Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2007-2009

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στο Tμήμα Credit Risk της Τράπεζας Κύπρου Δημόσιας Εταιρείας ΛΤΔ.
ΒΑΛΕΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Μιλάει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά.
ΒΛΑΧΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Εφαρμοσμένη Μοριακή Φασματοσκοπία. Εργάζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΒΑΘΜΗΔΟΝ. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά.
ΒΟΥΤΣΙΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται στην Τράπεζα Κύπρου στη Διεύθυνση οργάνωσης και μεθόδων στο τμήμα διαδικασιών και ελέγχου ποιότητας.
ΓΙΑΝΝΟΥΡΑΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2005 έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Φοιτά στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, η φοίτησή της θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2007 μετά την εκπόνηση πτυχιακής εργασίας, οπότε και θα ακολουθήσει ο διορισμός της. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.
ΓΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
Απόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης, σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΤΕΙ Αθηνών). Γνωρίζει αγγλικά (επίπεδο PROFICIENCY) και Γερμανικά (βασικό επίπεδο). Εργάζεται ως υπεύθυνη μισθοδοσίας και διαχείρισης χαρτοφυλακίου πελατών σε εταιρία αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού.
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων και Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως υπάλληλος Αξιολόγησης Προσωπικού στη Διεύθυνση Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας. Μιλά αγγλικά(Proficiency) και Ιταλικά.
ΖΑΝΝΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
Κάτοχος πτυχίου Νομικής Σχολής Αθηνών και LLM σε Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο του University of Warwick. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα στη Διεύθυνση Προσωπικού.
ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Απόφοιτος της Σχολής ΣΕΥΠ -Τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών «Αγωγή και Προαγωγή Υγείας» της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Γνωρίζει Αγγλικά και εργάζεται ως προϊσταμένη τμήματος στην υποδιεύθυνση αγωγής και προαγωγής υγείας στο Ταμείο Υγείας Εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας.
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών και απόφοιτος ΤΕΙ Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Τμήματος του Corvinus University of Budapest (Πρώην Karl Marx-Budapest University Of Economics Sciences). Συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Strathslyde της Γλασκόβης και κατέχει τη θέση του Area Exports Manager στη Μαθιός Πυρίμαχα Α.Ε και τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην ΑΤΡΙΟΝ Κατασκευαστική Α.Ε. Χειρίζεται άριστα τα Αγγλικά και τα Γαλλικά , καλά τα Γερμανικά και βασικώς τα Ουγγρικά.
ΚΑΝΑΒΟΣ ΝΙΚΟΣ
Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει επίσης πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) καθώς και Ιταλικά (επίπεδο Medio). Εργάζεται στην Αγροτική Τράπεζα, στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, ως υπάλληλος γραφείου του Τμήματος Αξιολόγησης Προσωπικού.
ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Πτυχιούχος Τμήματος Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογία) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από το ΜΠΣ «Κράτος και Δημόσια Πολιτική» του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (ΕΣΔΔ). Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά (Certificat). Εργάζεται στη Διεύθυνση Προσλήψεων με Σειρά Προτεραιότητας του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).
ΚΟΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μιλάει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή.
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency). Εργάζεται ως εργασιακός σύμβουλος για τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) στο Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης.
ΚΟΡΒΕΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και στα Ασφαλιστικά Ταμεία Ι.Κ.Α και Τραπέζης Ελλάδος.
ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΕΥΗ
Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν/μου Μακεδονίας. Γνωρίζει άριστα Αγγλκά (Proficiency) και Γερμανικά (Grosses Deutsches Sprachdiplom) και αρκετά καλά Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην τράπεζα Eurobank EFG σαν περιφερειακή διευθύντρια δικτύου καταστημάτων.
ΚΟΥΤΣΟΒΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Marketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Χαλκίδος. Είναι Γενικός Διευθυντής σε επιχείρηση. Γνωρίζει καλά αγγλικά και γαλλικά.
ΚΡΙΤΣΕΛΗ ΑΜΑΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά από το οποίο και αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς». Εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και Γαλλικών.
ΚΩΤΤΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα. Είναι Διοικητής υπομονάδος στη Σχολή Πυροβολικού – ΜΥΠ.
ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Marketing. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency) και Γερμανικά. Σήμερα εργάζεται ως Credit Officer στην EFG Eurobank Ergasias S.A.
ΛΙΟΥΡΟΥ ΚΙΚΗ
Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλάει Αγγλικά και λίγα Γερμανικά. Εργάζεται στο Ειδικό Λογαριασμό του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διαχείρισης Έργων από το 1998.
