Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2004-2005

ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Έχει εργαστεί με επιτυχία ως υπάλληλος διοικητικής υποστήριξης στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ως merchandiser προϊόντων Coca Cola στην εταιρεία ΤΑΛΑΝΤΟΝ ,και στην εταιρεία FINTRUST S.A.(LYKOS GROUP OF COMPANIES) στον έλεγχο πιστώσεων. Γνωρίζει άριστα αγγλικά. Επίσης έχει άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει ημερίδες και σεμινάρια σε θέματα διοίκησης και έχει εκπονήσει εργασίες σε θέματα ποιότητας και μάρκετινγκ. Στα ενδιαφέροντα του συμπεριλαμβάνονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια και η μουσική.
ΓΚΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Γεννήθηκε στο Βόλο το 1981. Αποφοίτησε από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ακολουθώντας κατεύθυνση Μάρκετινγκ στο τρίτο και τέταρτο έτος. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα, ικανοποιητικά τη γαλλική και μπορεί να χειρίζεται με άνεση H/Y. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε έναν μεγάλο αριθμό εργασιών για γνωστές ελληνικές και ξένες εταιρίες. Εργάστηκε για δύο μήνες ως πωλήτρια σε αλυσίδα καταστημάτων με την επονομασία Ελιγμός Α.Ε. Στο παρελθόν ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον αθλητισμό και τη μουσική τα οποία μαζί με τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και το θέατρο αποτελούν μερικά από τα ενδιαφέροντά της
ΓΚΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Άρτα το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί για ένα μήνα στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και Εμπορίας στη Δ.Ε.Η Αγρινίου. Τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται ως βοηθός γνωστής εταιρίας Συμβούλων Επιχειρήσεων στο Αγρίνιο. Έχει εκπονήσει εργασίες σχετικές με το αντικείμενο. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Στον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει βιβλία και ασχολείται με τη γυμναστική.
ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΝΑΣ
Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στην Εμπορική Τράπεζα στα πλαίσια πρακτικής άσκησης και στην εταιρεία Νέστωρ Συμβουλευτική Α.Ε. όπου ήταν υπεύθυνος για την εκπόνηση business plans και marketing plans. Η πτυχιακή του εργασία είχε ως θέμα την προσφορά και ζήτηση σπουδών ΑΕΙ στην Ελλάδα. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες σχετικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων ενώ από το 2003 είναι μέλος του Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΕΕΔΕ. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει αρθρογραφήσει στον ημερήσιο και οικονομικό τύπο. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η μουσική, η γεωγραφία και ο αθλητισμός.
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν για 4 χρόνια για την εταιρεία πετρελαιοειδών Shell Hellas Α.Ε. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται το taekwondo, ο κινηματογράφος και τα ομαδικά αθλήματα.
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε σε κατασκευαστική εταιρεία ως μέλος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και σε τεχνική εταιρεία ως βοηθός στη Διαχείριση Μέσων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά και λίγα Γαλλικά. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η μουσική, ο αθλητισμός και τα ταξίδια.
ΚΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, αρκετά καλά Γερμανικά και έχει αρκετά καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της. Το 2003 της απονεμήθηκε τιμητική διάκριση για την εκπόνηση έρευνας σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη UNILEVER. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται το θέατρο, ο κινηματογράφος και η λογοτεχνία.
ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας. Έχει συνεργαστεί ως βοηθός ερευνητής με την ερευνητική ομάδα ELTRUN του Ο.Π.Α και έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά έργα. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στους τομείς της ηλεκτρονικής μάθησης και εκπαίδευσης ενηλίκων στους οργανισμούς και ιδιαίτερα στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, στην θεωρία των learning objects, στις νέες τεχνολογίες και στον κύκλο ανάπτυξης ενός συστήματος ηλεκτρονικής μάθησης.
ΚΑΡΑΤΖΗΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατεύθυνση Λογιστική. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά, Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα του συμπεριλαμβάνονται ο αθλητισμός, τα ταξίδια και η μουσική.
ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΙΩΑΝΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Στρατηγική και Ανθρώπινοι Πόροι. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ολοκλήρωσε τρίμηνη Πρακτική Άσκηση στη συμβουλευτική εταιρεία ?KPMG Κυριάκου Σύμβουλοι ΑΕ? στο τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων. Εκπόνησε ποικίλες εργασίες σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών της και παρακολούθησε επιχειρηματικές ημερίδες και συνέδρια. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά και καλά γερμανικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η κολύμβηση, το πινγκ-πονγκ, το θέατρο και οι παραδοσιακοί χοροί.
ΚΩΛΕΤΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και ιταλικά και γνωρίζει Η/Υ, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον αθλητισμό.
ΛΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976.Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Διευθυντών Επιστασιών Πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ν.). Σήμερα είναι μόνιμος εν ενεργεία Αξιωματικός του Π.Ν. και φέρει το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Μηχανικού. Έχει διατελέσει καθήκοντα Αου και Βου Μηχανικού σε πλοία του Π.Ν. Μεταξύ των ενδιαφερόντων του περιλαμβάνονται οι καταδύσεις και τα ταξίδια.
ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
Γεννημένη στην Αθήνα το 1983, είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε σεμινάρια και ασχολήθηκε με εργασίες σχετικές με management, marketing, sales, human resources management, strategy, competition. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γερμανικά και χειρισμό υπολογιστικών προγραμμάτων. Στις οργανωτικές της δραστηριότητες συμπεριλαμβάνεται η επίβλεψη ομάδας φοιτητών για τη συγγραφή πανεπιστημιακής εργασίας.
ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι απόφοιτος του τμήματος οικονομικής επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί για ένα χρόνο ως βοηθός λογιστή στην κοινοπραξία Αττικάτ Α.Τ.Ε.?Προοδευτική Α.Τ.Ε. για την κατασκευή του Ολυμπιακού χωριού. Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και μέτρια γαλλικά. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική, τη μουσική και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
ΜΠΑΡΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ
Γεννήθηκε στις 23/01/1980 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή ?SAINT JOSEPH?. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα ?Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών?. Γνωρίζει άριστα την αγγλική και γαλλική γλώσσα, καθώς και τον χειρισμό Η/Υ. ΄Έχει εργαστεί στην τεχνική εταιρεία ?ΑΔΚ?, στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων και στον ?Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων?.
ΝΤΑΒΛΑΜΑΝΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Έχει εκπονήσει πτυχιακή εργασία με θέμα την επίδραση της αυτοματοποίησης στην εργασία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως γραμματέας στην εταιρεία μαρμάρων ¨Μπαρώνης & ΣΙΑ ΕΕ¨. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο Οδηγισμός, η γυμναστική, ο χορός, τα ταξίδια και ο κινηματογράφος.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Γεννήθηκε στη Χαλκίδα, το 1982 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, του ΟΠΑ. Έχει εργαστεί στο St.George Hotel (Κύπρος), στον ΟΤΕ και στην ΕΣΥΕ, ενώ πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΑΒ. Έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο και εργάζεται, ως δημοσιογράφος, στο περιοδικό Square που κυκλοφορεί στη Χαλκίδα. Έχει βραβευτεί από την Οικονομική και Βιομηχανική Επιθεώρηση, από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και από την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος.
ΡΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα.. Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση το Marketing. Kατά τη διάρκεια της φοίτησης του εργάστηκε στην ΑΣΠΙΣ Χρηματιστηριακή Α.Ε. ενώ εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, μέτρια Γερμανικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, η μουσική και ο κινηματογράφος.
ΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε εργασίες σχετικές με το αντικείμενό της σε συνεργασία με στελέχη γνωστών εταιριών, ενώ υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Γ. Χαλκιόπουλου καθώς και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Συμμετείχε στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του τμήματός της, εργαζόμενη στην εταιρία Δάφνη Α.Ε., στην θέση «Υποδοχή Διαφήμισης» για το περιοδικό «Παιδί & Νέοι Γονείς». Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνεται η ενασχόληση με το Διαδίκτυο, η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος.
ΡΟΥΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα (Proficiency of Michigan) και την Γερμανική (Grundstufe). Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών?Αυτοματισμός Γραφείου (Word, Excel, Powerpoint). Συμμετείχε στην έρευνα του τμήματός του, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για τον Έλεγχο Ποιότητας Υπηρεσιών στον Ο.Λ.Π. Τα ενδιαφέροντά του είναι ο κινηματογράφος, η γυμναστική και ο αθλητισμός.
ΣΑΝΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος (Pierce College), αποφοίτησε από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του πραγματοποίησε δίμηνη πρακτική εξάσκηση στη Διεύθυνση Προσωπικού της εταιρίας Kosmocar. Κατέχει άδεια διδασκαλίας της Αγγλικής και της Γερμανικής γλώσσας, ενώ παράλληλα τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως καθηγητής Γερμανικών σε ιδιωτικό φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγεται η οικολογική δράση, καθώς έχει συμμετάσχει σε αρκετά διεθνή προγράμματα εθελοντισμού για το περιβάλλον.
ΣΒΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας στις 29 Μαρτίου 1982. Κατόπιν Πανελλαδικών Εξετάσεων εισήχθη στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας (πρώην Επιχειρησιακής Έρευνας & Μάρκετινγκ ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εργάσθηκε σε διάφορες επιχειρήσεις προώθησης πωλήσεων. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γερμανικά και Η\Υ. Στα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος, η μουσική και ο αθλητισμός.
ΣΙΩΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1980. Αποφοίτησε από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς το 2002. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, γαλλικά ισπανικά και πολύ καλά ρωσικά. Είναι αθλήτρια πετοσφαίρισης στην Α1 εθνική κατηγορία και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Κατά την διάρκεια των σπουδών της ολοκλήρωσε την τρίμηνη πρακτική της άσκηση στην Εμπορική Τράπεζα και εργάστηκε στην LEADER Α.Ε.Λ.Δ.Ε. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο κινηματογράφος, ο χορός και τα ταξίδια.
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρείχε υποστηρικτικό έργο στο γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Ο.Π.Α., συμμετείχε σε διοργανώσεις συνεδρίων και παρέδιδε μαθήματα λογιστικής σε φοιτητές. Ως πτυχιούχος εργάστηκε στη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών της εταιρίας Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ ΑΕ. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά και καλά ιταλικά. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται τα ταξίδια, η μουσική και η λογοτεχνία.
ΣΤΟΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Το 2004 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη φωτογραφία. Στόχος της είναι μια καριέρα στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων.
ΣΧΙΖΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Ο.Π.Α., ενώ έχει επίσης παρακολουθήσει μαθήματα φιλοσοφίας στο Deree College και διοικητικής λογιστικής στο London School of Economics. Από το 2001 είναι προπονητής debate και ρητορικής στο Κολλέγιο Αθηνών και το Κολλέγιο Ψυχικού, ενώ το 2003 συνεργάστηκε με το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής των Πανελληνίων Αγώνων Αντιλογίας. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και επαρκή γερμανικά, και είναι εξαιρετικά έμπειρος στη χρήση Η/Υ. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τα γραφικά Η/Υ, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και τη μελέτη των θρησκειών της Ανατολής.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Οικονομικών σπουδών του ΟΠΑ. Γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική γλώσσα και καλά Γερμανικά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του απασχολήθηκε για συνολικά 2 έτη, στον ΟΤΕ Α.Ε. Έχει αναλάβει εργασίες με θέματα Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και θέματα Διεθνών Οικονομικών Οργανισμών. Στα χόμπυ του περιλαμβάνεται ο κινηματογράφος.