Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2009-2011

Αθανασοπούλου Νικολέττα
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της σχολής Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος ως Υπεύθυνη Προσωπικού Καταστημάτων.
Αναστασίου Αγαμέμνων
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και λίγα Γαλλικά. Εργάζεται ως στέλεχις στον Τομέα Υπηρεσιών Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΟΔ ΑΕ.
Αποστολοπούλου Ιωάννα-Σοφία
Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Γραμματέας του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Γνωρίζει καλά Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και Γερμανικά, καθώς και μέτρια Ισπανικά.
Αυγητίδου Μαρία
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency), Γαλλικά (επίπεδο Dalf) και Ιταλικά. Εργάζεται στην Πειραιώς Πρακτορειακή ως Credit controller από το 2003.
Γρηγοροπούλου Ουρανία
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Κπαοδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Χειρίζεται άριστα τα γαλλικά και είναι κάτοχος του Certificate in Advanced English (Cambridge). Έχει επίσης ασχοληθεί και με τη μετάφραση λογοτεχνικών κειμένων, ενώ δίδασκε γαλλικά για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχει εργασθεί σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, ενώ από το 2004 εργάζεται ως βοηθός Διοίκησης στην INTRASOFT International SA. Τον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει, ακούει μουσική και κάνει Pilates. Λατρεύει το σινεμά, το θέατρο και τα ταξίδια. Το μεταπτυχιακό στο HR Management υπήρξε ένα όνειρό της, που τελικά πραγματοποιείται.
Δαρδούφας Αλέξανδρος
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθηνών και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήμιο του Surrey. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (επίπεδο Proficiency), πολύ καλά Ιταλικά (Celi 3), Ιαπωνικά (Lower) και λίγα γερμανικά. Εργάζεται στο ξενοδοχείο Novotel (όμιλος ACCOR) ως υπεύθυνος πωλήσεων από το 2006 και στο χώρο των ξενοδοχείων από το 1999.
Έξαρχος Αλέξανδρος
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) καθώς και Γαλλικά (επίπεδο Delf 2), Ιταλικά (επίπεδο Medio) και Ισπανικά (επίπεδο Intermedio). Εργάζεται από το 2007 στην Τράπεζα της Ελλάδος στο τμήμα Μελέτης Διοικητικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οργάνωσης.
Ευθυμίου Κωνσταντίνος
Είναι Διπλωματούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Advanced) καθώς και Ιταλικά (επίπεδο Medio). Εργάζεται από τον Ιούλιο του 2001 στην εταιρεία Συμβούλων Τεχνικών Έργων Σάλφω& Συνεργάτες ΕΠΕ ως Διευθυντής Έργων, καθώς επίσης και ως υπεύθυνος της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.
Θεοδωράκη Αναστασία
Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με γνώσεις Αγγλικών (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικών (Delf I). Εμπειρία σε θέσεις εξυπηρέτησης πελατών στον τραπεζικό, φαρμακευτικό και τηλεπικοινωνιακό κλάδο και από το 2006 απασχόληση στη γαλλική πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Servier Hellas, ως διαχειριστής CRM.
Θιθίζογλου Παρασκευή
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Άγκφα-Γκέβερτ ΑΕΒΕ και στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (πολιτιστικό κέντρο "Ελληνικός Κόσμος"). Από το 2004 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην εταιρεία Marks&Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος ΑΒΕΤΕ στο Οικονομικό τμήμα ως βοηθός λογιστή. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών (επίπεδο Proficiency) και βασικές γνώσεις Γαλλικών.
Ιατρίδης Βασίλειος
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982. Είναι πτυχιούχος του τμήματος “Μάρκετινγκ και Επικοινωνία” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών “M.B.A. International” του ιδίου πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency), καθώς και καλά Γαλλικά (επίπεδο DELF I). Εργάζεται στο τμήμα Μάρκετινγκ της LOGO.
Καλαμπαλίκη Δήμητρα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency), Γαλλικά (επίπεδο Delf II) καθώς και Ισπανικά (επίπεδο Intermedio). Εργάζεται τα τελευταία τρία έτη στην εταιρία Randstad Hellas ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού.
Κανελλοπούλου Μαρία
ίναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και μέτρια Ισπανικά. Εργάζεται στην Alpha Bank.
Καπάτσου Βαρβάρα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency). Eργάζεται στον Όμιλο Κοντέλλη στη θέση της βοηθού του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.
Καράγιωργα Κωνσταντίνα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Ισπανικά. Εργάζεται στην εταιρεία Jardin Trade Investments S.A. ως διοικητικός υπάλληλος.
Καρδαρά Αγγελική
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-Θεσσαλονίκη. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά (επίπεδο Sorbonne 2), καθώς και Ισπανικά (επίπεδο Intermedio).Εργάζεται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών και υπεύθυνη κεντρικού ταμείου.
Καφεντζή Μαρία
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) καθώς και άριστη χρήση Η/Υ. Εργάζεται στον τομέα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού συνολικά έξι έτη εκ των οποίων τα τρία τελευταία στην εταιρεία Μύθος Ζυθοποιία ως Human Resources Executive.
Καψιμαλάκου Ιωάννα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency). Εργάζεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Κουτούφαρη Ελένη
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Management του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency), ενώ έχει γνώση Γαλλικών και Ισπανικών. Από το 2007 εργάζεται στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ως HR Administrator.
Κρίκης Παναγιώτης
Είναι απόφοιτος της πολεμικής αεροπορίας, της σχολής Ικάρων και της σχολής πολέμου αεροπορίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Υπηρεσιών. Γνωρίζει καλά Αγγλικά. Εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία.
