Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2010-2011

Βαλιαντή Ανδριάνα
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και πολύ καλή γνώση Η/Υ. Συμμετείχε στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus και φοίτησε σε πανεπιστήμιο της Ολλανδίας.
Γεωργιοπούλου Ελβίρα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνείς και Ευρωπαϊκές, Οικονομικές Σπουδές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (2009). Γνωρίζει αγγλικά (Proficiency), ισπανικά (Basico), πολύ καλα γερμανικά (Zertifikat) και ιταλικά. Έκανε δίμηνη πρακτική άσκηση στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Οργανισμών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (2009).
Γεωργίου Ανθή
Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1985. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχιατρικής, ενώ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρικό Τμήμα και Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Η Αγία Όλγα". Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και έχει εργαστεί από 2/5/2007 έως 25/9/2010 για την εταιρεία Accessorize στη θέση senior sales assistant.
Γκαντζούνη Γαρυφαλλιά
Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1986. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση το Μάρκετινγκ. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στη συμβουλευτική εταιρεία ΑΣΣΕΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕ. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Τα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνουν τη χορευτική γυμναστική, τη μουσική κ.α.
Δάγλα Μαρία
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση στη Λογιστική και Χρηματοδοτική Διοίκηση. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και καλά Ισπανικά. Έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στην Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες σχετικά με τις σπουδές της.
Δεμιράκης Αριστείδης
Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Στρατηγική και Ανθρώπινοι Πόροι. Έχει εργαστεί στην εταιρία Adecco HR, ως εκπαιδευόμενος, στα πλαίσια του μαθήματος "εκπόνησης διπλωματικής πεδίου" και ως καθηγητής αγγλικών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά και Ισπανικά.
Δημοπούλου Θεοδώρα (Ντορίτα)
Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1982. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, και τελειόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως υπάλληλος Κιν/φου στην εταιρία Village Roadshow Operations Ελλάς Α.Ε. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης έχει απασχοληθεί στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, στο Κέντρο Πρόληψης της Εξάρτησης και Αγωγής Υγείας «Αθηνά- Υγεία» του Δήμου Αθηναίων και στο Οικοτροφείο της ΕΠΑΨΥ «Πέρα από την Ακρόπολη» του Δήμου Π. Πεντέλης. Μιλά Αγγλικά (Proficiency of Cambridge), Γαλλικά (DELF A1-A5) και έχει γνώσεις Η/Υ (ECDL Core).
Ζαρκάδα Μαρία- Δανάη
Γεννήθηκε το 1986. Έχει ολοκληρώσει τη φοίτησή της στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργαστεί στον ΟΤΕ ΑΕ, στο ξενοδοχείο Epirus Palace και στο Κέντρο Ερευνών του Παν. Πειραιώς. Έχει καλή γνώση χρήσης Η/Υ, γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τις σπουδές της. Είναι μέλος της Greenpeace και στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, ο χορός, η διακόσμηση κ.α.
Ζάρκου Φανή
Γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση στην χρήση Η/Υ, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και καλή γνώση της ισπανικής γλώσσας. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου INDITEX (ZARA). Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η γυμναστική, οι εκδρομές και το διάβασμα.
Θεοφυλάκης Φώτιος
Γεννήθηκε το 1982 στο Διδυμότειχο Έβρου και κατάγεται από την Ξάνθη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΑΤΕΙ Αθήνας και η πρακτική του άσκηση πραγματοποιήθηκε στο τμήμα Διαδικτυακού marketing της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Έχει συνεργαστεί σε ερευνητικά προγράμματα στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά, καλά Ιταλικά καθώς επίσης έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ.
Κονούκλας Γρηγόριος
Γεννήθηκε το 1987 και κατάγεται από τις Λιβανάτες Φθιώτιδας. Αποφοίτησε από το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης εργάστηκε ως Βοηθός Υπεύθυνου Προσωπικού στο πολυκατάστημα Attica. Έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει εργασία στο 6ο φοιτητικό συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Έχει κάνει μουσικές σπουδές και ασχολείται με το μπάσκετ.
Κόντος Παναγιώτης
Έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και Η/Υ. Έχει εργαστεί ως ερευνητής της Opinion και της MRB ενώ έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
Κουρμέντζα Ελένη
Γεννήθηκε το 1983 στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Ρεθύμνης και έχει εργαστεί στην ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας& Σχεδιασμού Α.Ε στη Δ/νση Προσωπικού και στη Νομική Υπηρεσία. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ.
Κοψιαύτης Γεώργιος
Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με ειδίκευση στον τομέα των Νομικών και Κοινωνικών επιστημών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά. Έχει εργαστεί στην Eurobank EFG.
Κρικώνη Ιουλία
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μιλάει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει αποκτήσει την άδεια διδασκαλίας. Έχει άριστη γνώση Η/Υ (ECDL Core) και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικών με το ΜΚΤ, τη Λογιστική κ.τ.λ. Έχει εργαστεί στον τομέα της εκπαίδευσης και ως υπάλληλος γραφείου. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η μουσική, το διάβασμα και τα ταξίδια.
Μωραΐτη Πηγή
Γεννήθηκε το 1987 και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών& Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού& Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται τα ταξίδια, η μουσική, η κολύμβηση κ.α.
