Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2006-2008

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδας, Deree College, Τμήμα Ψυχολογίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια συμβουλευτικής. Πρόσφατα απέκτησε Diploma (FLMI) στα ασφαλιστικά από το LOMA. Εργάζεται στην Alico AIG Life στο Τμήμα Εκπαίδευσης.
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ-ΙΡΙΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη Γενική Διεύθυνση Χρηματοοικονομικής και Εμπορικής Διαχείρισης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.).
ΒΑΡΟΥΞΗ ΣΟΦΙΑ
Απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης). Κάτοχος MA in Contemporary European Studies (University of Bath, U.K. / Institut d’ Etudes Politiques de Paris, FR) Στέλεχος στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε., στην Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo da Vinci. Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.
ΒΕΤΤΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κάτοχος πτυχίου αγγλικής (Proficiency), γερμανικής (Mittelstufenprufung) και ιταλικής γλώσσας (Celi 3). Εργάστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Channel 9 ως υπεύθυνη τμήματος μισθοδοσίας.
ΒΛΑΧΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στη NEOSET ΑΕ ως HR COORDINATOR.
ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων, τμήμα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Λοιπών Διαδικασιών & Συστημάτων Ανθρώπινων Πόρων, της εταιρείας « Star Channel » – Νέα Τηλεόραση Α.Ε.
ΖΗΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εκπαιδεύθηκε επαγγελματικά στη μεθοδολογία χρηματοδοτήσεων. Μιλάει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και καλά Ισπανικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Αποφοίτησε από το ΤΕΙ Αθήνας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην SCHNEIDER ELECTRIC A.E., στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΘΩΜΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται εδώ και δύο χρόνια στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στον τομέα πόρων της Περιφερειακής Δ/νσης Δικτύου Λιανικής Αττικής, ενώ τους τελευταίους δύο μήνες στη Δ/νση Στρατηγικής και Ανάπτυξης. Πολύ καλή γνώση αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών.
ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην εταιρεία NOVOFERM HELLAS ΕΠΕ.
ΚΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ειναι κατοχος πτυχιου του τμηματος Νομικης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικης και μεταπτυχιακου τιτλου (Μ.Β.Α.) του Staffordshire University. Γνωρίζει Αγγλικα (Proficiency) και εργαζεται ως νομικος συμβουλος εταιριων με ειδίκευση σε θεματα εργατικου και εμπορικου δικαιου.
ΚΟΤΤΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος ως Προϊσταμένη Μισθοδοσίας.
ΚΟΥΝΟΥΠΗ ΙΩΑΝΝΑ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία MEDITERRA AΒΕΣΕ θυγατρική της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου που αναπτύσσει τo δίκτυο καταστημάτων mastihashop ως υπεύθυνη του καταστήματος mastihashop στο Σύνταγμα.
ΚΟΥΤΣΑΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ΜΑ in Business Analysis απο το Leicester University. Γνωρίζει Aγγλικά (Proficiency) και αρκετά καλά Γαλλικά. Εργάζεται στην ΑΤΕbank.
ΚΥΡΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Γνωρίζει Αγγλικά και Iταλικά. Εργάζεται στον Στρατό Ξηράς .
ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΓΓΤΕΛΙΚΗ
Απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών («Χρηματοοικονομική και Τραπεζική για Στελέχη») του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Ο.Π.Α. Γνωρίζει Αγγλικά και εργάζεται ως Προϊσταμένη Τμήματος στη Διεύθυνση Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας (θέματα SAP HR).
ΜΕΛΕΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
Είναι πτυχιούχος τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην Motorola Hellas ως υπέυθυνη του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού.
ΜΙΝΤΖΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει παρακολουθήσει το Μακροχρόνιο Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ειδικού Λογαριασμού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά,Γαλλικά,Ρώσικα και Τούρκικα.Εργάζεται στην Εταιρεία Συμβούλων ΑΪΚΟΛΕΡ Α.Ε.Ε στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΜΠΕΝΟΥ ΧΡΥΣΑ
Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην Info-Quest S.A , στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΜΠΟΜΠΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αθήνας και από το Πρόγραμμα Σπουδών Επιλογής Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά (Proficiency of Cambridge) και Γαλλικά (Certificat). Εργάζεται στο Τμήμα Προσωπικού του Γ.Ν Αττικής «ΚΑΤ».
ΜΠΟΥΡΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στη Διεύθυνση Προσωπικού Νομικών Προσώπων.
ΜΠΟΦΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πάντειου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά. Εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης
ΠΑΓΩΝΑ ΕΛΕΝΗ
Πτυχιούχος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά.
ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ ΑΝΘΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Procter and Gamble Hellas.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καστοριάς. Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπάνικα και εργάζεται στην εταιρία Ελμεκ Σπορ.
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πτυχιούχος Τμήματος Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρεία « VELTI A.E. Προϊόντων Λογισμικού & Συναφών Προϊόντων & Υπηρεσιών» ως HR Assistant Manager στο Τμήμα Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.
ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχείρησεων. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην εταιρεία MANPOWER A.E. (παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού και προμήθειας εργασίας).
ΠΑΦΥΛΑ ΖΩΗ
Αποφοίτησε απο την Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών "Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Εχει Proficiency του πανεπιστημίου Michigan και CELI 3 του πανεπιστημίου Perugia. Εργάζεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ως Υπευθυνη Χειρουργείων.
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Γνωρίζει Αγγλικά και Τουρκικά και είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου. Αυτό το διάστημα εργάζεται στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.
ΠΟΛΥΖΩΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Staffordshire University. Έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στη Διοίκηση Επενδύσεων από το City University. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής γλώσσας (Proficiency). Εργάζεται στην εταιρεία O-MNIS Services Μονοπρόσωπη ΕΠΕ ως υπεύθυνη για το οικονομικό τμήμα και τα θέματα προσωπικού.
ΡΗΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο εργατικό δίκαιο. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά. Είναι δικηγόρος.
ΡΟΓΚΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας, με ειδίκευση στη Ψυχολογία, της Φιλοσοφικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency οf Michigan) και Γαλλικά (Delf). Εργάζεται στο Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ως Επιθεωρητής- Ελεγκτής.
ΣΑΛΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Management (DMS) και μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) του Nottingham Trent University. Εργάζεται στο τμήμα εκπαίδευσης της Eurobank Cards.
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Δικηγόρος Αθηνών, Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Τουρκικά. Εργάζεται στην ALPHA BANK, ως Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος της Διευθύνσεως Ανθρωπίνου Δυναμικού Τραπέζης.
ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Αποφοίτησε από το University of Essex, B.A. Government. Έχει κάνει μεταπτυχιακά στις Διεθνείς Σχέσεις στο University of Kent. Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΣΔΔΑ. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.
ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Management(DMS) και πτυχίου Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το The Nottingham Trent University. Εργάζεται στην Eurobank Cards A.E.
ΤΣΕΒΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency of Cambridge & Michigan), Γερμανικά (Mittelstufe) και Ιταλικά. Εργάζεται στην Εύξεινη Πόλη-(A.M.K.E.)
ΤΣΟΥΧΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Σπούδασε Γενική Γλωσσολογία και Γαλλική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο Carleton του Καναδά (B.A. Honours), Αγγλική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο του Chambery, Γαλλία (Licence & Maitrise) και Μετάφραση / Διερμηνεία στο πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, Γαλλία (Μεταπτυχιακός τίτλος, DESS). Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Έχει βασικές γνώσεις Πορτογαλικών. Εργάζεται ως Σύμβουλος στην εταιρεία "European Dynamics".
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών. Εχει Μaster από το ΟΠΑ στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με νέες Τεχνολογίες. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, γνωρίζει Αγγλικά και εργάζεται ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Συναλλάγματος της Δ/νσης Πληροφορικής της Εθνικής Τράπεζας.
ΧΑΡΑΜΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός του πανεπιστημίου Sheffield. Γνωρίζει Αγγλικά (κάτοχος πτυχίου Proficiency in English) και Γερμανικά. Εργάζεται στο τεχνικό- κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας Ν.Ο.Ε Μεταλλικές Κατασκευές.
ΧΟΥΝΤΑΛΑ ΕΛΕΝΗ
Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών,Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογία). Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής γλώσσας (Proficiency). Εργάζεται στον Οργανισμό Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού Α.Ε.