ιστορίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται ως σύμβουλος λογισμικού Ανθρωπίνων Πόρων στην εταιρεία Scan SA."
ΤΣΑΜΑΚΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρία NOVO NORDISK ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ ως Personnel & Administration Manager.
ΦΑΓΟΓΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης. Έχει Master of Business Studies από το Kent University. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Αποφοίτησε από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ως Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος. Εργάζεται στο Λιμενικό Σώμα.
ΦΑΡΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Κατεύθυνση Ψυχολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην Ελληνική Τράπεζα ΛΤΔ στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΧΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Κατεύθυνση Ψυχολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην εταιρία VODAFONE στο Τμήμα Information Security and Fraud Management ως Administrative Assistant
ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΣΟΓΛΟΥ ΖΩΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην εταιρεία ERGOTRAK A.E, μέλος του Ομίλου S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ
Αποφοίτησε από το Οικονομικό τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών, στη Δ.Ο.Υ. Ανωνύμων Εταιρειών Πειραιά. Έχει δουλέψει ως Υπεύθυνη Λειτουργιών του έργου TAXIS για την υλοποίηση, εκπαίδευση και εγκατάστασή του στις Δ.Ο.Υ.
ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Αποφοίτησε από το Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη εταιρία CRETA FARM ABEE