Φοιτητές Τμήματος Πλήρους Φοίτησης 2015-2016

Αδαμίδου Βασιλεία
Γεννήθηκε στο Φιλώτα - Φλώρινας το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε συνέδρια και ημερίδες που αφορούσαν τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και τη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων. Έχει παρουσιάσει δύο εργασίες σε συνέδρια του εξωτερικού, καθώς επίσης συμμετείχε σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα της «Νέας Γενιάς σε Δράση» με θέμα τη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων στο Βουκουρέστι, Ρουμανίας. Υπήρξε εθελόντρια σε προγράμματα της WWF και στο Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ και Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Από το 2011 εργάζεται στην εταιρεία Vamp A.E., ως υπεύθυνη του Τμήματος Εξωτερικού. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά.
Αποστολάκη Αλεξάνδρα
Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών, έχει εκπονήσει πολλές εργασίες και έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και ημερίδες. Επιπλέον, αρθρογραφεί σε επιστημονικό ιστολόγιο εγκληματολογίας, μελετώντας και κρίνοντας τα τεκταινόμενα της εποχής. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί στον τομέα των πωλήσεων, ενώ έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση πάνω στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, σε εταιρεία κατασκευής, εμπορίας και εξαγωγής ιατρικών μηχανημάτων. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, καλά Γαλλικά και χειρίζεται με άνεση τους Η/Υ.
Βόρδος Θωμάς
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση καθώς και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων των εκδόσεων Ψυχογιός Α.Ε. Έχει εργαστεί εθελοντικά στην Μ.Κ.Ο. “Youth Horizons” και έχει συμμετάσχει σε ποικίλες ευρωπαϊκές δράσεις νεανικής κινητικότητας μέσω των προγραμμάτων Youth in Action και Erasmus Plus. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, μέτρια Ιταλικά και είναι κάτοχος πιστοποίησης ECDL. Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται το θέατρο, ο κινηματογράφος, οι ξένες σειρές και ο ακτιβισμός.
Γκουζιώτη Λυδία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου σπούδασε στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με κατεύθυνση Στρατηγική και Ανθρώπινοι Πόροι. Στη διάρκεια των σπουδών της έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα Erasmus στο πανεπιστήμιο The Hague University of Applied Sciences. Έχει πολύ καλή γνώση Αγγλικών και Η/Υ. Στη διάρκεια των σπουδών της υλοποίησε την πρακτική της άσκηση στην εταιρεία Adecco. Αποτελεί μέλος θεατρικής ομάδας και ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό.
Ζαπάντη Ασπασία
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γερμανικά και Ρωσικά. Επίσης έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (πτυχιούχος ΜΙCROSOFT OFFICE και Ίντερνετ). Έχει εργαστεί σε θέσεις σχετικές με την εξυπηρέτηση πελατών και τις πωλήσεις σε επιχειρήσεις του Εμπορικού τομέα. Ανάμεσα στις επαγγελματικές δραστηριότητες της συγκαταλέγονται η αρθρογράφηση σε ιστοσελίδα καλλιτεχνικού περιεχομένου (tralala.gr) με συνεντεύξεις ηθοποιών, και κριτικές θεατρικών παραστάσεων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε ετήσια πρακτική άσκηση σε Δημοτικά σχολεία της Πάτρας (64ο Δημ. Σχολείο και 2ο Οβρυάς) εκπονώντας παράλληλα ποικίλλα prodjects. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το θέατρο, τον κινηματογράφο, τον χορό και την κολύμβηση.
Θεοδωροπούλου Σοφία
Γεννήθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των προπτυχιακών σπουδών και έπειτα, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον εθελοντισμό, τόσο σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας, όσο και σε Ειδικά Σχολεία. Επιπλέον, εκπόνησε σημαντικό αριθμό βιβλιογραφικών και ερευνητικών εργασιών και απασχολήθηκε σε επιχειρήσεις, σε ποικίλες θέσεις εργασίας. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά.
Θεοδώρου Παναγιώτης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου σπούδασε στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στα πλαίσια των προπτυχιακών του σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά και έχει γνώσεις Η/Υ.
Κλάδιος Γεώργιος
Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στα Σ. Δ. Ε Κορυδαλλού για χρονικό διάστημα 3 μηνών ως καθηγητής Κοινωνιολογίας. Η εργασιακή του εμπειρία προέρχεται από παιδικές κατασκηνώσεις και από τρίμηνη σύμβαση στη ΔΕΗ. Κατέχει άριστη γνώση στη χρήση της αγγλικής γλώσσας και του Η/Υ.
Κολοκυθάς Ιωάννης
Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοικήσεως του Παντείου Πανεπιστημίου. Στα πλαίσια των προπτυχιακών σπουδών έχει επιτελέσει πρακτική άσκηση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Έχει λάβει αθλητικές διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα καθώς επίσης και την Ιταλική και έχει γνώσεις Η/Υ.
Κυριακίδου Αλεξάνδρα
Γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και στα πλαίσια των σπουδών της πραγματοποίησε ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Paris 8 Vincennes Saint-Denis στη Γαλλία. Έχει άριστη γνώση αγγλικών, γαλλικών και πολύ καλή γνώση ιταλικών. Έχει εργαστεί στον τομέα της προώθησης πωλήσεων για τις εταιρείες Παπαστράτος και Nestle, καθώς και της διερμηνείας για το ταξιδιωτικό γραφείο Mazi Travel στη Θεσσαλονίκη. Έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ. Τέλος, έχει ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τη θεωρία της μουσικής και το πιάνο καθώς και με το χορό.
Κωστοπούλου Ιωάννα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η μουσική και ο κινηματογράφος.
Κωφού Κωνσταντίνα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει λάβει εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες που άπτονται της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας. Είναι γνώστης της γραφής των τυφλών Braille και εργάστηκε ως Εκπαιδεύτρια ενηλίκων στην Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γαλλικά και Ισπανικά και έχει άριστες γνώσεις στη χρήση Η/Υ. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, ενώ στα προσωπικά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγεται το θέατρο, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια.
Μακρής Νικόλαος
Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων και στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας του Καναδά (Health Canada). Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς. Έχει άριστη γνώση Η/Υ και Αγγλικών και μέτρια γνώση Γερμανικών. Έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά φοιτητικά προγράμματα και προγράμματα εθελοντικής εργασίας, ενώ είναι και εθελοντής ομαδάρχης σε κατασκήνωση.
Μαυρομάτη Ειρήνη
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, ημερίδες που αφορούν το αντικείμενο σπουδών της, ενώ έχει εργασιακή εμπειρία σε πολιτιστικό οργανισμό καθώς και σε παραγωγή ταινιών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Ισπανικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται ο κινηματογράφος, μουσική - τραγούδι.
Μαυρόπουλος Χρήστος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990.Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας (Κατεύθυνση Γλωσσολογίας) του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών του παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με την Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού, την παιδαγωγική και φιλολογική κατάρτιση. Παράλληλα, εκπόνησε διπλωματική εργασία στο ίδιο τμήμα με τίτλο: «H υπολογιστική επεξεργασία της ΝΕ μέσα από συνοπτική παρουσίαση των αντίστοιχων εργαλείων που έχουν αναπτυχθεί στα ερευνητικά & πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού». Μιλάει απταίστως Αγγλικά, Γερμανικά και κάνει τα πρώτα γλωσσικά του βήματα στα Κινέζικα. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον όμιλο ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS AE και στο χώρο της εκπαίδευσης. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη μουσική, τη γυμναστική και με την κριτική θεάτρου.
Μουσταφά Πάολα
Γεννήθηκε στην Αλβανία το 1989. Είναι απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οπού σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών είχε εκπονήσει πολλές εργασίες. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και έχει γνώσεις Η/Υ. Πέρα από την επαγγελματική της εμπειρία σε διάφορες εταιρείες έχει συμμετάσχει σε συνέδρια Ψυχολογίας και έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό.
Νικολάου Κωνσταντίνα
Γεννήθηκε το 1993 στη Λεμεσό. Είναι απόφοιτη του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, κατεύθυνση Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών έχει εκπονήσει πολλές εργασίες, μικροδιδασκαλίες αλλά και πτυχιακή εργασία με θέμα «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού σε Ασφαλιστικές Εταιρίες». Ακόμη έχει κάνει την πρακτική της Άσκηση στην Ελληνική Εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων και συγκεκριμένα στο τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, έχει γνώσεις Η/Υ ενώ στα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνετε ο χορός και το θέατρο.
Πάστρας Σωτήριος
Γεννήθηκε στο Βόλο το 1986. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και είναι κάτοχος ECDL. Υπήρξε επί χρόνια μέλος της Εθνικής ομάδας κολύμβησης και έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα 2004 και Πεκίνο 2008). Κατέχει δίπλωμα προπονητή κολύμβησης και από το 2013 εργάζεται στην Holmes Place ως Pool Instructor και Personal Trainer.
Πάτσης Χρήστος
Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών και μέτρια Γαλλικών. Στο πλαίσιο των σπουδών του παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων και ημερίδων σχετικά με την επικοινωνία, ενώ πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», ως μέλος δημοσιογραφικής ομάδας. Έχει υπάρξει εξωτερικός συνεργάτης σύνταξης, απόδοσης και προσαρμογής κειμένων του περιοδικού «Esquire» και από το 2012 εργάζεται στον τομέα των πωλήσεων του πολυκαταστήματος «Attica».
Ποσταντζής Σαμαράς Έκτωρ
Γεννήθηκε στη Μαδρίτη Ισπανίας, το 1989. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, του τμήματος Φ.Π.Ψ. Γνωρίζει άριστα ισπανικά, αγγλικά και καλά γαλλικά και διαθέτει επίσης, άριστες γνώσεις Η/Υ. Εργάστηκε για πέντε συναπτά έτη στην RedBull Hellas, ως Student Brand Manager και απασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του πορείας, στο κλάδο των ταξιδιωτικών γραφείων, συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, καθώς και ως αρθρογράφος σε δημοφιλή ιστοσελίδα μουσικού περιεχομένου(Rocking.gr). Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με το επιστημονικό του πεδίο. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η μουσική, τα ταξίδια και ο αθλητισμός.
