Νέα Δωρεάν Webinar Νοεμβρίου - Emerging Sources Citation Index στο Web of Science

Η Clarivate Analytics είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εισαγωγή μηνιαίων ενημερωτικών webinar που φιλοξενούνται από την ομάδα εμπειρογνωμόνων αναλυτών.

Ειδικοί της Clarivate Analytics θα παραδώσουν μια ποικιλία θεματικών σεμιναρίων 45 λεπτών, στα οποία θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις που προτείνουν και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για να κάνετε καλύτερα την εργασία σας. Τα σεμινάρια θα παραδοθούν σε περισσότερες από 11 γλώσσες και θα σας διδάξουν πώς να βρείτε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν με μελέτες περιπτώσεων και παραδείγματα.

Για να δείτε το ημερολόγιο εκδήλωσεων και να εγγραφείτε για ένα δωρεάν γενικό webinar πατήστε εδώ. Το ημερολόγιο μπορεί να φιλτράρεται ανά μήνα, γλώσσα και λύση.

Θέμα Νοεμβρίου (στα Ελληνικά):
Ανακαλύψτε νέες και αναδυόμενες, παγκόσμιες ερευνητικες δημοσιευσεις χρησιμοποιωντας τον Emerging Sources Citation Index (ESCI)

12:00μμ Αθήνα

  • Μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή του ESCI και πώς συμβάλλει στις τρέχουσες βασεις δεδομενων Web Science of Core Collection
  • Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κάλυψη επιστημονικών κλάδων, περιοδικών και εκδοτών.
  • Ανακαλύψτε παγκόσμιες και αναδυόμενες ερευνητικές δημοσιέυσεις από καινούρια περιοδικά
  • Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια ευρύτερη εικόνα της ερευνητικής παραγωγικότητας σας και πώς να παράγετε πιο ολοκληρωμένες μετρήσεις αναφορών (citation metrics) και του δείκτη h (h-index).
  • Εγγραφείτε εδώ