Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2012-2014

Βρούβας Περικλής
Απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης (κατεύθυνση Διοίκησης Έργων και Λειτουργιών) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Michigan University). Εργάζεται στην προσωπικών συμφερόντων εταιρία ATTICA FRIGO Α.Ε. με αντικείμενο τις μελέτες και εγκαταστάσεις βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού.
Γεωργακοπούλου Δήμητρα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία καθώς και του Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Cambridge– Proficiency of Michigan) και Ισπανικά (επίπεδο Β2) και καλά Γαλλικά (επίπεδο Β1). Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναλυτών και Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εργάζεται ως ελεγκτής και επιθεωρητής στο Ελεγκτήριο Υλικού Αεροπορίας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
Γρυπάρη Μιράντα
Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά (Γ1 Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας) και καλά Γαλλικά (Certificat). Εργαζόμενη στις εταιρίες Ομίλου Λάτση στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ηνωμένο Βασίλειο), τα τελευταία 7 χρόνια ως Διευθύντρια Διοικητικού και Ανθρώπινων Πόρων. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Δαρδαμάνη Άννα
Aπόφοιτη με άριστα του τμήματος Kοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency), αρκετά καλά Γαλλικά ( Delf B2) και λίγα Ισπανικά. Kάτοχος τίτλου εξειδίκευσης «Marketing και τεχνικές πωλήσεων» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην εταιρεία Acciona Ενεργειακή ΑΕ στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.
Δουμένης Χρήστος
Αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 2004 και έκτοτε εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό ως μάχιμος αξιωματικός. Απόφοιτος του Naval Postgraduate School, Monterey, CA, USA με MCS in Electrical Engineering and Applied Physics. Γνωρίζει αγγλικά. Την παρούσα περίοδο υπηρετεί στη Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ ως Αξιωματικός Επικοινωνιών.
Ελευθερίου Αγγελική
Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει αγγλικά. Εργάζεται στον Ειδικό Λογαριασμό του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως Υπεύθυνη του Τμήματος Διαχείρισης & Παρακολούθησης των ΜΠΣ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ζέχας Δημήτριος
Αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων ως Αξιωματικός Οικονομικού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency). Τη συγκεκριμένη περίοδο εργάζεται ως Τμηματάρχης Οικονομικού σε Μονάδα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
Καλογερόπουλος Ανδρέας
Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων το έτος 1994. Εργάζεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) και είναι Κυβερνήτης Ελικοπτέρων του Στρατού Ξηράς. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά και αρκετά καλά Ρουμανικά (κατέχει αναγνωρισμένους τίτλους γλωσσομάθειας).
Καμπουρόπουλος Σωτήριος
Απόφοιτος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Οικονομική Επιστήμη με κατεύθυνση Εφαρμοσμένη Οικονομική & Χρηματοοικονομική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά (Delf1). Εργάζεται στην Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρίας “Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών” του ομίλου FOLLIFOLLIE.
Καπανταϊδάκη Ευθυμία
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Κατεύθυνση Ψυχολογία) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Έχει εργασθεί στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στον τομέα Διαχείρισης Επενδυτικών και Λογιστικών Θεμάτων ενώ η πιο πρόσφατη απασχόλησή της είναι σε ναυτιλιακή εταιρεία στο τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Κάππου Κονδυλία
Πτυχιούχος Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης (κατεύθυνση οικονομική) του Παντείου Πανεπιστημίου. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά (κάτοχος PROFICIENCY) και αρκετά καλά γαλλικά (D.E.L.F. 1er DEGRE). Έχει εργαστεί για τρία χρόνια ως καθηγήτρια αγγλικών και παράλληλα ως σύμβουλος πωλήσεων. Από το 2009 εργάζεται ως Υπεύθυνη Τμήματος Πωλήσεων σε κατάστημα του ΟΤΕ.
Καρμίρη Κωνσταντίνα
Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κατεύθυνση Πληροφοριακών Συστημάτων) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στην Kraft Foods Hellas στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως HR Assistant.
Καστανά Ελένη
Απόφοιτη Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πολύ καλή γνώση Αγγλικών και άριστη Γαλλικών. Εργάζεται στην εταιρία "Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε." ως HR Generalist.