Νέσσης Βασίλειος
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1986. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με κατεύθυνση στη Στρατηγική και τους Ανθρώπινους Πόρους. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε Φοιτητικά Συνέδρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης εργάστηκε ως βοηθός λογιστηρίου σε επιχείρηση γραφικών τεχνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Ιταλικά και Η/Υ.
Πάνου Θεοπούλα
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας ακολουθήσει διοικητική κατεύθυνση και έχοντας εκπονήσει πτυχιακή εργασία με τίτλο "Η οργάνωση και η λειτουργία των μη συνταγματικά κατοχυρωμένων ανεξάρτητων αρχών". Έχει γνώσεις αγγλικών, γαλλικών και υπολογιστών. Συμμετείχε σε διατμηματικό σεμινάριο στις Βρυξέλες με θέμα τις διεθνείς σχέσεις, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με αντικείμενο το ΗR και Psychology Management .Εργάστηκε στην Alpha Bank στο τμήμα των Δανείων και στην Unilever στο τμήμα Επικοινωνίας.
Παπαβασιλείου Βασιλική- Ευτυχία
Γεννήθηκε το 1985. Είναι απόφοιτη του Προγράμματος Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής- Ψυχολογίας, με ειδίκευση στην Ψυχολογία, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της , εργάστηκε στην εταιρεία Palladian Communication Specialists S.A σε θέματα δημοσίων σχέσεων .Έχει επίσης εργαστεί στην εταιρεία Agrino EΥ. ΓΕ. Πιστιόλας Α.Ε ως υπεύθυνη εξαγωγών. Γνωρίζει άριστα αγγλικά, καλά γερμανικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Έχει πάρει διακρίσεις σε διαγωνισμούς ζωγραφικής και ποίησης. Κύρια ενδιαφέροντα της η λογοτεχνία, η ιππασία και τα ταξίδια .
Παππά Ξανθή
Γεννήθηκε το 1986 στα Ιωάννινα. Έγινε πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τον Ιούνιο του 2009. Έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ (ECDL). Μιλάει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Cambridge and Michigan), πολύ καλά Ισπανικά και καλά Γερμανικά. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο αθλητισμός και ο χορός.
Πάρνη Αθηνά :
Γεννήθηκε το 1987. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Έχει εργαστεί στην εταιρεία Piraeus Direct Services.
Σαββέλου Κυριακή
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, πρόγραμμα που υλοποιείται στα πλαίσια του Νόμου 2916/2001 από το Πανεπιστήμιο του Kentucky. Κατέχει επίσης πιστοποιήσεις σε θέματα Η/Υ, πληροφορικής, νέων τεχνολογιών, ξένων γλωσσών και μηχανογραφημένης λογιστικής.
Σιδέρη Χριστίνα- Μαρία
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε βραβεία και υποτροφίες επίδοσης από το ΙΚΥ. Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, ορισμένα εκ των οποίων βιωματικά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γαλλικά, ενώ έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται το θέατρο, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
Τσαρουχά Χαρά
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι άριστη χρήστης Η/Υ και μιλάει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Ισπανικά και Γαλλικά. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της. Έχει εργαστεί για ένα έτος στον ΟΤΕ στο τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και σήμερα εργάζεται σε λογιστικό γραφείο.
Τσαχάλη Μαρήλια
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργαστεί στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης στο τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων και στο τμήμα Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης για πέντε χρόνια. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το επιστημονικό αντικείμενο της ψυχολογίας και των εφαρμογών της. Έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ (ECDL), μιλάει άριστα αγγλικά (Proficiency) και καλά γαλλικά και ισπανικά.
Τσιαμαντάς Παναγιώτης
Γεννήθηκε το 1985 και είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
Τσιγκρή Αγγελική
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Βιομηχανική Χημεία από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί σε ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα (ΙΤΕ-FORTH) και στη Γερμανία (Fz-Julich) και έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Μιλάει άριστα αγγλικά και γερμανικά, καλά γαλλικά και έχει γνώσεις ολλανδικών.
Τσουμάνη Βασιλική
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986 και είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών (Proficiency), Γαλλικών (Delf 2eme degree) και παρακολουθεί μαθήματα Ισπανικής γλώσσας. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της έχει εκπονήσει πλήθος πανεπιστημιακών εργασιών και έχει συμμετάσχει σε ημερίδες και σεμινάρια.
Φιλιππίδου Ανδριάνα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Διεθνή και Ευρωπαΐκά Οικονομικά. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σχετικά με τους διάφορους τομείς των οικονομικών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στο βλαβοληπτικό κέντρο στην Ο.Τ.Ε Α.Ε. Τον τελευταίο χρόνο εργάστηκε σε ναυτιλιακό γραφείο στον Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά και έχει πολύ καλές γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται το θέατρο, ο κινηματογράφος, ο χορός και τα ταξίδια.
Χρηστάρα Μαρία
Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1987.Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Μιλάει άριστα Αγγλικά σε επίπεδο Proficiency και έχει άριστη γνώση Η/Υ (Cambridge in IT skills, ECDL). Έχει εργαστεί ως σύμβουλος πωλήσεων τραπεζικών προϊόντων σε χρηματοοικονομική εταιρεία. Έχει ασχολήθει επίσης με τις δημόσιες σχέσεις και την εξυπηρέτηση πελατών σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών catering- διοργάνωση δεξιώσεων.Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες.Στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνονται η υποκριτική, το θέατρο και η μουσική.