ΜΑΜΟΥΧΑ ΙΩΑΝΝΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών με πολύ καλή γνώση Αγγλικών. Εργάζεται στο Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ (ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ) υπεύθυνη για το σχεδιασμό και το συντονισμό του διοικητικού μηχανισμού του φορέα. Μέλος της Ερευνητικής Ομάδας του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ για το σχεδιασμό των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και του σχετικού εκπαιδευτικού υλικού.
ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε διευθυντικές θέσεις του τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολυεθνικές επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Σήμερα συμμετέχει στην διοίκηση Ελληνικής Εταιρίας Υπηρεσιών Marketing.
ΜΗΛΙΩΡΗ ΕΒΕΛΙΝΑ
Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης στο ΠΜΣ Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά για στελέχη.
ΜΟΝΣΕΛΑ ΜΑΡΙΑ
Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας, με ειδίκευση στα Παιδαγωγικά, της Φιλοσοφικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency) και Ιταλικά (Celi). Εργάζεται στην Εταιρία ACE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ ως Υπεύθυνη Marketing και Διαδικασιών Πρόσληψης Προσωπικού.
ΜΠΑΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ
Απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων.
ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
αποφοίτησε από την Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εχει εργασθεί στη Mercedes-Benz Ελλάς και στην Praktiker Ελλάς ως Προισταμένη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Από το 2003 εργάζεται στην CAROUZOS ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά (Proficiency). Εργάζεται στην εταιρία συμβούλων Achieve Global – Learning Systems Hellas ΑΕ.
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Σήμερα έχει τη θέση του Αξιωματικού Στρατού Ξηράς στη Σχολή Πυροβολικού. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην ATLAS HR (Όμιλος CITIGROUP) ως υπεύθυνη του τμήματος προέγκρισης καρτών και δανείων.
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΝΙΚΗ
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο του Warwick της Μεγάλης Βρετανίας. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Εργάζεται στην Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής, στη Διεύθυνση Προμηθειών και Συμβάσεων.
ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Έχει τη θέση της διευθύντρια Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού & Επικοινωνίας του υποκαταστήματος της Βέλγο-Oολλανδικής τράπεζας FΟRTIS στην Ελλάδα από την ίδρυση του. Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Ελβετία και ασχολήθηκε αρχικά με την διεύθυνση Marketing και κατόπιν με την διεύθυνση Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού πολυεθνικών & Ελληνικών εταιρειών κυρίως του τουριστικού κλάδου.
ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο ως διοικητική υπάλληλος του Οικονομικού Τμήματος.
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΟΛΓΑ (ΜΑΡΙΕΛΛΑ)
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Mannheim της Γερμανίας (Τμήμα Κοινωνιολογίας & Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και Γερμανικά (Deutsches Abitur) και καλά Γαλλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην ΜΟΔ α.ε, στην θέση της Προϊσταμένης του Τομέα Υπηρεσιών Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
ΣΑΛΤΗ ΕΛΕΝΑ
Απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency). Είναι Υποδιευθύντρια σε κατάστημα της τράπεζας EFG EUROBANK AE.
ΣΥΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Έχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Τραπεζική από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Αραβικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας ως Αναλύτρια Μηχανογραφικών Συστημάτων και ως Έκτακτη Εισηγήτρια στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της ΕΤΕ.
ΤΑΡΑΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Aπόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα εργάζεται ως επιβλέπων μηχανικός στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Μιλά πολύ καλά Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.
ΤΣΕΚΜΕΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ
Αποφοίτησε από το πενταετές τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (νέος τίτλος του Οργάνωση και Διαχείριση Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων) του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθως ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA Full Τime) του Southampton University. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε). Εργάζεται στην εταιρία Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ως marketing and sales manager
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΖΩΗ
Αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής και είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας. Εργάζεται στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης.
ΧΑΤΖΗΪΣΑΑΚ ΑΒΡΑΑΜ
Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά .Η μέχρι σήμερα επαγγελματική του εμπειρία προέρχεται από τον χώρο των πωλήσεων και της εκπαίδευσης και μοιράζεται σε δύο εταιρίες που είναι ηγέτες η κάθε μία στον χώρο της.PROCTER &GAMBLE HELLAS και DIAGEO HELLAS. Έχει περάσει από διάφορες θέσεις στις πωλήσεις και το Trade Marketing. Γνωρίζει Αγγλικά και τα τελευταία 3 χρόνια έχει αναλάβει την ευθύνη της εκπαίδευσης στα εμπορικά τμήματα της εταιρίας του.