Κατσούδα Αφροδίτη
Πτυχιούχος του τμήματος Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στην Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. στη Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων & Οργανωτικών Λειτουργιών.
Κολοβού Αλίκη
Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διαγωνισμών και Συμβάσεων.
Κουρνής Αθανάσιος
Απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων με πτυχίο Μηχανικού Αξιωματικού. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency) και σχετικά καλά Γερμανικά (Grundstufe Diplom). Έχει υπηρετήσει σε διάφορους τύπους πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού και επί του παρόντος ασκεί τα καθήκοντα του Διευθυντή Διευθύνσεως Προώσεως και Ενεργείας / Ηλεκτρονικών Συστημάτων στο Αρματαγωγό ΡΟΔΟΣ. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με κολύμβηση, ποδηλασία και καλαθοσφαίριση.
Κώστας Χρήστος
Απόφοιτος του Τμήματος Διοικήσης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Έχει άριστη Γνώση Αγγλικών (Proficiency) και καλή γνώση Γαλλικών (DELF 1er DEGREE). Εργάζεται ως Payroll Officer στην εταιρία EUROBANK EFG BUSINESS SERVICES A.E.
Λαμπροπούλου Στυλιανή
Απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών.
Λέκκος Σοφοκλής
Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς.
Λεμπέση Παναγιώτα
Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κάτοχος πιστοποιητικού Cambridge Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα. Επίσης είναι κάτοχος των διεθνών διπλωμάτων χρήσης Η/Υ του Πανεπιστημίου του Cambridge για τα προγράμματα Word, Excel, Access και για το Internet. Εργάζεται από το 2006 στην Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ (Starbucks), από το 2008 ως Βοηθός Υπεύθυνου καταστήματος, έχοντας πρόσφατα κάνει μέσα στην ίδια εταιρεία πεντάμηνη πρακτική άσκηση στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.
Μαστραντώνης Άγγελος :
Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Staffordshire University και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και εργάζεται ως Υπεύθυνος Προσωπικού και Διοικητικών Υπηρεσιών στην Energean Oil & Gas S.A.
Μαχαίρα Ελένη
Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει καλά Αγγλικά. Εργάζεται 29 έτη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, 10 εκ των οποίων ως προϊσταμένη τμημάτων διευθύνσεων.
Μελίτα Χριστίνα
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση από το University of Bath (UK). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά (Certificat). Εργάζεται στον Όμιλο Βασιλάκη, εταιρεία ΒΕΛΜΑΡ ΑΕΒΕ ως HR & Payroll Specialist στο Τμήμα Προσωπικού.
Μουτζουρέλλης Απόστολος
Είναι απόφοιτος της Σχολής Ικάρων /Τμήμα Εφοδιαστών. Έχει μεταπτυχιακό Δίπλωμα στα «Logistics» από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στον «Αυτόματο έλεγχο και Ρομποτική» από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency), Γερμανικά (Zertifikat C1) και Ιταλικά (Medio). Εργάζεται στη Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης.
Μπαστέα Μαρία
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση Διαφήμιση και Δημόσιες σχέσεις. Ολοκλήρωσε, επίσης, επιτυχώς τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Kingston University σε συνεργασία με το ΤΕΙ Πειραιά, MSc in E-Commerce. Εργάστηκε για τρία χρόνια στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα ως διοικητικός υπάλληλος με αντικείμενο με ένα μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά (Profiency), καλά Γαλλικά (Delf 1) και Ισπανικά.
Μπενέτου Βασιλική
Πτυχιούχος του Τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθηνών και Αριστούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency). Εργάζεται από εικοσαετίας στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων της ΔΕΗ Α.Ε. και κατά το τρέχον έτος επελέγη να στελεχώσει τη θυγατρική της επιχείρησης, τον "Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας" (ΑΔΜΗΕ Α.Ε.), όπου απασχολείται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Υποστήριξης.