Κωστάκου Ελένη
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (ειδίκευση στην Ψυχολογία) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.’Eχει λάβει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην ΕΨΥΠΕ στον τομέα της Συμβουλευτικής και του Life Coaching.Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και πολύ καλά Γαλλικά (επίπεδο Sorbonne I). Είναι εκπαίδευτρια στο ΙΕΚ Νίκαιας. Εργαζόταν στο Συμβουλευτικό Κέντρο Πειραιά της Γενικής Γραμματείας Ισότητας (Υπ. Εσωτερικών) ως Σύμβουλος Ψυχοκοινωνικής Στήριξης. Υπήρξε Σύμβουλος Προσωπικού σε μεγάλες εταιρείες όπως ΕΟΜΜΕΧ , ΕΛΚΕΔΕ, OPTIMUM ΑΕ ως εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας συμβούλων FORTIUS.
Κωτσέλη Κατερίνα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) καθώς και Ιταλικά. Εργάζεται, από τον Μάιο του 2007 έως και σήμερα, στην Open24 του ομίλου EFG Eurobank, ως βοηθός του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Κωτσοπούλου Ευαγγελία-Ευγενία
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά (επίπεδο DALF). Εργάζεται στο Τμήμα Διαχείρισης & Προσωπικού της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, ως υπεύθυνη προμηθειών & εκπαίδευσης του προσωπικού της εταιρίας.
Μάστορη Γεωργία
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency). Εργάζεται στην εταιρία IMAKO MEDIA S.A. ως Υπεύθυνη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.
Ματαθία Άννα
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής (Τμήμα Νομικής) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Αστικό Δίκαιο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει αγγλικά (επίπεδο Proficiency). Εργάζεται στον Ο.Τ.Ε. Α.Ε./Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, ως προϊσταμένη του Τμήματος Κανονισμών Προσωπικού.
Μούντριχα Χριστίνα
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Μπελογιάννη Κωνσταντίνα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency). Εργάζεται εδώ και 3 χρόνια ως Υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. (ομίλου Alpha Bank).
Παξιμάδη Αικατερίνη
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας με κατεύθυνση Γλώσσα-Γλωσσολογία, της Φιλοσοφικής Σχολής, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) & Ισπανικά και καλά Γαλλικά. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα ως Υπάλληλος Διεύθυνσης Κανονιστικής Συμμόρφωσης.
Παπανδριανού Βασιλική-Μαρία
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας & Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) & Γερμανικά. Εργάζεται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Παππά Ναταλία
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει πτυχίο στις Διεθνείς Σπουδές από το Οpen University της Αγγλίας και μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Louvain στο Βέλγιο. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και λίγα Ιαπωνικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Attica Bank.
Πατέλη Καλλιόπη
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ισπανικά. Εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως Junior Analyst.
Περγαμηνέλλης Παναγιώτης
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και το Εμπόριο της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά καθώς και Ιταλικά (επίπεδο Medio). Εργάζεται στην εταιρεία επιλογής και ανάπτυξης προσωπικού HELIX με καθήκοντα συμβούλου εργασίας και ως υπευθύνος επιλογής και προώθησης προσωπικού σε επιχειρήσεις.
Ράιου Ευαγγελία
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency). Εργάστηκε από 1997 στις εταιρίες Pepsico Ivi SA, ΣΤΑΘΜΟΣ 101,3 και Full Moon Entertainment S.A. Από τον Ιούλιο του 2003 ασχολείται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων αμοιβών και παροχών στην εταιρία Vodafone Panafon AEET με την ειδικότητα του Compensation & Benefits Analyst.
Στάμου Βασιλική
Είναι απόφοιτος του Τμήματος "Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Το ακαδημαϊκό έτος 2006 – 2007 παρακολούθησε με επιτυχία το πρόγραμμα με τίτλο "Μακροχρόνιο Πρόγραμμα στη Λογιστική" οργανωμένο από το ΕΛΚΕ /ΟΠΑ. Εργάζεται στην τεχνική εταιρεία ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε. ως "Υπεύθυνη Προσωπικού και Μισθοδοσίας".
Τόμπρου Σταματίνα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency). Εργάζεται στην εταιρεία Hewlett Packard ως Inside sales account manager.
Τσακίρογλου Πουλχερία
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και μέτρια Γαλλικά. Εργάζεται στην ΕΚΟ ΑΒΕΕ στη Διεύθυνση Προσωπικού.
Τσιβιτζή Σοφία
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency), καθώς και Γερμανικά και Ισπανικά. Εργάζεται ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στον Όμιλο ΟΞΥ Α.Ε. (ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΞΥ, ΑΓΟΡΑ ΙΔΕΩΝ, Περιοδικά Index, Sonik, Platform, Post Media, Avopolis.gr, FLORAL Books+Coffee).
Φραγκάτου Μυρτώ
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Παντείου Πανεπιστημίου στην Οργανωτική Ψυχολογία. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) καθώς και Γερμανικά. Εργάζεται στην Pharmathen International ως Hr Assistant.
Χαρμαντζή Κατερίνα
Είναι απόφοιτος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πτυχίο Φιλολογίας). Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά (βασικό επίπεδο). Εργάζεται στην ΟΠΑΠ ΑΕ από το 2004 σε διάφορα Τμήματα σχετικά κυρίως με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τη Διαφήμιση και τα ΜΜΕ. Η προηγούμενη εμπειρία της είναι στον τομέα της εκπαίδευσης.
Ψωμάς Ιωάννης
Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά. Εργάζεται στο Γενικό Επιτελείο Στρατού ως Διοικητής Μονάδος επιπέδου Τάγματος.