Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2013-2015

Αθανασούλη Χριστίνα
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά. Έχει απασχοληθεί παραπάνω από 10 έτη σε Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού γνωστών Εταιρειών ενώ το τελευταίο έτος εργάζεται στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Βιομηχανίας Π.Γ.ΝΙΚΑΣ.
Αλυφαντής Άρης
Αποφοίτησε από το τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Διοίκηση Υπηρεσιών» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Ιταλικά.
Αναστασοπούλου Μανώλια
Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Κινέζικα. Εργάζεται ως Γραμματέας Διοίκησης στην Ασφαλιστική Εταιρία Γενικής Νομικής Προστασίας D.A.S. Hellas.
Αποστολόπουλος Λεωνίδας
Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
Αράπη Χριστίνα
Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά και ισπανικά. Εργάζεται στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της Eurobank Ergasias SA.
Βασίλας Συμεών
Αποφοίτησε από την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) το 1998, από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) το 2003 και από το Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΟΠΑ) το 2011. Γνωρίζει Αγγλικά πολύ καλά και Ρώσικα σε βασικό επίπεδο. Εργάζεται ως Αξιωματικός στην Προεδρική Φρουρά.
Βούκια Αναστασία
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1985. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών όπου σπούδασε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει παρακολουθήσει τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με τίτλο "Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων". Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά και είναι άριστη χρήστης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Από το 2007 εργάζεται στον Τραπεζικό τομέα σε θέσεις εξυπηρέτησης πελατείας. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται τα ταξίδια, η φωτογραφία και η ιστιοπλοΐα.
Γεωργαλή Σοφία
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής (κατεύθυνση Συνεχούς Εκπαίδευσης). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- Ολική Ποιότητα (MBA-TQM) από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στο φορέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS.
Ζαφείρης Λεωνίδας
Αποφοίτησε από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης (κατεύθυνση Δημόσιων Θεσμών) του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών ενώ είναι και κάτοχος πτυχίου της Ακαδημίας Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού. Γνωρίζει καλά αγγλικά και μέτρια ιταλικά. Από το 2005 εργάζεται στην Eurobank ως Υπεύθυνος Σχέσεων Personal Banking.
Ζωγράφος Νικόλαος
Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και άριστη χρήση του Η/Υ. Εργάζεται ως υπεύθυνος logistics και βοηθός λογιστή στην εταιρεία ΚΑΥΑΚ ΑΒΕΕ.
Κήλης Νικόλαος
Αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων με την εξειδίκευση του Ελεγκτού Εναέριας Κυκλοφορίας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος "Διεθνείς Σχέσεις & Στρατηγικές Σπουδές" του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται ως επιτελής στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.
Κιτσινέλη Αθηνά
Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Εργάζεται στην εταιρία "ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε." (ΣΤΑ. ΣΥ Α.Ε.). Τα τελευταία τρία χρόνια κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Διοικητικού & Ανθρωπίνων Πόρων του υποκαταστήματος ΤΡΑΜ.
Κλεινάκη Στυλιανή
Αποφοίτησε από το τμήμα Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται ως Office Manager στην εταιρεία Αλίκη Βατίδη και Σια Ι.Κ.Ε.
Λάμπρου Παναγιώτα
Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το University of Leeds και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Win Medica.
Λίβα Γεωργία
Απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης των μεταπτυχιακών της σπουδών “Εκπαίδευση Ενηλίκων” στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency). Εργάζεται ως Υπεύθυνη σχεδιασμού και αξιολόγησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στην εταιρεία Humantec Purchasing & Supply Management Consultants.
Λώλου Ελευθερία
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της σχολής Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ Χαλκίδας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων στο Τμήμα Organizational Development της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος.
Μπακατσέλου Έλεσα
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MAcc) από το Dundee University. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται ως δικηγόρος στην ALPHA BANK.
Μπασιμακοπούλου Μαρίνα
Αποφοίτησε από το Βιολογικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Msc in Nutrition από το King's College του University of London. Γνωρίζει αγγλικά και ισπανικά. Εργάζεται ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας στο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Αθηνών-Μακεδονίας, στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Μωυσιάδης Ιάκωβος
Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Σερρών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται στην εταιρεία H&M Hennes& Mauritz A.E.
Νεστούρη Ελένη
Αποφοίτησε από Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Λάρισας. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται ως Υπεύθυνη Προσωπικού στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Τεχνικής Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε.
Ντινάκης Λεωνίδας
Απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων με πτυχίο Μηχανικού Αξιωματικού. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά (Proficiency of Michigan). Έχει υπηρετήσει σε διάφορους τύπους πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού (Αντιτορπιλικά, Φρεγάτες, Κανονιοφόρους) και επί του παρόντος ασκεί τα καθήκοντα του Βοηθού Διευθυντή Διευθύνσεως Προώσεως και Ενεργείας (Βος Μηχανικός) στη Φ/Γ ΣΠΕΤΣΑΙ.
Οικονόμου Τερέζα
Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.E.I. Μεσολογγίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά & Ιταλικά σε βασικό επίπεδο. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας ΑΒΒ Α.Ε., ως HR Professional - Payroll Assistant.