Μπλίκα Παρασκευή-Αικατερίνη
Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) in International Business & Management από το University of Groningen της Ολλανδίας. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά. Εργάζεται στην εταιρεία HR Quest / Alexander Hughes ως Σύμβουλος Έρευνας για την εξεύρεση και επιλογή στελεχών.
Πάλμου- Τσαγκανέλλια Αθανασία
Πτυχιούχος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (Πολιτική Κατεύθυνση) του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) , Γαλλικά( D.E.L.F. 2) και αρκετά καλά Ισπανικά. Εργάζεται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε. , στη Διεύθυνση Προσωπικού.
Παπαχρήστου Μαρία
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του ‘Surrey’ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γνωρίζει αγγλικά (άριστα) και γερμανικά. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο τμήμα πωλήσεων της εταιρειών “Tasty foods” και “Cadbury Hellas”. Από το 2009 εργάζεται στην εταιρεία “ Global blue Hellas” στο τμήμα πωλήσεων.
Περγαντή Μαριάννα
Πτυχιούχος τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά (DELF 2nd DEGRE). Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως στέλεχος της Διεύθυνσης Πιστοδοτήσεων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Σιώζου Μαρία
Πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απόφοιτος του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας του ΑΝΤΕΝΝΑ. Γνωρίζει πολύ καλά γαλλικά, αγγλικά (proficiency), ιταλικά (superiore), αρκετά ισπανικά και λίγα τουρκικά. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, στο τμήμα της σύνταξης και εκφώνησης ειδήσεων.
Σκιαδά Γεωργία
Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και πολύ καλά Ιταλικά (πτυχίο Celi 4). Έχει άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (κάτοχος πτυχίου ECDL Core). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει λάβει υποτροφία από το ΙΚΥ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια στην Τραπεζική, στη Δια Βίου Μάθηση και στη Γλωσσολογία. Εργάζεται στην Αγροτική Τράπεζα στη Διεύθυνση Κεντρικών Εργασιών.
Σπυροπούλου Ευδοκία
Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας (κατεύθυνση Ιστορία) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (Αdvanced level Certificate in English). Eργάζεται στη ΔΕΗ Α.Ε από το 1991 και από το 2009 ως στέλεχος στο Τμήμα Διοίκησης της Απόδοσης και Αμοιβών-Παροχών της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης της ΔΕΗ Α.Ε.
Στεφανουδάκη Μιράντα-Γεωργία
Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Γνωρίζει άριστα γερμανικά (Grosses Deutsches Sprachdiplom) και αγγλικά (Proficiency), καθώς και ιταλικά σε βασικό επίπεδο. Εργάζεται από το 2007 στη FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS AE. Έχει απασχοληθεί στις Διευθύνσεις Προσωπικού, Ανταλλακτικών και Controlling της Εταιρίας. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται ως Purchasing Specialist στο τμήμα Αγορών/ Προμηθειών.
Τρακόσια Ελένη
Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει εργασιακή εμπειρία σε τμήματα αγορών, πωλήσεων και μισθοδοσίας.
Φλάκα Αικατερίνη
Απόφοιτη του ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας Αθήνας. Εργάζεται στον ΟΑΕΔ και συντονίζει την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Απασχόλησης (EURES). Έχει εμπειρία σε θέματα αγοράς εργασίας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Χατζηστεφανίδης Δημήτριος
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Χαλκίδας και κάτοχος ΜΒΑ από το Kingston University. Γνωρίζει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Εργάζεται στον ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ ως Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού.
Χατζίρη Δήμητρα
Πτυχιούχος τμήματος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Έχει εργασιακή εμπειρία σε διαφημιστική παραγωγική εταιρεία ως Account Executive. Παρούσα θέση εργασίας Administrative Assistant στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ.
Χελιώτης Αναστάσιος
Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency). Εργάζεται ως υπάλληλος στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς.
Χριστοδούλου Μαριάννα
Απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται ως εξωτερική συνεργάτης στην Groupama Φοίνιξ.
Χωριανοπούλου Ελισάβετ
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης (κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής) του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Εργάζεται ως βοηθός λογιστή και HR στην Αντιπρόσωπο Εταιρεία του Γερμανικού Oίκου GROHE στην Ελλάδα, Π.ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ Α.Ε.