Σαββάκη Μαρία
Γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στη διάρκεια του οποίου συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus (Μαδρίτη, Ισπανία). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Ισπανικά και έχει καλές γνώσεις Η/Υ και SPSS. Έχει εργασιακή εμπειρία μέσα από το πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης στην Κοινωνική Υπηρεσία Ρεθύμνου και την ενασχόλησή της με διάφορους οργανισμούς, όπως οι εταιρίες ΟΠΑΠ Α.Ε και η Enel Green Power. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται τα ταξίδια και ο χορός.
Σιμώνη Ευγενία
Γεννήθηκε το 1991. Είναι απόφοιτη του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποιήσε 6μηνη φοίτηση στο Nurtingen-Geislingen School of Business and Environment (πρόγραμμα Erasmus). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά και Ιταλικά. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο αθλητισμός (ενόργανη γυμναστική, κολύμβηση, πολεμικές τέχνες) και οι τέχνες (σύγχρονος χορός, θέατρο).
Συνοδινού Κυριακή
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Αποφοίτησε με άριστα το 2014 από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει διακριθεί με άριστα στις πρόσφατα διενεργηθείσες εξετάσεις του ετήσιου Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος του ΕΠΙΨΥ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν στον κλάδο της Ψυχολογίας. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί πρακτική άσκηση σε τμήμα HR Ανώνυμης Εταιρείας πάνω στο αντικείμενο των εργασιών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.
Τζάτζιου Ευτυχία
Γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Διοικητικής Επιστήμης. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εκπόνησε πολλές ατομικές και ομαδικές εργασίες, καθώς επίσης συμμετείχε σε πανεπιστημιακές έρευνες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εργαστήρια δικαστικής ψυχολογίας, εγκληματολογίας, management και διαχείρισης κρίσεων. Πριν την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε εθελοντικά στο Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Holmes Place. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά και Γαλλικά και έχει άριστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγονται η φωνητική, το πιάνο και η ζωγραφική.
Τζημαγιώργη Χριστίνα
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Β.Ε.Θ.) στο τμήμα Μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.). Γνωρίζει άριστα αγγλικά, γερμανικά και κατέχει πιστοποιητικό γνώσεων χειρισμού Η/Υ. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ημερίδες και σεμινάρια σχετικά με τις σπουδές της.
Τουρλιώτη Άννα
Γεννήθηκε στη Χίο το 1990. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη θέση της πρώτης υπευθύνου του Κέντρου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο σπουδών της αλλά και άλλα γενικού ενδιαφέροντος τόσο εντός Ελλάδας όσο και στις Βρυξέλλες. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά. Είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL Core και του διπλώματος κριτή στίβου. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται το decoupage και η ποδηλασία.
Τριανταφυλλοπούλου Δήμητρα
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Διοίκηση Υπηρεσιών. Τα τελευταία 7 χρόνια απασχολείτε επαγγελματικά στον κλάδο του τουρισμού. Ενώ από το 2014 είναι μέλος του διοικητικού συμβούλιου του Δημοτικού οργανισμού πολιτισμού και αθλητισμού του δήμου Κω.
Τσουκαλάς Φούγας Ηλίας
Γεννήθηκε το 1988. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική (Πανεπιστήμιο Πειραιά). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γερμανικά. Η ιστιοπλοία, η καλαθοσφαίριση και το σκάκι αποτελούν κάποια από τα ενδιαφέροντά του.
Τσούτσα Δήμητρα
Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1990. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει άριστες γνώσεις στα Αγγλικά, Γαλλικά καθώς και στη χρήση Η/Υ. Έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό.
Φλώρου Ιωάννα Ελισσάβετ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά την διάρκεια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μεταξύ των οποίων και ένα θερινό πρόγραμμα στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά στο London School of Economics and Political Science. Συμμετέχει στην Ευρωπαική Συνομοσπονδία των φοιτητικών Συλλόγων Ψυχολογίας της Ευρώπης ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Member Representatives Officer). Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και γαλλικά και έχει γνώση Η/Υ.
Φώτη Κωνσταντίνα
Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1992. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησε μέρος των σπουδών της στο University of Turku της Φιλανδίας, ως υπότροφος του προγράμματος Erasmus. Επίσης, συμμετείχε στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας Φοιτητών, όπου παρουσίασε την πτυχιακή της εργασία. Δραστηριοποιείται έντονα και με τον εθελοντισμό. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Φοιτητών Εράσμους του Αριστοτελείου και μέλος του πενταμελούς. Γνωρίζει Αγγλικά, Φινλανδικά και χειρίζεται άριστα τους Η/Υ.