Παναγιώτου Μαρία
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Εργάζεται στην Alpha Bank ως Product Manager.
Πάνου Μαριέττα
Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως Αναπληρώτρια Γραμματέας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.
Παντελής Παναγιώτης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1981. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του University of Kent, Canterbury, UK και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου (MA) Nationalism, Ethnicity and Identity από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ. Έχει παρακολουθήσει προγράμματα εξειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, στις Δημόσιες και Ανθρώπινες Σχέσεις (Πανεπιστήμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης) και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Την περίοδο 2007-2011 εργάστηκε ως βοηθός διευθυντή σε αντιπροσωπία πολυεθνικής εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε με θέματα επιλογής, οργάνωσης, διαχείρισης και εκπαίδευσης προσωπικού. Στα προσωπικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η επιστημονική φαντασία και η φανταστική λογοτεχνία.
Παπαγιάννη Αθανασία
Πτυχιούχος της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency). Εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Διεύθυνση Διοικητικού.
Παπάζογλου Μαρία
Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στην Οικονομική των Αγορών και των Επιχειρήσεων – Χρηματοοικονομική. Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency), Γερμανικά (Zertifikat), καθώς και ισπανικά σε βασικό επίπεδο. Από το 2007 εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Aegean Airlines.
Παπαϊωάννου Χριστίνα
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων και Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Γνωρίζει αγγλικά και ισπανικά. Εργάζεται στο οικονομικό τμήμα της εταιρείας ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Α.Ε.Ε.
Παρασκευά Μαρία
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι κάτοχος Proficiency του πανεπιστημίου Michigan. Εργάζεται στην εταιρία MIELE HELLAS Ε.Π.Ε ως Σύμβουλος Kαταναλωτή.
Πέτρουλας Σωτήριος
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Είναι κάτοχος MBA. Γνωρίζει Αγγλικά, Βουλγάρικα και Γερμανικά. Εργάζεται ως Διευθυντής του Οικονομικού Τμήματος στην εταιρεία MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ, μέλος του ομίλου MAN.
Πρωτοπαπά Στέλλα
Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου της Αγγλίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία της Υγείας από το πανεπιστήμιο Bath της Αγγλίας. Μιλάει Αγγλικά. Εργάζεται ως Σύμβουλος Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (ScanHRMS) στην εταιρεία SCAN Information Systems.
Σακέλλη Ελένη
Αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαιϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται ως Claims Handler στη ναυτιλιακή εταιρεία Nordstrand Maritime and Trading Co Ltd.
Σαμψώνη Αλεξάνδρα
Αποφοίτησε από το London Metropolitan University του Λονδίνου με σπουδές στα Οικονομικά και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) in International Shipping από το University of Plymouth της Αγγλίας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά. Έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (κάτοχος πτυχίου ECDL Core). Εργάζεται στο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε. ως υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Σταθάτου Μαρία
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών με κατεύθυνση πτυχίου «Διεθνείς Σχέσεις & Οργανισμοί». Κατέχει πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και ικανοποιητική γνώση της Τουρκικής γλώσσας. Από το 2006 εργάζεται στην εταιρία Intralot S.A. και συγκεκριμένα από το 2010 στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού ως Training and Development Executive.
Τακούμης Δημήτριος
Αριστεύσας απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (Σ.Μ.ΥΝ) και απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μόνιμο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού με το βαθμό του Αρχικελευστή στη 2η Μοίρα Ελικοπτέρων Ναυτικού ως συντηρητής ηλεκτρονικών συστημάτων ελικοπτέρων S70B6. Επί σειρά ετών υπήρξε πρωταθλητής της κωπηλασίας ως μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βόλου-Αργοναύτες (Ν.Ο.Β.Α), αλλά και μέλος της Εθνικής Ομάδας σε βαλκανικού και παγκοσμίου επιπέδου αγώνες.
Τζαμίχα Μαρία
Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πάτρας. Γνωρίζει Αγγλικά. Εργάζεται στη ΜΕΤΙΣ Α.Ε ως σύμβουλος στο τμήμα Δημοσίου Τομέα, στο πλαίσιο χρηματοδοτούμενων έργων από τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης (Γ’ ΚΠΣ-ΕΣΠΑ) και παράλληλα απασχολείται στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.
Τζιβένη Γεωργία
Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και σε πολύ καλό επίπεδο Γερμανικά. Από το 2010 εργάζεται στην κατασκευαστική εταιρία Τέρνα Α.Ε. ως cost control assistant. Ενδιαφέρεται για τον χώρο της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, τη συμβουλευτική και ψυχολογία και έχει παρακολουθήσει αντίστοιχα σεμινάρια. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον χορό και το διάβασμα.
Τρίγκα Ελένη
Αποφοίτησε από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι, επίσης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης με τίτλο : «Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές» του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά. Εργάζεται στο Δήμο Αθηναίων.
Τσαμτζή Αικατερίνη
Αποφοίτησε από το τμήμα Μαθηματικών (κατεύθυνση Εφαρμοσμένα Μαθηματικά) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Φουντή Ισμήνη
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M in International Commercial Law) από το University of Kent in Canterbury. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας Πειραιώς.
  Χρόνης Αντώνιος
Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και κάτοχος MBA (University of Kentucky). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά.