Σπανού Λιζέτα

Μέλος Συντακτικής Ομάδας, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Γρ. Διασύνδεσης

Πώς θα σωθούν οι μεσαίες και μικρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα;

 

Η χρήση των σύγχρονων ευέλικτων μορφών εργασίας είναι πιο συνηθισμένη στη χώρα μας στις μεγάλες επιχειρήσεις απ’ ό,τι στις μεσαίες και μικρότερες, στις οποίες δε, ένας αναπάντεχα μεγάλος αριθμός επενδύει την καλή φήμη ή το καλό όνομα του εργοδότη προς την αγορά εργασίας.

Βραβεία σε 100 νέους εθελοντές του ΟΠΑ

Ο εθελοντισμός είναι μια από τις θεμελιώδεις αξίες των σύγχρονων κοινωνιών μας, και φυσικά των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης που δίνουν πλέον ιδιαίτερη σημασία σε διεθνές επίπεδο στο να εμφυσήσουν αντίστοιχα ιδανικά στους φοιτητές και στις φοιτήτριες τους. 

Πανηγυρική έναρξη «Εβδομάδας Υποδοχών» των νέων φοιτητών και φοιτητριών του ΟΠΑ

Με τη βράβευση των πρώτων φοιτητών και φοιτητριών κάθε Τμήματος, χαιρετισμό από την ηγεσία του ΟΠΑ, παρουσίαση των πολιτιστικών ομάδων του, αλλά και της δραστήριας εθελοντικής ομάδας του «AUEB GenZ», ξεκίνησε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά στο Ίδρυμα

 

Μία ακόμη καλοκαιρινή γιορτή για τον «Ερμή»

Η ομάδα παραδοσιακών χορών του ΟΠΑ μαζί με τον Αντιπρύτανη του Ιδρύματος Καθηγητή Κωνσταντίνο Δράκο

Με θερμή ανταπόκριση και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουvίου 2023  η φετινή καλοκαιρινή γιορτή Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες «Ερμής»

«Γιατί η στατιστική επιστήμη είναι τόσο ζωτικής σημασίας για το μέλλον»

Ο Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης και ο Καθηγητής του Cambridge Sir David Spiegelhalter

 

Το ΟΠΑ κοντά στους… μελλοντικούς φοιτητές

Για 15η χρονιά διοργάνωσε φέτος το ΟΠΑ την μεγάλη εκδήλωση ενημέρωσης και επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών και μαθητριών των Λυκείων της χώρας για τις δυνατότητες που έχουν στην διάρκεια των σπουδών τους και τα επιστημονικά αντικείμενα που μπορούν να επιλέξουν. Από το 2021, η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται διαδικτυακά καθώς στόχος μας είναι η ενημέρωση να φτάσει σε κάθε σχολείο σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι μαζί σε ένα κοινό σκοπό με …οδηγό την μουσική!

το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου στο κατάμεστο Christmas Theater, όπου και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργάνωσε την μεγαλύτερη συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό που έχει γίνει από Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στη χώρα μας.

Εικόνα: Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου στο κατάμεστο Christmas Theater
 

Σελίδες