Φοιτητές Τμήματος Μερικής Φοίτησης 2014-2016

Αϊβάζογλου Επιστήμη
Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας με εξειδίκευση στην Εγκληματολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και είναι κάτοχος ECDL. Έχει εργαστεί για τον πρόεδρο του μαιευτηρίου Λητώ και τώρα εργάζεται ως Γραμματειακή Υποστήριξη για την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Νευρολογικού τμήματος στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.
Αμπαζής Δημήτριος
Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας και έκτοτε εργάζεται στην πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία Merck Sharp & Dohme (MSD) ως HR Assistant. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και διαθέτει προχωρημένες γνώσεις πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών σε εφαρμογές του Microsoft Office.
Αναστασοπούλου Παναγιώτα
Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά. Εργάστηκε για επτά έτη στην εταιρία SPRIDER STORES Α.Ε στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και από το 2011 εργάζεται ως Υπεύθυνη Προσωπικού στην εταιρία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε.
Αποστόλου Στυλιανός
Απόφοιτος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΙ Θεσσαλονίκης). Είναι στέλεχος στον εκπαιδευτικό όμιλο Le monde στο τμήμα γαστρονομίας, κάνει εξειδικευμένα σεμινάρια γαστρονομίας, έρευνα και ανάπτυξη προτύπων συνταγών για βιομηχανίες τροφίμων είναι σύμβουλος επιχειρήσεων εστίασης και αρθρογραφεί στην εφημερίδα Το Βήμα.
Αυτζόγλου Χρήστος
Είναι πτυχιούχος πολιτισμολόγος του ΕΑΠ. Έχει κάνει εξειδίκευση στο Στρατηγικό Μάνατζμεντ και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από την ΕΕΔΕ. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά ( πτυχίο C2 του City & Guilds). Εργάζεται στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία και είναι υπεύθυνος προγραμματισμού και εφοδιαστικής υποστήριξης στο εργοστάσιο ηλεκτρονικών.
Βιδάλη Ρόζα
Διπλωματούχος του τμήματος Μηχ. Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και καλά Γαλλικά. Εργάζεται ως Υπεύθυνη Προσωπικού στην εταιρεία MedNet GREECE του Ομίλου Munich Re.
Βιέννα Ζαφειρένια
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency)& Γερμανικά (επίπεδο Mittelstuffe). Εργάζεται τα τρία τελευταία έτη στο τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της PwC.
Γούση Ευαγγελία
Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Νομικής και Πολιτικής Θεωρίας του Πανεπιστημίου Univercity College London (UCL) του Λονδίνου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και κατέχει το μεταφραστικό δίπλωμα Diploma in Translation του Ινστιτούτου Γλωσσολόγων του Λονδίνου. Από το 2008 εργάζεται στο Νοσοκομείο Υγεία.
Γρηγορίου Κωνσταντίνα
Αποφοίτησε από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency), Γερμανικά και έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ. Από το 2008 εργάζεται στο Κariera.gr (μέλος του ομίλου Careerbuilder), όπου τα τελευταία 2 χρόνια κατέχει τη θέση της Key Account Manager.
Εξάρχου Χριστίνα
Eίναι πτυχιούχος της Διαχειρίσεως Ανθρωπίνων Πόρων και Διοικήσεως του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει φοιτήσει στο τμήμα Arts and Science, major in Economics, στο Πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ στον Καναδά. Διαθέτει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και έχει άριστη γνώση χρήσης Η/Υ. Εργάζεται από το 2009 έως και σήμερα στην εταιρεία JUMBO Α.Ε.Ε. στο τμήμα Διοικήσεως Προσωπικού.
Ζάρρα Κωνσταντία
Πτυχιούχος τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά , Γαλλικά, και διαθέτει πιστοποίηση γνώσης του Μicrosoft Office & Internet. Tα τελευταία έξι χρόνια εργάζεται για τον όμιλο Eurobank Ergasias Α.Ε.
Καναβάρου Αθηνά
Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος ΠΜΣ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου («Θεσμοί και Πολιτικές Υγείας»). Γνωρίζει καλά Αγγλικά. Εργάζεται στην κλινική «ΜΗΤΕΡΑ ΑΕ».
Καντερές Ευάγγελος
Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Δημόσια Διοίκηση του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται στην εταιρεία Vodafone Πάναφον ΑΕΕΤ.
Καρκάνης Δημήτριος
Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος τίτλου σπουδών του Αθηναϊκού Καλλιτεχνικού Τεχνολογικού Ομίλου (ΑΚΤΟ) στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων. Γνωρίζει καλά Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Εργάζεται στη Διεύθυνση Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Κασιμάτη Σταματία
Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθηνών. Συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus και υλοποίησε ένα τετράμηνο της φοίτησης σε πανεπιστήμιο της Γαλλίας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών σεμιναρίων. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και έχει άριστη γνώση Η/Υ. Έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στα Ελληνικά Πετρέλαια και σε οργανισμό ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Καστανάρα Μαρία
Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και Ισπανικά. Έχει εργαστεί στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.
Κατσιαδάκη Αγγελική
Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. Εργάζεται ως Quality Auditor στο τμήμα Ποιότητας& Ελέγχου στην εταιρεία 360connect.
Κόλλια Αγγελική
Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στο Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων Ν.Π.Ι.Δ., στο τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης.
Κονδύλη Χρυσούλα
Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency of Cambridge) και έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (ECDL progress). Εργάζεται στην Eurobank ως Υπεύθυνη Σχέσεων Personal Banking.
Κουντουριώτη Ιωάννα
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά (κατεύθυνση Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων). Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και διαθέτει άριστη γνώση του Microsoft Office. Εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου GLOBO.
Κουτσαβίτη Φωτεινή
Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και microsoft office suite. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται στην εταιρεία Estee Lauder Hellas.
Κρασάκη Σοφία
Αποφοίτησε από το τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Χαλκίδας. Γνωρίζει Αγγλικά. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος μηχανογράφησης προγραμμάτων μισθοδοσίας. Εργάζεται στο τμήμα Ανθρωπίνου δυναμικού, στην εταιρεία Minerva Marine, ως HR & Payroll software administration.
Λυγερή Μαρία
Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και διαθέτει άριστη γνώση Microsoft Office & Internet. Εργάζεται στην Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων, τμήμα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Διαδικασιών Ανθρώπινων Πόρων της εταιρείας «Star Channel» -Νέα Τηλεόραση Α.Ε.
Μακρίδη Μαρία
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα Sports in School and in Leisure της Εθνικής Αθλητικής Ακαδημίας της Σόφιας και πτυχιούχος του τμήματος Physical Education Tennis Coach-Skiing της Εθνικής Αθλητικής Ακαδημίας της Σόφιας. Έχει άριστη γνώση Γαλλικών και πολύ καλή γνώση Αγγλικών και Βουλγάρικων. Εργάζεται στη Laiki Factors & Forfaiters AE ως CEO’s Personal Assistant και HR Liaison & Coordinator.
Μηλίτσης Δημήτριος
Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Πειραιά. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά καθώς επίσης διαθέτει άριστη γνώση των προγραμμάτων της Microsoft. Εργάζεται στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας ΓΕΝ-ΚΑ Α.Ε. τα τελευταία 3 χρόνια.
Μπαλόκα Αικατερίνη
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Κάτοχος πτυχίου Proficiency στα Αγγλικά και Superiore στα Ιταλικά. Εργάζεται στη Εταιρεία Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και ασκεί τα καθήκοντα του Τομεάρχη Επαγγελματικής Εξέλιξης της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων.
Μπίκα Παρασκευή
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωρίζει άριστα αγγλικά . Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (σε τμήματα της κεντρικής υπηρεσίας και από τον Αύγουστο του 2013 στο δίκτυο).
Ντίνα Σοφία-Παναγιώτα
Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει Γαλλικά και άριστα Αγγλικά (Michigan Proficiency). Είναι κάτοχος πτυχίου ECDL. Εργάζεται στον Κλάδο Ατομικών Συμβολαίων Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Τμήμα Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου.
Παθιάκη Σταυρούλα
Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσης της Γαλλικής γλώσσας. Κατέχει ECDL Core (7 ενότητες). Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στην εταιρεία ΜΕΤΙΣ Α.Ε όπου ξεκίνησε ως personal assistant και σήμερα συμμετέχει στο κομμάτι της Διαχείρισης των National Projects.
Παναγιωτοπούλου Χρυσούλα
Απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως HR Coordinator για την εταιρεία Starwood Hotels and Resorts, στην Costa Navarino και στην συνέχεια ως HR Partner για την εταιρεία Robert Bosch. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και μαθαίνει Γερμανικά. Είναι κάτοχος του Microsoft Office Specialist Master για Word, Excel, Power Point, Access, Outlook.
Παρλαβάντζα Μαρία
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών καθώς και κάτοχος Master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του KEELE UNIVERSITY UK. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στο Τμήμα Προσωπικού της Εταιρίας SEKAVIN SA του Ομίλου Βαρδινογιάννη.
Πατσουράτης Αθανάσιος
Είναι πτυχιούχος του Κολλεγίου Αθλητικών Επιστημών και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά. Εργάζεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, στο Τμήμα Επικοινωνίας.
Σαρρή Αντωνία
Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας) του ΕΚΠΑ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Ναυτιλιακά από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά. Εργάζεται τα τελευταία 5 έτη στο χώρο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων.
Σκότη Πολυξένη
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά καθώς και αρκετά καλά γαλλικά και διαθέτει άριστη γνώση του Microsoft Office και Internet. Εργάζεται στο Δίκτυο της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε.
Σμυρνάκη Αργυρή
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση «Στατιστική με Εφαρμογές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ». Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Γραμματέας Μεταπτυχιακών Σπουδών του τμήματος Στατιστικής.
Σταματιάδη Αικατερίνη
Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (κατεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής). Γνωρίζει Αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά (DelfΒ2). Από το 2007 εργάζεται στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων.
Σταύρου Ανδρέας
Αποφοίτησε με άριστα από την Σχολή Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος. Έχει υπηρετήσει στην Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και έχει διατελέσει Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ικαρίας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και είναι κάτοχος ECDL.
Στριφτάρης Σταύρος
Αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης& Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Ιταλικά. Εργάζεται ως υπεύθυνος πωλήσεων & ενεργειακός σύμβουλος στην Electro Power.
Σωτηρίου Παναγιώτης
Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά & Χρηματοοικονομικά του Ο.Π.Α. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στη Τράπεζα της Ελλάδος.
Τζανή Ελένη
Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (ECPE) και είναι κάτοχος του πιστοποιητικού ECDL. Tα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως Co-Manager σε Replay stores της εταιρείας εμπορίας ενδυμάτων κι αξεσουάρ «Fashion Box Eλλάς».
Χατζημανωλάκη Φωτεινή
Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά, ενώ έχει βασικές γνώσεις στα Γερμανικά. Εργάζεται από το 2006 στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος και από το 2012 στην Τράπεζα Πειραιώς, στο Τμήμα Μισθοδοσίας Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου.
Χονδράκη Ειρήνη
Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και εργάζεται στο Λογιστήριο Χορηγήσεων του Ναυτιλιακού Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.