3 Νέα Διαδικτυακά σεμινάρια Web of Science - Σεπτέμβριος

Clarivate Web of Science σε απευθείας σύνδεση επίδειξη κατάρτισης Σεπτεμβρίου

Εγγραφείτε εδώ

 

Αγαπητοί χρήστες του Web of Science,

Η Clarivate Analytics είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το επόμενο κύμα ενημερωτικών παρουσιάσεων για το μήνα Σεπτεμβριο. Οι ειδικοί μας θα παραδώσουν θεματικών σεμιναρίων 45-60 λεπτών, στα οποία θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις μας και πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά για να κάνουμε καλύτερα την εργασία σας. Για να δείτε το ημερολόγιο κατάρτισης του Web of Science και να εγγραφείτε για ένα δωρεάν γενικό webinar πατήστε εδώ. Το ημερολόγιο μπορεί να φιλτράρεται ανά μήνα, γλώσσα και λύση.


Προσδιορίστε πιθανές ερευνητικές συνεργασίες και ερευνητικούς συνεργάτες με το Web of Science και ΙnCites
Παρασκευη 21 Σεπτεμβριου, 10 το πρωι (9AM London time)

Προσδιορίστε τους οργανισμους και συγγραφείς που δημοσιεύουν συχνά, αναφέρονται πολύ, και τις γεωγραφικές τους κατανομές, όλα στο πλαίσιο της έρευνας σας. Με ποιον πρέπει να συνεργαστώ; Μπορώ να αξιολογήσω ερευνητικες συνεργασίες; Τι συμβαίνει με τις ακαδημαϊκές- βιoμηχανικές συνεργασίες; Χρησιμοποιήστε το Web of Science και InCites για να εντοπίσετε πιθανές συνεργασίες.


Από την ανακάλυψη βιβλιογραφιας έως την επιλογη περιοδικων για δημοσίευση αρθρων: Πώς μπορω να βελτιώσω την ροη των ερευνητικων μου εργασιων
Τριτη 25 Σεπτεμβριου, 10 το πρωι (9AM London time)

Πώς μπορώ να συνδυάσω την ανακάλυψη της έρευνας στο Web of Science, να σώσω και να διαχειριστώ τις βιβλιογραφίες μου στο EndNote, να προσδιορίσω τα πιο σημαντικά περιοδικά στον τομέα μου για δημοσίευση και να αξιολογήσω ερευνητικες δημοσιευσεις στο InCites; Συνδιαστε τη χρήση των Web of Science, EndΝote, JCR και InCites για να βελτιστοποιησετε την ροή των ερευνητικων σας εργασιων, από την ανάγνωση έως την δημοσίευση αρθρων.


Πώς μπορώ να εντοπίσω βιβλιογραφια, ερευνητκα δεδομενα και πατεντες χρησιμοποιωντας μονο μια βαση δεδομενων
Πεμπτη 27 Σεπτεμβριου, 10 το πρωι (9AM London time)

Η πλατφορμα Web of Science αποτελει εναν αποτελεσματικό συνδυασμό δημοσιεύσεων, ερευνητικών δεδομένων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για ασυναγώνιστη βιβλιογραφική ανακάλυψη. Μαθετε πως μπορειτε να συνδυασετε την θεματικη αναζητηση με αναφορικη αναλυση και προσβαση σε ερευνητικες εργασιες ανοικτής πρόσβασης (full-text open access).


Σύνδεσμοι με άλλους πόρους από το Clarivate

  1. Clarivate Libguides click here
  2. Explore our Web of Science You Tube Channel
  3. For more information on Web of Science visit wokinfo.com
  4. Join our Incites Google Group here
  5. To take part in JCR Survey follow this link